Read the Official Description

CMI niveau 7- i strategisk ledelse og lederskab


CMI Level 7-kvalifikationerne i strategisk ledelse og lederskab er udviklet til de øverste ledere og direktører, der er i stand til at konvertere organisationsstrategi til effektive præstationer, og det kræver ledere at give betydning for organisationens strategier. Vores blandede og fjernundervisning senior management program er bygget omkring planen for travle ledere. Gennem vores virtuelle læringsmiljø og med jævnlig hjælp fra din mentor bliver du guidet gennem hele programmet. Hver fase af programmet kan udfyldes til enhver tid og sted. I modsætning til de to og tre år af et uddannelsesprogram kræver CMI-Level-7 kurset ca. seks til tolv måneder for færdiggørelsen.

Strategiske ledere søger at udvikle deres færdigheder med vores CMI Level 7 kursus i Strategic Management

Nøglefordele

 • Kvalifikationen har til formål at forbedre dine strategiske ledelsesevner og -teknikker.

Den viden, der opnås gennem kvalifikationen, vil hjælpe dig med din rolle som strategisk leder på din arbejdsplads. Du vil være i stand til at anvende teorier og modeller i dine praktiske arbejdsscenarier, og det vil forbedre dine problemløsningskompetencer, der kan anvendes på dit arbejdsmiljø. Det er en nationalt akkrediteret kvalifikation, og de kreditter, der er opnået gennem dette kursus, kan overføres til andre universiteter eller andre tildelende organer. Du vil være i stand til at håndtere problemer på din arbejdsplads mere effektivt, og det vil øge karriereprospektet.

Om Chartered Management Institute (CMI)

Chartered Management Institute etableret for 60 år siden som British Institute of Management da; Det har udviklet Storbritanniens første diplom i ledelsesstudier. I de efterfølgende år har CMI konsekvent været i spidsen for alle aspekter af ledelse og ledelse. I dag er CMI-kurser i Storbritannien den eneste chartrede professionelle tildelende organisation, der har forpligtet sig til at tilbyde de højeste standarder inden for ledelse og ledelsesekspedition. I øjeblikket bruger over 100.000 ledere sine unikke tjenester dagligt. CMI-kvalifikationer sigter mod ledere og ledere på ethvert niveau, og det er fortsat det eneste tildelende organ, der kan tildele Chartered Manager status - den ultimative ledelseskvalifikation. Arbejdsgivere sætter stor pris på de kvalifikationer, der er udstedt af CMI, og øger dine karrieremuligheder.

Leveringsmetoder

School of Business London tilbyder forskellige fleksible leveringsmetoder til sine elever, som omfatter blandet læring, online læring og fjernundervisning. Således kan eleverne vælge studiemåden i henhold til deres valg og bekvemmelighed. Programmet er selvfacet og opnået gennem vores banebrydende Learning Management System. Eleverne er i stand til at interagere med vejledere ved at sende besked via Learning Management System for at diskutere kursusmateriale, vejledning og assistance med opgaverne.

Hvad er inkluderet?

 • En dedikeret en-til-en tutor til at yde omfattende support gennem hele kurset gennem vores læringsplatform.
 • Giv en formativ vurdering af vejlederne for at forbedre elevernes opnåelse. Det involverer typisk formativ feedback.
 • Kursusmaterialer, der indeholder strukturerede forelæsningsnotater, praktiske anvendelser med eksempler på virkelige verdener og casestudier, der udfordrer dig til at anvende din viden.
 • Vurderingsmaterialer tilgængelige via vores online læringsplatform.
 • Et omfattende e-bibliotek med anbefalede studietekster og referencebøger til online læsning.
 • Tilsyn med alle moduler.
 • Vores online læringsplatform tilbyder multiplatform tilgængelighed. Derfor leverer SBL kurset direkte til din smartphone, tablet, laptop eller desktop, og eleverne kan vælge at studere når eller hvor de foretrækker det.

workshops

For at forbedre vores studerendes studieoplevelse giver School of Business London flere forskellige læringsmuligheder til vores elever som muligt. Workshoppen er valgfri for eleverne. Workshoppen leveres ud over den sædvanlige vejledningsstøtte fra vores vejledende panel. Disse workshops er modsatte for alle vores CMI-programmers studerende og tager sigte på at forbedre den studerendes forståelse af forskning, metodologi og andre vigtige studiekompetencer. Vi forsøger at gøre disse workshops så kommunikative som muligt ved at levere diskussionsgrupper, interaktive aktiviteter og præsentationer i vores værksted. Derudover får du rigeligt mulighed for at interagere med medstuderende.

Vurdering

 • Tidsbegrænsede scenario-baserede opgaver
 • Ingen undersøgelser

Adgangskrav

 • Erfarne hænder i den øverste leders rolle.
 • Formålet med at opnå organisatorisk lederskab.
 • Evne til at gennemføre niveau 7-kvalifikationen.

Modulstruktur

Doktorgradet tilbydes de studerende, der udfører 5 enheder af følgende og har en overførbar kreditværdi på 39 point.

Enhedsnummer


Kursets varighed

7-9 måneder

Hvorfor få en CMI-kvalifikation?

 • Muligheden for at arbejde for Chartered Manager status, den højeste anerkendelse i ledelsesbranchen og kun tildeles af CMI.
 • Arbejdsgivere sætter stor pris på de kvalifikationer, der udstedes af Chartered Management Institute og over 80% af ledelsen opine, at en CMI-kvalifikation er en væsentlig komponent i at blive en professionel leder.
 • Styrk medarbejdernes moral og engagement.
 • Styrk medarbejdernes moral og engagement. Ifølge Engage for Success (2013) har omkring 65% af medarbejderne ikke tillid til ledere. Sammenlignet med andre udviklede lande har Storbritannien 6% lavere gennemsnitligt engagement (Kennexa, 2011).
 • Netværk på nogen af ​​vores begivenheder i Storbritannien eller via vores online-fællesskab, herunder regionale konferencer, skræddersyede webinarer og industriens højttalere.
 • Adgang til vores forskning og indsigt indhold, herunder Professional Manager magasin, leveret til din dør og tilgængelig online.
 • Muligheden for at være en del af CMI Achieve, vores online coaching og mentorprogram, der matcher erfarne ledere og ledere med dem, der søger at udvikle færdigheder og viden.

Ressourcer

School of Business London er dedikeret til at støtte elever med enestående adgang til deres tildelte vejledere. Du bliver automatisk medlem af Chartered Management Institute, når du tilmelder dig et CMI-program med os. Du får fuld adgang til alle ressourcer fra CMI 'online bibliotek for at lette dine studier. Derudover vil SBL give dig adgang til sin banebrydende læringsstyringsplatform, hvor du vil kunne få adgang til vigtige læringsressourcer og kommunikere med din vejleder gennem hele studietiden.

Direct Management - Direct Management er Er CMI Online Resources Library, som giver dig: 24/7 adgang til deres brede vifte af ressourcer fra enhver enhed.


Funktioner:

 • Det giver dig opdaterede ressourcer, der adresserer den nuværende ledelsespraksis.
 • Det giver en bred vifte af materialer i forskellige formater, der passer til og understøtter forskellige læringsstile.
 • Der er en automatisk registrering af aktivitet, hvilket betyder at du kan fokusere på din læring.
 • Ledelsen vil hele tiden hjælpe dig i din karriere og give en velstruktureret løsning for dig at være potentiel i at løse de daglige problemer, du står over for i din rolle.

Gebyrer

Enkeltbetaling (fuld betaling)
Kursgebyr (ekskl. Moms)

Benyt 35% rabat på enkeltbetaling; Opdateret kursusgebyr: - £ 924.3

Månedlig afbetalingsplan

Kursgebyr (ekskl. Moms)

Benyt 20% rabat på månedlig afbetaling; Opdateret kursusgebyr: - £ 1257.6

Indledende indbetaling
Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by School of Business London »

Last updated July 18, 2018
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Aug. 2019
Duration
7 - 9 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
1,109 GBP
Betalingsplaner er tilgængelige. Ansøg i dag for at få 35% rabat på enkeltbetaling og 20% ​​rabat for månedlig afbetaling *. Tilbud er gyldigt fra 1. juli til 31. juli 2018. Internationale studerende er fritaget for merværdiafgift (moms)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date