Læs den officielle beskrivelse

1

Frisørfaget sektion på Kensington og Chelsea College har et ry for en venlig og støttende miljø, hvor vores studerende studere NVQ niveau 1, 2 og 3 Frisør kurser.

Alle vores frisør kurser finder sted i vores veludstyrede salon, hvor du kan lære frisør færdigheder og klient procedurer i et professionelt miljø.

Vi har gode succesrate og en imponerende beskæftigelse rekord for vores tidligere studerende. Vi nyder stærke forbindelser til frisørbranchen industrien, giver os mange muligheder for praktikophold. Accept på vores videre uddannelse frisør kurser er ved individuel samtale, så vi kan bygge et personligt studieprogram under hensyntagen dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed til at studere. Vi tilstræber at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle studerendes behov.

Studerende får også mulighed for at arbejde med digitale medier studerende i deres projekter for at give begge kurser at drage fordel af andres succes.

Kursusoversigt

Formålet med denne kvalifikation er at give dig den viden og færdigheder til at klippe mænds hår i en bred vifte af mode udseende. De færdigheder udvikles omfatter lagdeling, klub skæring, saks i løbet af kam, brug af klippere og vedhæftede filer, teksturering / udtynding ved hjælp af en razoring og frihånd cut skæg og overskæg, barbering og ansigt massage. Den erhvervede viden vil gøre dig til at forstå, hvordan man vælger egnede skærende teknikker og redskaber, arbejde omhyggeligt og effektivt, og for at give efterbehandling rådgivning og information om yderligere salon tjenester

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Man / Tir 18:00 til 21:00
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
35 uger
Deltid
Price
3,968 GBP
19 Plus £ 1646; Ikke-EU Fee £ 3968
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date