Læs den officielle beskrivelse

106195_rsz_106138_img_8854.jpg

Class'Art er et etårigt tegneintensivt program, der ignoreres for at give et stærkt fundament for studerende, der har til hensigt at forfølge yderligere studier på akademiske eller professionelle kunstskoler over hele verden eller at hjælpe med at forfinde kunstnerens observatoriske tegningsfærdigheder med en eksisterende praksis. Øvelser er designet til at fremme en rationel proces til oversættelse af visuelle fænomener med linje og værdi. Den strenge læseplan er centreret om den traditionelle undersøgelse af gipsstøbning og tegning fra den levende model.

Cast Hall Øvelser

1) Bargue plader støbte kopier

I kompleksitet vil denne serie af kopier blive udført i grafit for at hjælpe den studerende med at etablere en rationel blokeringsproces ved at udvikle visuelle værktøjer som komparativ måling, abstrakte former og fliser på billedplanet.

2) Bargue tallerken figurer kopier

En række grafitkopier af Bargue-figurstudierne vil fortsætte med at forfine studentens blokeringsproces, samtidig med at man introducerer nye overvejelser som gestus, konturoverlapning og konceptuel anatomi.

3) Cast block-in

Denne grafitøvelse initierer en overgang fra kopiering af flade former på billedplanet til oversættelse af tredimensionelle volumener i rummet.

4) Cast tegning (blokering og formgengivelse)

Efterhånden mere komplekse begynder disse langsigtede grafitundersøgelser med den nøjagtige lineære beskrivelse af konturer, flyændringer og skyggeformer, og fortsæt til beskrivelsen af ​​dimensionsvolumen ved hjælp af omhyggeligt modulerede værdier og prioriterer konceptuel optisk analyse.

106198_rsz_20181205mdnq5c2nebesaguu_fqxmq_large.jpg

Figur Studio Øvelser

1) Kort pose figur blok-in

Fra 20 minutter til 180 minutter fortsætter disse grafitøvelser med at stramme den studerendes blokeringsproces med fokus på hurtigt at fange dynamisk gestus og proportioner af den levende model.

2) Langtids figur tegning (blokering og formgengivelse)

Fra højst 30 til 60 timer syntetiserer disse højt udviklede grafitstudier alle færdigheder erhvervet i de foregående øvelser (lineær blokering og konceptuel modellering) med yderligere vægt på strukturanatomi og portrætter.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret December 15, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date