Advance din karriere i verden af ​​erhvervslivet

Interesseret i erhvervslivet, men ikke sikker på hvilket område at forfølge? Derefter kan Business Administration Management Associate's degree program¹ være rigtigt for dig ved at lægge grunden til forretningspraksis og faglige færdigheder.

Ved at tage kurser i økonomi, regnskabs-, salgs- og aftaleret, human resource management, organisatorisk ledelse og ledelse, marketing og principper for ledelse, vil du få et bredt overblik over forretningsgrundlag. Erhvervsadministrationens ledelsesuddannelsesuddannelse giver dig mulighed for at teste farvandet i forretningsområdet, inden du vælger din næste uddannelse eller karrierevej. Du får også en fornemmelse for, hvilke industrier der holder mest lov, og hvilke områder af specialisering (som finansiering, produktudvikling eller markedsføring) kan interessere dig mest.

Efter afslutningen af ​​dette program kan du vælge at forfølge en bacheloruddannelse eller deltage i arbejdsstyrken i stillinger, hvor der er behov for grundlæggende business færdigheder.

Din læringserfaring

 • Undersøg virksomhedens kernefunktioner, der giver dig et holistisk perspektiv på ledelsesteori.
 • Lær at anvende bedste praksis i forretningsteori til virkelige situationer gennem individuelle og teamopgaver i vores små interaktive campusklasser.
 • Udvikle kommunikation, kritisk tænkning og kvantitative resonemangskompetencer og styrke din forståelse af, hvordan økonomiske faktorer former vores verden.
 • Lær hvordan ledere træffer beslutninger og løser problemer i en lang række forretningsmiljøer.
 • Lær at skrive forretningsplaner og rapporter til støtte for beslutningstagning og ledelse af en virksomhed.
 • Lær at arbejde i hold og demonstrere professionalisme og etik.
 • Lær at kommunikere om og samarbejde om forretningsprojekter.

American National University fremmer et progressivt læringsformat, så som du tjener din associerede grad, kan du straks bruge din uddannelse til at fremme din karriere, mens du fortsætter din uddannelse i efterspørgselsfelter på bachelorgradeniveau - områder som Business Administration-Accounting eller Management eller Health Care Management.

Hvorfor American National University ?

 • Komfort og fleksibilitet - Med dag og aften klasser¹ har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
 • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
 • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
 • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
 • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og refresher²-kurser, der er tilgængelige i hele din karriere.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

²Refresher træning er gratis for kvalificerede studerende. Yderligere omkostninger som laboratorieafgifter, bøger og forsyninger er den studerendes ansvar. Efteruddannelse er begrænset til det program, hvorfra studenten er uddannet og er underlagt plads.

Koste

BEMÆRK: Dette program tilbydes 100% online via ANU eUniversity i mange stater. Chat venligst med Admissions for at få mere at vide om programtilgængelighed i din stat.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
80 uger
Fuldtid
Price
39,672 USD
$ 39.672 for undervisning og gebyrer
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date