Læs den officielle beskrivelse

Engelsk er det internationale sprog i erhvervslivet, og i dagens verden, er det vigtigere end nogensinde at være i stand til at kommunikere på engelsk flydende. Men mange mennesker, der taler engelsk som andet sprog, selv om de har studeret engelsk i nogen tid, kan være bekendt med den specifikke type engelsk bruges i erhvervslivet. Det er derfor, vi ved Columbia West College har udviklet vores Business engelsk-program i Los Angeles. Vores program er specielt designet til at give dig de nødvendige færdigheder til at udmærke sig i din virksomhed karriere. Derudover vil vores virksomhed engelskkurser videreudvikle din forståelse af det engelske sprog.

Vores Business English programmet har tre niveauer: Indledende, Intermediate, og Øvre Øvet / Avanceret. Som du fremskridt gennem hvert niveau, vil du lære det grundlæggende i kritisk tænkning og erhvervslivet viden, og derefter finjustere og videreudvikle disse færdigheder, der giver dig selvtillid og motivation til at nå dine mål indenfor erhvervslivet. Læs videre for mere information om vores forskellige forretningsområder engelsk kursus niveauer.

INDLEDENDE NIVEAU BUSINESS ENGELSK

Vores indledende Business English kursus vil give dig de værktøjer, du behøver at overgangen til en karriere i erhvervslivet, herunder et solidt fundament af kritisk tænkning, forskning og analytiske evner, og de engelske ressourcer sprog til at kommunikere i mange forskellige forretningsområder scenarier.

Efter den vellykkede afslutning af indledende Forretning engelsk, vil de studerende være i stand til:

 • Engagere sig i forskellige former for erhvervskommunikation såsom at gøre kontakt og udveksling af oplysninger via telefon, underholdende og socialt samvær med andre erhvervsfolk, og præsentere en virksomhed og dens produkter.
 • Definer og bruge en bred vifte af relevant business ordforråd og udtryk inden for de nuværende forretningsområder publikationer samt praktisere nyt ordforråd i skrift og tale.
 • Redigere og skrive en lang række fælles forretningsmæssige korrespondancer og rapporter, herunder e-mail, forslag og formelle breve.
 • Får tillid til at deltage i diskussioner, møder, forhandlinger og præsentationer på business-relaterede emner.
 • INTERMEDIATE LEVEL BUSINESS ENGELSK
 • Den Intermediate niveau af vores Business engelsk program lærer eleverne til effektivt at kommunikere på et højere niveau i en række af business situationer. Kurset fokuserer på at videreudvikle præsentationsteknik og styrke kommunikationsevner gennem business-relaterede grammatik, lytte, læse, skrive og tale aktiviteter, samt rollespil og kritisk tænkning øvelser.
 • Efter den vellykkede afslutning af Intermediate Business English, vil de studerende være i stand til at gøre følgende og mere:
 • Brug forskellige strategier og færdigheder til at deltage i møder, lave præsentationer, forhandle, indgå aftaler over telefonen, styre og oprette møder og netværk.
 • Identificere de vigtigste ideer og vigtige detaljer i aktuelle forretningsmæssige tekster
 • Identificere og anvende fælles grammatiske strukturer til at skrive en række fælles business korrespondance.
 • Forbedre deres evne til aktivt at lytte og tage noter under interviews og andre møder med fagfolk.

UPPER INTERMEDIATE / avanceret niveau BUSINESS ENGELSK

Vores Upper Øvet / Avanceret niveau Business English program er designet til at hjælpe eleverne at kommunikere og forhandle med succes i engelsk i mere komplekse business situationer og miljøer. Disse færdigheder er udviklet og finpudset gennem relevant lytte, læse, skrive og tale aktiviteter, samt rollespil og kritisk tænkning øvelser.

Efter en vellykket afslutning af det Øvre Øvet / Avanceret niveau kursus, vil de studerende være i stand til:

 • Strategiplanlægning og beskæftiger sig med nedbrud kommunikation, brainstorming, netværk, forhandle, og nå aftaler, bygge og kommunikere præsentationer effektivt, såvel som evnen til at lytte aktivt og løse konflikter.
 • Ved hjælp af avancerede grammatiske strukturer til at skrive og redigere en række virksomheders kommunikation, herunder rapporter, e-mails, sammendrag og pressemeddelelser.
 • Identificere og anvende trin og taktik i succesfuld international forhandling, herunder forberedelse, opbygning af relationer, hvilket gør forslag, spørgende teknikker, overenskomstforhandlinger, og lukke tilbud.
 • Når du har gennemført Business English programmet, vil du blive udstyret med de rette værktøjer til at lykkes i erhvervslivet.

Business engelsk færdigheder fra EN AF DE BEDSTE ESL-skoler i Los Angeles!

Ved Columbia West College har vi gjort det til vores mål at give vores studerende med et godt afrundet og effektiv engelsk undervisning. Vores Business English program udretter bare, at ved at forberede vores studerende til professionel succes i erhvervslivet. For mere information om vores virksomhed engelske programmer eller kurser i Los Angeles, eller nogen af ​​vores andre tjenester, programmer, og prisfastsættelse, kontakte Columbia West College i dag!

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Columbia West College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 - 48 uger
Fuldtid
Price
- 500-4600 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date