Læs den officielle beskrivelse

1

Arbejde med børn byder på et enormt givende karriere. Hvert barn er unikt, hver familie anderledes, og ikke to dage er ens.

Kensington og Chelsea akademiets børnepasning sektion tilbyder alle de Børnenes og de unges Workforce, Early Years pædagog og støtte Undervisning og Læring kvalifikationer for dem lige i starten af ​​deres børnepasning og uddannelse karriere helt op til den populære Foundation Degree i Early Years for erfarne fagfolk.

De fleste kurser er tilgængelige på fuld tid og deltid. Vi har opbygget gode forbindelser med vores lokale planteskoler, legestuer, vuggestuer og skoler, så vi er i stand til at rådgive studerende på sikring placeringer, som er nødvendige for alle niveau 2 og 3 kurser.

Kursusoversigt

Dette kursus er for folk, der enten allerede arbejder med børn eller har allerede en vis erfaring med at arbejde med børn og har gode kvalifikationer i matematik og engelsk. Dette kursus er et års kursus. Studerende er forpligtet til at gøre en dag i kollegiet. Alle deltidsstuderende skal have fundet deres egne placeringer før september. Ved afslutningen af ​​kurset kan du fremskridt videre til CACHE Level 3 Early Years pædagog.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Mon 9:00 til 16:00
ELLER

Times: Tue 9:00 til 16:00

Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
35 uger
Deltid
Price
3,853 GBP
Fuld gebyr £ 907; Ikke-EU Fee £ 3853
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date