Kursusoversigt

FORMÅL

CUA30915 certifikat III i musikindustrien kursus, leveret i forbindelse med Creative Ministries Program, er designet til at give folk mulighed for at udvikle færdigheder og viden til det kristne musikministeriums formål. Studerende, der gennemfører programmet, vil få et CUA30915-certifikat III i musikindustrien samt udvalgte enheder fra certifikatet III eller IV i Christian Ministry and Theology-kvalifikation.

Programmet vil træne individer i musikalske færdigheder sammen med at styrke deres evne til at gennemføre disse i forbindelse med deres kristne tro. Dette program leveres normalt med et moderne musikfokus, men vil danne grundlag for yderligere musikalsk undersøgelse i en række musikgenrer.

RESULTATER

Dette program vil give uddannelse i praktiske færdigheder og baggrundskendskab relateret til musikindustrien, med særlig anvendelse på kirkens ministerium. Studerende, der påtager sig dette program, kan forvente at opnå følgende resultater:

 • Tekniske og ydeevne færdigheder på et instrument og / eller stemme
 • Evne til at bidrage til et kirkedyrkelsesband eller vokal ensemble
 • Grundlæggende viden om musikteori
 • Grundlæggende lydfærdigheder
 • En forståelse af principper, muligheder og ressourcer forbundet med, og som forberedelse til, at være involveret i musikindustrien og i kunsten som kristen

Kursudbytte gælder for både betalte og frivillige beskæftigelsesmuligheder. Nærmere bestemt sigter kurset på at give eleverne mulighed for at opnå følgende resultater:

 • Musiker / Singer
 • Bandmedlemmer Derudover indebærer kurset nogle kristne studier, der kan sættes i retning af et certifikat III / IV i kristen ministerium og teologi kvalifikation.

OVERSIGT

Dette kursus leveres i en kristen kontekst. Programmet for fuldtidsstuderende vil involvere:

 • Klasser og træning i musikpraksis, teori og musikindustrien
 • Feltoplevelse med hensyn til involvering i en kirke eller kristen ministerieorganisation
 • Kristne studier fag, der kan stilles til et certifikat III / IV i kristen ministerium og teologi kvalifikation

En fuldtidsstuderende ville normalt på en gang foretage en studiebelastning på 6-7 fag. Individuelle emner kan leveres hver uge, efter intensiver eller ved korrespondance.

Afslutning af vurderingsaktiviteter, der demonstrerer alle områder af kompetence, skal afsluttes for at blive færdiguddannet.

Deltidsstuderende er i stand til at udføre udvalgte musikfag uden de yderligere kristnefokuserede emner. De kan opnå en Erklæring om opnåelse af kompetencer opnået mod Certificate III in Music.

VARIGHED

Certifikat III-kursuset vil blive gennemført i løbet af en minimumsperiode på 6 måneder (et semester), hvis den studeres på fuld tid og afhængigt af den studerendes niveau af praktisk færdighed ved indrejse på kurset.

PLACERING AF UDDANNELSE

Dette kursus leveres på Canberra Campus, Belconnen, ACT, og af forskellige partnere interstate. For andre leveringssteder, se Partners-siden på universitetets hjemmeside.

GEBYRER

Gebyrer for fuldtidsstuderende på dette kursus er:

Australske studerende CUA30915 Certificate III i musikindustrien $ 3900

Bemærk: Dette gebyr gælder for tilmelding i et enkelt studieår som en fuldtidsstuderende. Gebyrer inkluderer ugentlige 30 minutters private lektioner i dit store studieområde.

Ekstra gebyrer gælder:

 • hvor yderligere individuelle lektioner er påkrævet eller anmodet om i mindre eller valgfrit instrumental / vokal studier
 • hvor valgfag for semesterlængde vælges
 • hvor der udføres yderligere undersøgelser for at opnå kompetence (for eksempel et ekstra semester)
 • hvor der udføres supplerende studier over kursets krav.

Bemærk: Kollegiet forbeholder sig ret til at ændre gebyrer inden begyndelsen af ​​hvert akademisk år.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 10 flere kurser fra Unity College Australia »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
1 semester
Deltid
Fuldtid
Price
3,900 AUD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date