Læs den officielle beskrivelse

The University of Cambridge International Prøver (CIE) er verdens største udbyder af internationale kvalifikationer og deres A-niveau program er det mest almindeligt anerkendt Pre-Universitetet kvalifikation i verden. Studerende i over 150 lande forfølger CIE undersøgelser hvert år for at få adgang til prestigefyldte universiteter over hele verden, herunder i Storbritannien, USA, Canada, New Zealand og Australien.

Brickfields Asien College (BAC), en Cambridge International Associate Partner er stolte af at tilbyde CIE A-niveau program, som vil give de studerende mulighed for at udvikle sig til grader i Regnskab, Business Management, handel, økonomi, finans, ITC, kommunikation, jura, marketing og massekommunikation blandt andre.

Eleverne skal overveje, om standard eller Express-rute passer dem bedre.

Med Express rute, kan de studerende færdiggøre deres A-niveauer i kun 11 måneder fra januar til november og er i stand til at starte deres første år Degree i Business eller lov i januar og faktisk begynde deres andet år af deres kandidatstudium i september sparer om året på deres samlede studier - Graduate hurtigere.

Vi generelt begrænse studerende, der tager denne mulighed for at 2 A-niveauer, men dette er den normale indgang niveau til vores britiske universitet partnere, hvor der i de fleste tilfælde studerende i loven eller Business studere deres første to år i Malaysia og derefter går den England for deres endelige år, medmindre de ville foretrække at studere alle tre år i et enkelt land.

Men for dem, der ønsker at tage 3 eller flere fag Standard rute vil være den bedste løsning, og det tager omkring 18 måneder at gennemføre, hvorefter eleverne kan beslutte, om at fortsætte deres studier med os eller deltage i en anden universitet, enten måde vil vi være glade for at rådgive dig om den bedste løsning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Brickfields Asia College »

This course is Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
11 - 18 måneder
Fuldtid
Price
5,682 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato