Byen & guilds niveau 3 certifikat i barbering (VRQ)

Kensington and Chelsea College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Byen & guilds niveau 3 certifikat i barbering (VRQ)

Kensington and Chelsea College

1

Frisørfaget sektion på Kensington og Chelsea College har et ry for en venlig og støttende miljø, hvor vores studerende studere NVQ niveau 1, 2 og 3 Frisør kurser.

Alle vores frisør kurser finder sted i vores veludstyrede salon, hvor du kan lære frisør færdigheder og klient procedurer i et professionelt miljø.

Vi har gode succesrate og en imponerende beskæftigelse rekord for vores tidligere studerende. Vi nyder stærke forbindelser til frisørbranchen industrien, giver os mange muligheder for praktikophold. Accept på vores videre uddannelse frisør kurser er ved individuel samtale, så vi kan bygge et personligt studieprogram under hensyntagen dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed til at studere. Vi tilstræber at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle studerendes behov.

Studerende får også mulighed for at arbejde med digitale medier studerende i deres projekter for at give begge kurser at drage fordel af andres succes.

Kursusoversigt

Formålet med denne kvalifikation er at give dig den viden og færdigheder til at klippe mænds hår i en bred vifte af mode udseende. De færdigheder udvikles omfatter lagdeling, klub skæring, saks i løbet af kam, brug af klippere og vedhæftede filer, teksturering / udtynding ved hjælp af en razoring og frihånd cut skæg og overskæg, barbering og ansigt massage. Den erhvervede viden vil gøre dig til at forstå, hvordan man vælger egnede skærende teknikker og redskaber, arbejde omhyggeligt og effektivt, og for at give efterbehandling rådgivning og information om yderligere salon tjenester

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Man / Tir 18:00 til 21:00
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
35 uger
Deltid
Price
Pris
3,968 GBP
19 Plus £ 1646; Ikke-EU Fee £ 3968
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen