Forbered dig på en global karriere i international handel gennem:

 • hands-on træning og faktiske import / eksport
 • praktiske casestudier i tarifering, tolddokumenter, planlægning og udvikling eksportmarked, NAFTA oprindelsesregler, international spedition og logistik, og meget mere
 • en unik tre-ugers international undersøgelse ekskursion.

Hele 6. semester er en dybdegående Anvendt Learning Project. Studerende har også mulighed for at afslutte 6. semester på Universidad Del Valle de Mexico nær Mexico City eller på universitetet i Turku i Finland. Denne læring option giver eleverne mulighed for at sætte deres uddannelse i praksis, arbejde med internationale kunder og samtidig have den unikke oplevelse af at blive nedsænket i en anden kultur.

Hvorfor vælge Fleming

Fleming College er den eneste skole i Canada, der tilbyder dig et treårigt program, der sætter fokus på international handel understreger de praktiske programmer, der anvendes i dag. Du kan faktisk importere eller eksportere varer til salg som en del af din træning. Din in-class instruktion vil være første sats, der trækker på fakultetets virkelige liv erfaring på området kombineret med det nyeste inden for branchen simulation software. Professionelle tilhørsforhold med den canadiske International Freight Forwarding Association (CIFFA) og den canadiske Professional Logistics Institute (P. Log) holde pensum relevant og up-to-date. Hele 6. semester er en anvendt projekt, hvor du vil arbejde med en industri-klient, enten i Canada eller i udlandet.

Karrieremuligheder

Din karriere valg i området for international handel er omfattende. Du kan fokusere dine evner på en karriere i næsten ethvert område af virksomhed inden for den globale markedsplads. Hvert år dette program har en høj placering sats. Mange af vores elever finde arbejde inden gradueringen - inden for området. Vores kandidater arbejder i hele verden med globale logistikvirksomheder, speditører, import / eksport virksomheder, told mæglere, eller til rådgivning og handelsselskaber. Stillingsbetegnelser omfatter toldklarerer, betegnet skibsmægler, speditør, logistik koordinator og international markedsføring agent, blandt andre.

Minimum Adgangskrav

OSSD med størstedelen af ​​kreditter på College (C) og Open (O) niveau, herunder:

 • 2 College (C) engelske kurser (Grade 11 eller Grade 12)
 • 1 College (C) Matematik kursus (Grade 11)

Når (C) er den mindste kursus niveau for optagelse, (U) eller (U / C) kurser er også accepteret.

Anbefales (men ikke påkrævet for optagelse):

 • Grade 12 College (C) Math

Modne Studerende

Hvis du er 19 år eller ældre, før klasser starter, og du behøver ikke have en OSSD, kan du skrive den canadiske Adult Achievement Test til at vurdere din berettigelse til optagelse. Det kan være nødvendigt yderligere prøvning eller akademisk opgradering til at opfylde specifikke naturligvis krav til dette program.

 • Studerende, der starter i januar er forpligtet til at deltage i undervisningen i løbet af sommeren semester.

Relaterede Programmer

Endnu ikke afgjort på en karriere i erhvervslivet? Hvorfor ikke overveje Marketing, Hotel og Restaurant Management eller ferie og rejser?

Yderligere omkostninger

Ca $ 950 per år for bøger og forsyninger.

Overfør Aftaler

 • Griffith University
 • Robert Gordon University
 • Seneca College
 • Trent University
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 16 flere kurser fra Fleming College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,015 CAD
per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date