Byen & guilds niveau 4 award i farve og farvekorrektion

Kensington and Chelsea College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Byen & guilds niveau 4 award i farve og farvekorrektion

Kensington and Chelsea College

1

Frisørfaget sektion på Kensington og Chelsea College har et ry for en venlig og støttende miljø, hvor vores studerende studere NVQ niveau 1, 2 og 3 Frisør kurser.

Alle vores frisør kurser finder sted i vores veludstyrede salon, hvor du kan lære frisør færdigheder og klient procedurer i et professionelt miljø.

Vi har gode succesrate og en imponerende beskæftigelse rekord for vores tidligere studerende. Vi nyder stærke forbindelser til frisørbranchen industrien, giver os mange muligheder for praktikophold. Accept på vores videre uddannelse frisør kurser er ved individuel samtale, så vi kan bygge et personligt studieprogram under hensyntagen dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed til at studere. Vi tilstræber at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle studerendes behov.

Studerende får også mulighed for at arbejde med digitale medier studerende i deres projekter for at give begge kurser at drage fordel af andres succes.

Kursusoversigt

Niveau 4 farvekorrektion kvalifikation er designet til kvalificerede stylister arbejder i industrien til at give dybtgående viden og praktisk anvendelse af korrigere farve. Farve korrektion er en stor del af vores industri og udvikle færdigheder i at arbejde i farvekorrektion vil udvikle din branche erfaring og skabe øgede muligheder industrien for dig. Du bliver nødt til at købe et kit til dit kursus og dokumentere dine kvalifikationer.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Man Various
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
25 uger
Deltid
Price
Pris
1,417 GBP
Fuld gebyr £ 825; Ikke-EU Fee £ 1417
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen