Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australien.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australien tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

Et certifikat er en akademisk præstation indikerer, at en person reelt har afsluttet uddannelse eller modtaget specifik undervisning i et bestemt område eller felt. Certifikater kan også angive beherskelse af en bestemt færdighed eller at en person har bestået en prøve eller et sæt af tests. 

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Universiteter for bachelorgrad i Australien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Australien her.

Læs mere

Certificate IV i Commercial Cookery

Ad Astra Institute
på universitet Fuldtid 18 måneder January 2019 Australien Melbourne

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet. De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer. [+]

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet.

De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer.

Adgangskrav (International Students)

Ansøgere skal vise, at de opfylder et af følgende indgangskriterier:

Engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 5.5;18 år eller deroverTilfredsstille det australske immigrationsministeriets (DIBP) ægte midlertidige deltagere (GTE) kriterier for et studentvisum (underklasse 500);Færdiggørelse af australsk år 11 (gymnasial uddannelse) eller oversøisk tilsvarende ELLERDemonstreret færdigheder erhvervet gennem erhvervserfaring ELLERAnsat i en relevant stilling med mulighed for at erhverve færdigheder ELLERDemonstrere gennem et indlæggelsesinterview, enten personligt eller telefonisk, at de har evner og evner til at lykkes i kurset.... [-]

Certificate IV i regnskab og bogføring

Australian Training & Qualification College
Online på universitet 52 uger April 2019 Australien Bankstown

Denne kvalifikation afspejler arbejdstageres arbejdsrolle i regnskabsbranchen, herunder BAS Agents og kontrakt bogholdere; og af de medarbejdere, der udfører bogføringsopgaver for organisationer i en række industrier. [+]

Om

Denne kvalifikation afspejler arbejdstageres arbejdsrolle i regnskabsbranchen, herunder BAS Agents og kontrakt bogholdere; og af de medarbejdere, der udfører bogføringsopgaver for organisationer i en række industrier. Det omfatter forberedelse og indgivelse af forretnings- og afdragsaktivitetsopgørelser og rådgivning eller behandling af kommissæren på vegne af en skattepligtig i forhold til aktivitetserklæringer. Personer i disse roller anvender teoretisk og specialistkundskab og færdigheder til at arbejde autonomt og udøve dom ved at fuldføre rutinemæssige og ikke-rutinemæssige aktiviteter.

Indgangskrav

De studerende i FNS40217 Certificate IV i Regnskab og Bogføring vil være studerende fra udlandet, de vil have opfyldt vores adgangskrav til:... [-]


Certificate III i Early Childhood Education og Care

University Preparation College
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 9 måneder February 2019 Australien Bankstown Surry Hills + 1 mere

Denne kvalifikation giver arbejdstagere, der søger at arbejde sammen med børn i overvåget eller uovervåget kapacitet med forståelse af børnecentreret tilgang, viden om læring og udvikling og anvendelse af organisationspolitikker, procedurer og individuelle børneprofiler til planlægning af aktiviteter og pasning af børn, hvilket letter deres fritid og leg og gør det muligt for børnene at opnå deres fysiske og mentale udvikling. [+]

Oversigt

Denne kvalifikation giver arbejdstagere, der søger at arbejde sammen med børn i overvåget eller uovervåget kapacitet med forståelse af børnecentreret tilgang, viden om læring og udvikling og anvendelse af organisationspolitikker, procedurer og individuelle børneprofiler til planlægning af aktiviteter og pasning af børn, hvilket letter deres fritid og leg og gør det muligt for børnene at opnå deres fysiske og mentale udvikling.

At gennemføre denne kvalifikation vil forberede dig til arbejde i de tidlige barndomsuddannelsesinstitutioner, der opfylder kravene i uddannelses- og plejedienstatens forordninger og den nationale kvalitetsstandard.

Dette program omfatter 540 timer ansigt til ansigt, hvoraf 120 timer er praktiske.... [-]


Certifikat iii i erhvervslivet

The Eagle Academy
Online på universitet Deltid 6 måneder Åben tilmelding Australien Southport Brisbane Coolangatta + 3 mere

Denne kvalifikation afspejler de forskellige roller hos enkeltpersoner på tværs af forskellige industrisektorer, der anvender en bred vifte af kompetencer ved hjælp af et vis skøn, dømmekraft og relevant teoretisk viden. De kan yde teknisk rådgivning og støtte til et team. [+]

Denne kvalifikation afspejler de forskellige roller hos enkeltpersoner på tværs af forskellige industrisektorer, der anvender en bred vifte af kompetencer ved hjælp af et vis skøn, dømmekraft og relevant teoretisk viden. De kan yde teknisk rådgivning og støtte til et team. Nøglekunderne for denne kvalifikation er indenlandske og internationale studerende, der ønsker at arbejde som kundeservice rådgiver, data entry operator, general clerk, administration officer eller tekstbehandler.

Kursuslængde:

6 måneder (28 uger, bestående af 20 ugers undervisning og 8 ugers ferie).

Studerende kan påbegynde en studie med induktion på en mandag som godkendt af direktøren, og generelle klasser opererer ugens uger undtagen ferieperioder (Se Akademiens akademiske kalender).... [-]


Diplôme de Cuisine (certifikat III i kommerciel madlavning)

Le Cordon Bleu Australia
på universitet Fuldtid 15 måneder January 2019 Australien Melbourne Sydney + 1 mere

Vores Dipl [+]

Diplôme de Cuisine (certifikat III i kommerciel madlavning)

Vores Diplôme de Cuisine er det mest strenge og omfattende program i klassiske franske kulinariske teknikker til rådighed i dag. Som du går videre gennem kurset (Basic, Intermediate and Superior) vil du gradvist lære og mestre teknikkerne i traditionelle og moderne franske retter.

Industriplacering vil give dig chancen for at arbejde i en virksomhed med ægte gæstfrihed og i praksis at udøve de færdigheder, du har lært under din studie på campus. I en industri, der stadig vokser, giver dette program dig de færdigheder og viden, der gør dig til en meget ønskelig kandidat til arbejdsgivere.

Tilbydes i: Melbourne eller Sydney... [-]


Certifikat IV i Business

Australian College of Applied Education
på universitet Fuldtid Deltid 6 måneder January 2019 Australien Perth + 1 mere

Beviset IV i Business er designet til dem, der har lidt at ingen erfaring fra erhvervslivet og søge en karriere i erhvervslivet eller som har til hensigt at studere på eksamensbevis niveau i fremtiden. [+]

6 måneder på fuld tid; Del tidsforløb også tilgængelige

Programmet vil forberede kandidater med en række business-færdigheder er nødvendige for at få succes i en række forretningsområder miljøer. Disse omfatter kundeservice marketing aktiviteter, erhvervskommunikation og arbejdsmiljø og sikkerhed.

Beviset IV i Business er designet til dem, der har lidt at ingen erfaring fra erhvervslivet og søge en karriere i erhvervslivet eller som har til hensigt at studere på eksamensbevis niveau i fremtiden.

Et centralt element i ASBM er, at alle studerende vil foretage 12 industrien praktikpladser forskydninger i en virksomhed som en del af dette kursus.

Veje i højere grad ... [-]

Certifikat III i Business Administration

Open Colleges
Online Fuldtid 18 måneder January 2019 Australien Australia Online

Studere business administration handler om at få solide færdigheder i en lang række områder. Dette kursus er perfekt for dem, der ønsker at få beskæftigelse på et kontor eller forretning. Denne omfattende og detaljeret kursus ville også være nyttigt for mennesker, hvis nuværende job ... [+]

Certifikat III i Business Administration

Kurset er designet af branchefolk til at hjælpe dig lykkes i erhvervslivet ved at udvikle færdigheder som kundeservice, finansiel behandling og koordinering ressourcer.

Kursusbeskrivelse

Studere business administration handler om at få solide færdigheder i en lang række områder. Dette kursus er perfekt for dem, der ønsker at få beskæftigelse på et kontor eller forretning. Denne omfattende og detaljeret kursus ville også være nyttigt for mennesker, hvis nuværende job indebærer business administration, der føler, at de har brug for nogle formelle uddannelse og rådgivning på centrale procesområder.

Den BSB30415 Certificate III i Business Administration lærer dig kontor færdigheder såsom håndtering lønningslisten, tastatur og computer funktioner, organisering tidsplaner, oprette præsentationer, regneark, og så meget mere. Dette kursus vil give dig mere selvtillid i et stort område af business-applikationer, især hvis det har været et stykke tid siden du har arbejdet i en lignende rolle.... [-]


Certificate IV i regnskab og bogføring

Gold Coast Learning Centre
på universitet Fuldtid Deltid 52 uger Åben tilmelding Australien Surfers Paradise + 1 mere

Start en givende karriere i finansbranchen med dobbeltkvalifikationen Certificate IV i regnskab og bogføring på Gold Coast Learning Centre . Dette kursus giver dig et bredt spektrum af færdigheder og viden, så du får den bedste chance for succes i den finansielle servicesektor. [+]

Start en givende karriere i finansbranchen med dobbeltkvalifikationen Certificate IV i regnskab og bogføring på Gold Coast Learning Centre .

Dette kursus giver dig et bredt spektrum af færdigheder og viden, så du får den bedste chance for succes i den finansielle servicesektor.

Med fleksible studiemuligheder, herunder fuldtids-, deltids- og fjernundervisningsmuligheder, kan Gold Coast Learning Centre hjælpe dig med at forbedre dine karrieremuligheder med afgørende regnskabskendskab og real-time regnskabskompetencer.

Kvalificerede og erfarne undervisere vil udvikle din forståelse af centrale forretningspraksis i den finansielle servicesektor, herunder regnskaber, budgetter, skattekrav, generelle forretningsevner og effektiv kommunikation.... [-]


Cloud Collection

The Learning People
Online August 2019 Australien Sydney

Med giganter som Amazon og Google eksponentielt fra deres migrering til skyen, er cloud computing-eksperter i høj efterspørgsel. Få al den viden, du skal bruge for at få mest muligt ud af skyteknologien med vores skræddersyede skyindsamling. [+]

Med giganter som Amazon og Google eksponentielt fra deres migrering til skyen, er cloud computing-eksperter i høj efterspørgsel. Få al den viden, du skal bruge for at få mest muligt ud af skyteknologien med vores skræddersyede skyindsamling.

1. Praktisk læring

Med materiale, der er specielt tilpasset dine behov, vil vores praktiske læring gøre dig til en cybersikkerhedsekspert.

2. Skræddersyet til dig

Vores sky kollektion indeholder den mest opdaterede træning og lærer alt hvad du behøver at vide for at arbejde i cloud computing.

3. Lær i dit eget tempo

Alle vores kurser er tilgængelige 24/7 og kan fås fra hvor som helst i verden.

Din hurtigindsamling guideLeverandører: CompTIA, MicrosoftUdbyder: SkillsoftStuderende: StudentCare ™ og eksperterForudsætninger: Se individuelle kurserBedømmelse: EksamenbaseretRessourcer: Internetadgang og e-mailIdeel til: IT-konsulenter, skyarkitekter, informationsspecialisterHvad er der i samlingenProfessionel udvikling, der virker omkring digCompTIA CloudCCNA Data CenterMCSA Office 365MCSE Cloud Platform og InfrastrukturCCSPAmazon Web Services - Solutions Architect AssociateVMware træningFå certificeret The Learning People mådeProfessionel udvikling, der virker omkring digVerdens # 1 eLearning portal24x7 adgangPraktiske interaktive Practice LabsEt globalt fællesskab af jævnaldrendeTest præp praksis eksaminerPrisvindende StudentCare-teamHundredvis af online bøger, eksamen guider og videoer [-]

Certifikat III i Information, Digital Media og Teknologi

Unity College Australia
på universitet 1 semester January 2019 Australien Queanbeyan

Dette program giver det praktiske tekniske grundlag for en række it-diplomkurser. Dette kursus passer også til ikt-kandidater, der ønsker at forbedre deres praktiske færdigheder i pc- og serverområdet og dem med praktiske færdigheder, der ønsker at få en formel australsk kvalifikation i it. [+]

KursusoversigtFORMÅL

At udvikle viden og færdigheder i brugen af ​​informations- og kommunikationsteknologi (ikt). Dette kursus får eleverne i IKT - ikke længere er brugerne. Dette program giver det praktiske tekniske grundlag for en række it-diplomkurser.

Dette kursus passer også til ikt-kandidater, der ønsker at forbedre deres praktiske færdigheder i pc- og serverområdet og dem med praktiske færdigheder, der ønsker at få en formel australsk kvalifikation i it.

RESULTATER

Dette kursus i IKT giver eleverne de nødvendige færdigheder til følgende formål:

At arbejde som IKT-teknikerAt arbejde i en række ikt-support roller (f.eks. Bruger, operationer, pc, teknisk og / eller klient)At lette adgangen til beskæftigelse, herunder etablering af en lille virksomhedSom forløber til studier på højere niveau.OVERSIGT... [-]

Certificate IV i regnskab og bogføring

Australian College of Skills & Education Pty Ltd
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Åben tilmelding Australien Oakhurst + 1 mere

Denne kvalifikation afspejler arbejdstageres arbejdsrolle i regnskabsbranchen, herunder BAS Agents og kontrakt bogholdere; og af de medarbejdere, der udfører bogføringsopgaver for organisationer i en række industrier. Det omfatter forberedelse og indgivelse af forretnings- og afdragsaktivitetsopgørelser og rådgivning eller behandling af kommissæren på vegne af en skattepligtig i forhold til aktivitetserklæringer. Personer i disse roller anvender teoretisk og specialistkundskab og færdigheder til at arbejde autonomt og udøve dom ved at fuldføre rutinemæssige og ikke-rutinemæssige aktiviteter. [+]

Om

Denne kvalifikation afspejler arbejdstageres arbejdsrolle i regnskabsbranchen, herunder BAS Agents og kontrakt bogholdere; og af de medarbejdere, der udfører bogføringsopgaver for organisationer i en række industrier. Det omfatter forberedelse og indgivelse af forretnings- og afdragsaktivitetsopgørelser og rådgivning eller behandling af kommissæren på vegne af en skattepligtig i forhold til aktivitetserklæringer. Personer i disse roller anvender teoretisk og specialistkundskab og færdigheder til at arbejde autonomt og udøve dom ved at fuldføre rutinemæssige og ikke-rutinemæssige aktiviteter.

Kursus akkreditering

Dette kursus er nationalt anerkendt under Australian Qualifications Framework (AQF).... [-]


Certificate IV i Information Technology Networking

NIT Australia
på universitet Fuldtid 52 uger January 2019 Australien Perth

Det nationalt anerkendte IKT40415-certifikat IV i Information Technology Networking er den ideelle Pathway til at designe og opbygge netværk. Denne kvalifikation hjælper dig med at udvikle tekniske færdigheder i netværksdesign, databaseadministration, programmering, serveradministration, virtualisering, operativsystemer og netværkssikkerhed, kundesupport og indledende viden til at bruge disse færdigheder på arbejdspladsen. [+]

Certificate IV i Information Technology Networking

Kursusdetaljer

RTO-nummer : 41143CRICOS-kode: 089154BKursuskode : ICT40415Certifikat Type: AQF KvalifikationVarighed: 52 uger (inklusive pauser) 4 studieperioder på 10 uger hver (eksklusive pauser)Studiemodus: Ansigt til ansigt Klasser er planlagt til 20 timer / uge i hver studieperiode undtagen brudperioderSteder: Perth CitySprog: Engelsk

Om dette kursus

I ICT40415 - Certificate IV i Information Technology Networking får du praktisk praktisk viden og viden til at installere og konfigurere computernetværk. Dette omfatter læring om, hvordan man arbejder med populære operativsystemer, trådløse teknologier, skyteknologi, netværkssikkerhed og virtuelle maskiner. Du vil opnå værdifulde færdigheder i brugersupport, forståelse af kundens behov, skrive teknisk dokumentation og sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen.... [-]


Professionelt kompetencebevis i instrumentation, automatisering og processtyring

Engineering Institute Of Technology
Online Deltid 3 måneder March 2019 Australien Perth

Dette kursus er for ingeniører og teknikere, der har brug for praktisk viden om udvælgelse, installation og idriftsættelse af industrielle instrumenter og reguleringsventiler. I mange henseender er en klar forståelse og anvendelse af disse principper den vigtigste faktor i et effektivt processtyringssystem. [+]

. KursusoversigtPlanlægningsdato: 18. marts 2019Kode: CIPKursuslængde: 3 måneder (deltid)Kurset undervises på engelskI dette interaktive 3-måneders LIVE ONLINE kursus vil du lære:Instrumenteringsbetingelser, begreber, diagrammer og symbolerSådan implementeres et instrument og ledningsnummer systemEt overblik over brugen af ​​PLC'er i industrielle applikationerTrykkilder og de grundlæggende betingelser for trykmålingNiveau måling og det grundlæggende der er forbundet med detTemperaturmåling og de forskellige tilhørende transducereFlowmålingsteknikkerKontrolventil principper og fælles ventiltyperNye teknologier som smart instrumentering og fieldbusSådan integreres et komplet system (i betragtning af instrumentering og samlede fejl) samt udvælgelseskriterier, idrifttagning og testningEt overblik over HMI, SCADA og DCS systemerForskellige afstemningsreglerSeneste ISO-krav til en virksomhedHAZOP undersøgelserOm pålidelighed centreret vedligeholdelse og reservedelsanalyseAt sætte pris på fabriks- og site accept testOvervejelser for opbygning af interne paneler og installationerOversigt... [-]

Certificate IV i Commercial Cookery

Melbourne Polytechnic
på universitet Fuldtid 1 måned February 2019 Australien Melbourne

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere. [+]

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere.

Den fulde pakke er bare til dig

Melbourne Polytechnic er det eneste træningscenter i Victoria, der giver adgang til en fuldt operationel vingård og kødforarbejdningsanlæg på Epping Campus. Vi har det bedste for at gøre dig bedst.

En spændende karriere menu

Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Commercial Cookery kombinerer dine tekniske kogekompetencer med administration af gæstfrihed. Du vil lære af branchefaglige fagfolk i moderne, state-of-the-art faciliteter, herunder den populære St Georges restaurant på Preston campus.... [-]


Certifikat IV i Regnskab

Southern Cross Education Institute
på universitet Fuldtid 40 uger January 2019 Australien Melbourne Adelaide + 1 mere

Denne kvalifikation afspejler regnskabsmæssige jobfunktioner inden for finansielle tjenesteydelser og andre industrier, der kræver regnskabsmæssig støttefunktioner. [+]

Denne kvalifikation afspejler regnskabsmæssige jobfunktioner inden for finansielle tjenesteydelser og andre industrier, der kræver regnskabsmæssig støttefunktioner.

VARIGHED

40 uger

Adgangskrav: En vellykket gennemførelse af år 11 eller tilsvarende niveau af undersøgelsen eller moden alderen indrejse. For yderligere information, se PP02 VURDERING AF studerendes kvalifikationer, erfaring og engelskkundskaber. Minimum engelsk niveau af IELTS 5.5 eller tilsvarende. Elever, der stammer fra studentervisum vurdering niveau 1 og 2, uden at den krævede IELTS score kan foretage SCEI engelsk Proficiency Test. For information om studentervisum vurdering niveauer henvises til Department of Immigration and Border Protection hjemmeside. Ansøger skal være 18 år eller derover. Forudsætninger: ... [-]