En intensiv, fast-track kvalifikation program

Opnå de færdigheder til at tage en strategisk tilgang til ressourcer og talent management for at opbygge og vedligeholde bæredygtige organisationer.

Med en stil, der udfordrer den erfarne praktiserende læge, denne postgraduate kvalifikation program anmeldelser, spørgsmål og finder alternative løsninger på komplekse og specialiserede ressourcer og talent management emner.

Hvem er det til

  • Senior Resourcing praktikere, der forstår den strategiske ledelse af organisationen og søger at udvikle specifik viden og færdigheder gennem et intensivt program af ansigt-til-ansigt workshops, vurdering og selvstudium.
  • Generalister og specialister, der har til opgave at initiere ændringer i ressourcer og talent management arena - som ansigt-til-ansigt workshops afsluttes i en uges blok, dette program er særligt velegnet til praktikere, der arbejder uden for Storbritannien.

Fordele

Ved afslutningen af ​​programmet, vil du være i stand til: - kritisk at analysere de interne og eksterne faktorer påvirker ressourcer og talent management - vise vilje til mangfoldighed i ressourcer og talent management praksis - evaluere ressourcer og talent management strategier for langsigtet planlægning - foretage lange og korte session planlægning sigt - udnytte planlægning arbejdsstyrken til identificere huller til talent planlægning - kritisk analysere rekruttering og udvælgelse metoder til forudsigelighed, pålidelighed og gyldighed - udnytte talent management værktøjer og teknikker - analysere omsætningen, stabilitets- og fastholdelsesstrategier - review pensionering, redundans og afskedigelse praksis over for loven, etisk og professionel praksis.

Indhold

PRE-WORK - du vil blive brug for at udfylde omkring 10 timers pre-læsning eller pre-arbejde før deltage dette program. Sørg du faktor dette i din tid. Pre-arbejde vil være tilgængelig på Virtual Learning Environment (VLE). VLE adgang detaljer vil blive sendt til dig 2-3 uger fra startdatoen. Bemærk venligst, hvis du er en sen booker, kan adgangen blive forsinket en smule, men pre-arbejde vil blive sendt til dig via e-mail.

  • Analyse af den organisatoriske kontekst indvirker på ressourcer og talent management strategier - Lovgivning, mangfoldighed, ligestilling og etisk praksis i ressourcer og talent management - Fortsat faglig udvikling - Strategisk arbejdsstyrke planlægning og en evaluering af ressourcer og talent management strategier - Værktøjer og teknikker til succession planlægning - tilgange til intern og ekstern erhvervelse talent - håndtering af udgange og omstrukturerer - Employer Branding og dens bidrag til ressourcer og talent management

Hvad er vurderingen aktiviteter?

formativ: - Øvelser og aktiviteter afholdt i hele workshops - en præsentation på ressourcemæssige, talent management og udgange i din organisation, som du forventes at forberede sig til hele ugen.

skriftlig opgave: - En 3.000 - 3.500 ord skriftlig opgave, som skal være afsluttet fire uger efter face-to-face element i programmet.

Akkreditering

På en vellykket afslutning af programmet, vil du blive tildelt CIPD Level 7 Avanceret Award i Human Resources. Kvalifikationen er akkrediteret af CIPD og svarer til QCF niveau 7.

Om CIPD

Vi er CIPD - den faglige organisation for HR og udvikling af mennesker. Vi er talerør for en verdensomspændende fællesskab af mere end 140.000 medlemmer forpligtet til at kæmpe for bedre arbejde og arbejdsliv. Vi har fastsættelse af benchmark for ekspertise i mennesker og organisationsudvikling i mere end 100 år. Gennem vores ekspertise og forskning giver vi en værdifuld synspunkt på det hastigt skiftende verden af ​​arbejde. Og for vores medlemmer er vi karriere foretrukne partner, indstilling faglige standarder og leverer den know-how til at drive HR og L & D-erhverv frem. Vi er uafhængige og ikke-for-profit og holde en højt respekteret Royal Charter. Vi er til for at gøre arbejde og arbejdsliv bedre. Og i en tid med store omvæltninger, vi har visionen, smidighed og styrke til at gøre en reel forskel for vores medlemmer, til virksomheder, til økonomien og til alle arbejdende mennesker.

Hvorfor studere med CIPD Training?

CIPD Uddannelse er en af ​​Storbritanniens største udbydere af HR og L & D uddannelse for virksomheder og professionelle, og vores programmer er udviklet og drives af nogle af Storbritanniens førende eksperter.

Vi tilbyder at lære løsninger, der muliggør HR og L & D praktikere, HR og L & D afdelinger, og linjeledere på tværs af organisationen, til at opbygge deres kapacitet, og dermed drive udførelsen af ​​deres organisation gennem store folk ledelse og udvikling praksis.

Varighed og pris


Kommende startdatoer: - Første modul startdato: 20. februar 2017 (Placering: London) - Første modul startdato: 12. juni 2017 (Placering: London) - Fuld up-front kvalifikation gebyr: kr 3495 + moms Gebyrer omfatter al undervisning, personlig tutor support og telefon coaching, vurdering, kursusmaterialer og adgang til den dedikerede Virtual Learning Environment. De omfatter ikke rejser, indkvartering eller Award Tilmeldingsgebyr, obligatorisk for alle kandidater, der ikke allerede er CIPD medlemmer.

Medlemskab er ikke obligatorisk at gennemføre dette program; men vi anbefaler kraftigt, kommer i Affiliate Medlemskab for at drage fordel af den fulde vifte af CIPD ressourcer til rådighed for medlemmerne.

Længde af programmet

Du har fem uger til at gennemføre kravene i programmet, herunder den skriftlige opgave. Kontakt venligst CIPD Uddannelse for yderligere oplysninger om den næste startdato

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Chartered Institute Of Personnel and Development (CIPD) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
5 uger
Fuldtid
Price
3,495 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date