close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat viser, at en studerende har opfyldt bestemte kvalifikationer gennem kurser og test i et bestemt fagområde. Kandidater er dygtige på deres felt og klar til beskæftigelse eller videreuddannelse. Hvad er et certifikat i akvakultur og fiskeri? Dette program forbereder personer til at arbejde for fiskeri, der specialiserer sig i at hæve den indenlandske fisk med henblik på konsum.… Læs mere

Et certifikat viser, at en studerende har opfyldt bestemte kvalifikationer gennem kurser og test i et bestemt fagområde. Kandidater er dygtige på deres felt og klar til beskæftigelse eller videreuddannelse.

Hvad er et certifikat i akvakultur og fiskeri? Dette program forbereder personer til at arbejde for fiskeri, der specialiserer sig i at hæve den indenlandske fisk med henblik på konsum. Classwork kan omfatte havbiologi, livscyklus af fisk, og avl ledelse, samt fodring, pleje og høst af fisk. Studerende vil også lære at effektivt at styre og markedsføre akvakultur og fiskeri virksomheder. Nogle programmer kræver også en praktikplads i akvakultur og fiskeri, før et certifikat kan tildeles.

Ved at tjene et certifikat i akvakultur og fiskeri, kan en person hjælpe imødekomme efterspørgslen efter fersk fisk og samtidig bevare de vilde bestande. Kandidater kan forfølge beskæftigelse eller videreuddannelse på området.

Undervisningen og gebyrer for dette program varierer afhængigt af, hvilken skole studerende indskriver i. Programmer kan være til rådighed i hele verden, men de studerende kan normalt spare penge ved at deltage i et kollegium tæt på hjemmet. I nogle tilfælde online undersøgelser kan være tilgængelige for en del af kursusaktiviteter.

Kandidater fra et certifikat i akvakultur og fiskeri program kan starte deres karriere i en entry-level position på fisk-producerende anlæg, eller kan ønske at forfølge yderligere uddannelse. Optjening et certifikat er et fremragende første skridt mod en tilfredsstillende karriere udfylde behovet for frisk, høj-protein fødevarer rundt om i verden ved at arbejde som en biologisk tekniker eller rugeri manager. Nogle kandidater kan finde sig draget mod relaterede karrierer såsom bevarelse og vildtforvaltning.

Tage det første skridt i din uddannelse er spændende, uanset om du vælger et kollegium i nærheden af ​​dig eller udøve en af ​​de mange muligheder internationalt.At komme i gang med et kursus, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of St Andrews
Saint Andrews, Det Forenede Kongerige

PG certifikatet inden for bæredygtig akvakultur tilbyder en række deltid, e-learning kurser på postgraduate niveau med fokus på enten hvirveldyr eller hvirvelløse dyr.

PG certifikatet inden for bæredygtig akvakultur tilbyder en række deltid, e-learning kurser på postgraduate niveau med fokus på enten hvirveldyr eller hvirvelløse dyr. -
Postgraduate Certificate
Deltid
Engelsk
06 Sep 2021
Online
 
Animal Behavior Institute
Durham, USA

Vil du arbejde med sårede eller forældreløse dyreliv? Vil du udvikle færdighederne til at rehabilitere og frigive vilde dyr? Drømmer du om en dag at åbne dit eget rehabiliteri ... +

Vil du arbejde med sårede eller forældreløse dyreliv? Vil du udvikle færdighederne til at rehabilitere og frigive vilde dyr? Drømmer du om en dag at åbne dit eget rehabiliteringscenter? -
Certificate
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her