Hvert år omkring 1,5 millioner mennesker tager Cambridge eksamener i engelsk for der taler andre sprog (ESOL). På Atlantic SEAL tilbyder vi 12 uger Cambridge eksamensforberedende kurser. Du kan vælge 'Cambridge Classic' eller 'Cambridge Gold' program, afhængigt af hvilken der passer til dit mål, tid og budget bedst.

Den "Classic" tilbyder 20 mikro-gruppe lektioner om ugen og masser af muligheder for selvstudie uden lektionen tid med fuld udnyttelse af skolens ressourcer, og din lærer vil give dig en 'selvstudie plan «.

Eller kunne du vælge den 'Gold' mulighed, som byder på 20 mikro-holdundervisning plus 5 timer om ugen af ​​»12:59 'lektioner med din egen private tutor til virkelig at fokusere på de færdigheder, som du ønsker, særlige' 12:59» hjælp med. Du vil dække alle de færdigheder i holdundervisning og dine lærere vil vejlede dig med de bedste råd om eksamen teknik, så du kan være sikker på at få en god karakter i denne internationalt velrenommerede & prestigefyldte eksamen.

12 uger er den ideelle længde af tid til at studere for disse eksamener, men hvis du har en kortere tid, måske 'Gold' vil være den bedste løsning for dig, eller hvis du allerede har fået et godt niveau i dine engelskkundskaber, måske kunne du gøre "Classic"-programmet, men for en kortere tid. Bare spørg os, og vi vil rådgive dig om, hvad vi tror vil passe dig bedst.

12 uger eksamenforberedelseskursus til:

  • FCE First Certificate på engelsk - CAE Certificate in Advanced English - CPE Duelighedsbevis i engelsk

Se 4 flere kurser fra Atlantic S.E.A.L »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
12 uger
Price
150 EUR
Det er den eksamen kun gebyr.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date