close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat kan opnås af studerende med henblik på samtidig forfølge en videregående uddannelse og et job relateret til deres fagområde. Dette dokument betyder, at den enkelte har gennemført specifikke krav i undervisningen at sætte dem foran i deres dygtighed sæt. Det område af jordbrugsvidenskab refererer til studiet af, hvordan man bedst udnytter vand og jord ressourcer til produkti… Læs mere

Et certifikat kan opnås af studerende med henblik på samtidig forfølge en videregående uddannelse og et job relateret til deres fagområde. Dette dokument betyder, at den enkelte har gennemført specifikke krav i undervisningen at sætte dem foran i deres dygtighed sæt.

Det område af jordbrugsvidenskab refererer til studiet af, hvordan man bedst udnytter vand og jord ressourcer til produktion af husdyr, skovprodukter, planter og afgrøder. Interesserede studerende kan finde programmer på universiteter og højere læreanstalter i hele verden.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Raleigh ligger i North Carolina, USA. Byen er hjemsted for en lang række offentlige, samfund og private (for profit) videregående uddannelsesinstitutioner faciliteter. Sammen med akademisk ekspertise institutionerne er kendt for sports-og rekreative begivenheder.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
North Carolina State University
Raleigh, USA

Gårdens aktiviteter vokser med solid økonomisk, forretningsmæssig, lovlig og politisk viden. Vi lærer dig, hvordan du kører en blomstrende operation.

Gårdens aktiviteter vokser med solid økonomisk, forretningsmæssig, lovlig og politisk viden. Vi lærer dig, hvordan du kører en blomstrende operation. -
Certificate
Engelsk
Sep 2021
 
North Carolina State University
Raleigh, USA

Universitetscertifikatet i landbrugsledelse er et 12-kredit bachelorprogram designet til personer, der er interesseret i lederskab. Studerende har muligheder for at udvikle de ... +

Universitetscertifikatet i landbrugsledelse er et 12-kredit bachelorprogram designet til personer, der er interesseret i lederskab. Studerende har muligheder for at udvikle de færdigheder, kompetencer og teoretiske forståelser, der er nødvendige for at arbejde uafhængigt og som en del af et team, kommunikere effektivt, løse problemer og forstå grundlæggende organisatoriske begreber. -
Certificate
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her