Intensiv engelsk

En-til-en Executive engelsk til erhvervskunder

Disse typer af kurser er designet til de specifikke behov i ledere og fagfolk. Vi kan tilbyde en bred vifte af skræddersyede kurser med optioner på individuelle mål, længde og intensitet træning. Unge fagfolk, der søger videregående uddannelse på amerikanske universiteter kan forberede os for deres TOEFL eksamen og forberedelse til MBA-uddannelse.

Kombination Kursus

Dette kursus er en kombination af gruppe klasser og en-til-en uddannelse. Almindeligt kunden tager 4 private og 2 gruppe klasser om dagen. Mens vi fokusere på de individuelle behov og krav i løbet af de en-til-en sessioner, de gruppe klasser giver mulighed for at møde andre internationale studerende og med fokus på samtale, lytteforståelse og small talk.

Specialized Træning

Præsentationsteknik Træning

At finde de rigtige ord i hverdagen kan være svært nok, men i erhvervslivet det kan gøre eller bryde en aftale. Denne ene-ugers kursus er designet til at hjælpe med at opnå den flydende og tillid, der er nødvendig for at overbevisende præsentere produktet eller virksomheden såvel som sig selv på en professionel måde.

For at opnå det ønskede resultat vi:

  • Vurdere sproglige behov i en præ-retters samtale
  • Fokus på forbedring af sproget nødvendig for bestemte områder
  • Styrke ordforråd
  • Forbered en virksomhed præsentation foran en lille gruppe, givet med selvtillid og nøjagtighed
  • Optag lektioner til at overvåge dine fremskridt og forbedre områder, der kan have behov for ekstra opmærksomhed
  • Practice ord og sætninger, der er svært at udtale

Telefoni / Conversation

En af de mest frygtede situationer i et kontormiljø er "picking up telefonen til en engelsk højttaler på den anden ende - ord simpelthen synes at svigte dig". Men flere og flere virksomheder beskæftiger sig med internationale partnere og engelsk er det ENE fælles sprog. Stærke telefon færdigheder er absolut nødvendigt. Vi vil fokusere på de særlige kompetencer i løbet af en generel business kursus som en todages særlig opgave.

Cross Cultural Training

Forskellige slag for forskellige folk - Hvad lyder så uskadeligt og enkel dåse under visse omstændigheder føre til meget vanskelige situationer. Hvad var ment som en høflig gestus kunne være en total fornærmelse til en anden person. Det er ikke kun pinligt, men kan være meget skadeligt for en forretningsforbindelse. Dette kursus er designet til at informere mere om forskellige kulturer, deres Etiquettes og dos og don'ts når i et fremmed miljø. At vide om disse forskelle ikke kun giver tillid til at komme om lettere, men kan gøre hele forskellen for virksomhedens succes.

Intensiv Udtale

For mange internationale studerende en af ​​de sværeste ting at komme overens med, er kommando af udtale som deres modersmål fonetisk er helt forskellig fra engelsk. Derfor denne ene ugers kursus er udelukkende designet til at hjælpe mestre den til tider temmelig vanskeligt engelsk udtale.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Boston School of Modern Languages »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
2 - 36 uger
Deltid
Fuldtid
Price
330 USD
starter ved $ 330 per uge
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date