Read the Official Description

1

Frisørfaget sektion på Kensington og Chelsea College har et ry for en venlig og støttende miljø, hvor vores studerende studere NVQ niveau 1, 2 og 3 Frisør kurser.

Alle vores frisør kurser finder sted i vores veludstyrede salon, hvor du kan lære frisør færdigheder og klient procedurer i et professionelt miljø.

Vi har gode succesrate og en imponerende beskæftigelse rekord for vores tidligere studerende. Vi nyder stærke forbindelser til frisørbranchen industrien, giver os mange muligheder for praktikophold. Accept på vores videre uddannelse frisør kurser er ved individuel samtale, så vi kan bygge et personligt studieprogram under hensyntagen dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed til at studere. Vi tilstræber at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle studerendes behov.

Studerende får også mulighed for at arbejde med digitale medier studerende i deres projekter for at give begge kurser at drage fordel af andres succes.

Kursusoversigt

Niveau 4 farvekorrektion kvalifikation er designet til kvalificerede stylister arbejder i industrien til at give dybtgående viden og praktisk anvendelse af korrigere farve. Farve korrektion er en stor del af vores industri og udvikle færdigheder i at arbejde i farvekorrektion vil udvikle din branche erfaring og skabe øgede muligheder industrien for dig. Du bliver nødt til at købe et kit til dit kursus og dokumentere dine kvalifikationer.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Man Various
Program taught in:
Engelsk

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
25 uger
Deltid
Price
1,417 GBP
Fuld gebyr £ 825; Ikke-EU Fee £ 1417
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date