Buenos Aires - Avanceret Spansk Immersion

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

buenos aires

Hvorfor Buenos Aires?

Du læser, skriver og taler spansk godt - så hvorfor ikke tage din uddannelse til det næste niveau? Bor og studer i udlandet i Buenos Aires, hvor lokalbefolkningen er åben og interesseret i at tale spansk med dig og hjælpe dig med at lære deres sprog, historie og kultur.

Hvad du vil studere

Vores program er specielt designet til studerende med avanceret spansk sprogfærdighed og giver dig mulighed for at bygge videre på dine sprogfærdigheder, når du fordyber dig i Argentinas kultur. Du vil også have mulighed for at deltage i vores akademiske symposium, som vores center er vært i slutningen af efteråret og forårssemestrene for at give studerende mulighed for at gennemføre og dele deres forskning med kolleger, lærere, personale og endda værtsfamilier i IES Abroad . Dette er en fantastisk mulighed for de akademisk sindede, der ønsker at finpudse deres forsknings-, skrive- eller præsentationsevner, eller for dem, der ønsker at øge deres kandidatuddannelsesprogrammer. Åh, og du kommer til at prale af at blive offentliggjort!

Du kan tilmelde dig kurser på lokale universiteter, herunder Universidad Torcuato di Tella, Universidad de Buenos Aires og Pontificia Universidad Católica Argentina, hvor du oplever det argentinske uddannelsessystem fra første hånd og nyder adgang til lokale studerendes aktiviteter.

Daglig liv

Buenos Aires vil være dit klasseværelse. I løbet af dit semester i Buenos Aires vil du deltage i mere end 30 kulturelle begivenheder og ture, hvor du fører dig til og omkring byen for at opleve livet som en lokal studerende og bedre forstå byens kulturer. Perfekt dine spanske færdigheder, og få nye venner, mens du chatter med lokale studerende mellem klasser. Nyd sociale begivenheder i IES Abroad Center med sprogpartnere og argentinske studerende.

Du kan tilføje international arbejdserfaring til dit cv, mens du optjener kredit ved at deltage i en praktikplads og ledsage et akademisk seminar uden ekstra omkostninger. Du kan også tilmelde dig et kursus for service-læring, der hjælper dig med at forstå nogle af Buenos Aires 'mest presserende sociale problemer, mens du bidrager dine evner til en samfundsdrevet løsning.

Vi vil have dig til at føle dig hjemme i Buenos Aires, så vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at integrere dig i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vores job at sikre, at du har den mest autentiske undersøgelse i udlandet oplevelse muligt.

akademikere

Vores mission er enkel: At give dig den bedste studie i udlandet programmet muligt - som omfatter de højeste akademiske og kulturelle oplevelser.

Vi tilbyder unikke kurser, der udforsker argentinsk sprog, historie og kultur samt andre emner gennem en dybdegående og praktisk tilgang. Vores professorer i verdensklasse og kursusmuligheder ved prestigefyldte lokale universiteter forbedrer din akademiske oplevelse og giver dig nye perspektiver hver dag i klassen.

Mens du er i Buenos Aires, skal du tage 15–19 kredittimer pr. Semester.

Du tilpasser din egen akademiske oplevelse ved at vælge fra følgende påkrævede og valgfri programkomponenter:

 • IES Abroad spansk sprogkursus (kræves, 4 point)
 • Argentina Today-kursuskursus på Pontificia Universidad Católica Argentina (UCA) (påkrævet *, 2 point)
 • IES Abroad spanskundervisede områdestudiekurser (valgfrit, 3 point hver)
 • Spanskundervisning på lokale universiteter (valgfrit, meget studiepoeng)
 • Pontificia Universidad Católica Argentina (UCA)
 • Universidad de Buenos Aires (UBA)
 • Universidad Torcuato di Tella (UTDT)
 • Praktikplacering og seminar (valgfrit, 3 point)
 • Service-læring placering og seminar (valgfrit, 3 point)

* Krævet, medmindre du er tilmeldt et andet UCA-kursus

Akademisk Symposium

I løbet af semesteret kan du vælge at arbejde med fakultetet på et specifikt forskningsprojekt og opfordres til at præsentere dit papir (på engelsk eller spansk) for hele Center-samfundet. Papirer kan være baseret på specifikke akademiske kursusrelaterede projekter eller på studerendes undersøgelser i udlandet og offentliggøres i slutningen af semesteret. Dette er en vidunderlig mulighed for dig at finpudse dine færdigheder inden for forskning, skrivning og offentlig præsentation, der vil være en god oplevelse, både fagligt og professionelt.

Kurser

Dette er en liste over planlagte kursustilbud. En endelig liste over kursustilbud vil blive stillet til rådighed for dig i din MyIESabroad-konto.

 • The Making of Patagonia: En tværfaglig tilgang
 • Argentinsk miljø og samfund: Opfattelser og udfordringer
 • Praktiksseminar
 • Argentinske poesi fra det 20. århundrede: Fra skriftlig kultur til populær sang
 • Argentinsk litteratur og dannelsen af national identitet
 • Service Learning Seminar
 • Spansk i kontekst: Uafhængig i udlandet
 • Spansk i kontekst: Emerging Competent Abroad

Partner Institution (er)

For yderligere at forbedre din sproglige udvikling skal du tage mindst et partneruniversitetskursus. Kursusudbud varierer afhængigt af semesteret, og de endelige kursuslister er først tilgængelige lige før semesterstart. Af den grund registrerer du dig som partneruniversitetskurser på stedet.

Når du tilmelder dig et kursus på et partneruniversitet, pendler du til klassen, ligesom de lokale studerende gør.

Universidad de Buenos Aires (UBA)

Universidad de Buenos Aires er et af de ældste og mest prestigefyldte offentlige universiteter i Argentina. IES Abroad har et partnerskab med UBA Facultad de Ciencias Sociales. Kurser er tilgængelige i de følgende discipliner. Endelige kursustilbud og specifikke kursusforudsætninger vil blive givet på stedet.

 • Kommunikation
 • Arbejdsrelationer
 • Statskundskab
 • Sociologi

Beliggenhed

I modsætning til det typiske universitetscampus i USA har UBA ikke hovedcampus. Universitetet består af flere uafhængige akademiske enheder (Facultades), der er spredt i forskellige kvarterer i hele Buenos Aires. Facultad de Ciencias Sociales ligger cirka 20 minutters gang fra IES Abroad Center og de fleste IES Abroad .

Universidad Torcuato di Tella (UTDT)

Universidad Torcuato Di Tella er et lille privat universitet, der tiltrækker studerende fra hele Sydamerika. På grund af dette universitets stærke akademiske strenghed, skal du være i god akademisk status og have mindst fem semestre spansk for at tilmelde dig kurser. Du skal også have en god spansk vurdering og indsende yderligere ansøgningsmateriale.

Besøg deres kursuskatalog for en liste over kurser, der er tilgængelige for dig som international studerende ved UTDT.

 • Arkitektur
 • Forretning
 • Økonomi
 • Regering / statsvidenskab
 • Historie
 • Internationale forbindelser
 • Lov
 • Marketing
 • Samfundsvidenskab

Beliggenhed

Universitetsbygningerne ligger i kvarteret Belgrano i den nordlige del af Buenos Aires. Pendeltiden fra UTDT til IES Abroad Buenos Aires Center er normalt 45 minutter.

Pontificia Universidad Católica de Argentina (UCA)

Pontificia Universidad Católica Argentina blev grundlagt i 1958 og er et førende universitet, der er internationalt anerkendt. UCA tilmelder cirka 22.000 studerende og er vært for omkring 700 internationale studerende hvert år fra 40 lande. Du tilmelder dig kursus i Argentina Today eller i mindst et andet universitetskursus. Yderligere kurser er tilgængelige i følgende discipliner:

 • Forretning
 • Filosofi
 • Psykologi
 • Social, Politisk

Beliggenhed

Universitetets Buenos Aires-campus ligger i det trendy kvarter Puerto Madero, som er det historiske havnefrontområde langs Rio de la Plata. Pendeltiden fra UCA til IES Abroad Buenos Aires Center er normalt 20-30 minutter med offentlig transport.

Service Learning

Deltagelse i en service-læring oplevelse i Buenos Aires er en mulighed for at give tilbage til samfundet samtidig med at få en meget dybere forståelse af byens kultur og samfund. Når du arbejder sammen med lokalbefolkningen mod et fælles mål, oplever du førstehånds nogle af de sociale problemer, der berører Buenos Aires, mens du bidrager dine evner til en samfundsdrevet løsning.

En service-learning-oplevelse består af tid tilbragt med en lokal organisation ledsaget af et akademisk seminar for læring af service for kredit. Gennem seminaret har du struktureret tid til refleksion og diskussion og endda forskning i spørgsmålene om dit værtssamfund.

Mulige placeringer kan omfatte organisationer, der fokuserer på fortalervirksomhed for handicappede, samfundssundhed, ungdom i fare, hjemløshed og andre sociale problemer, der er til stede i Buenos Aires.

Du opfylder mindst otte timer om ugen eller i alt 112 timer i hele semesteret på Service Learning placering.

Frivillige muligheder

Når du melder dig frivilligt i Buenos Aires, har du chancen for at gøre en forskel i lokalsamfundet, mens du møder nye mennesker og får et nyt perspektiv på verden. Hvis du brænder for frivilligt arbejde i udlandet, skal du bare fortælle personalet på stedet ved begyndelsen af din periode. Tidligere muligheder i Buenos Aires inkluderer frivilligt arbejde ved en ngo, hvis mission er at bekæmpe fattigdom ved at hjælpe med at forbedre levevilkårene og skabe hjem til underprivilegerede mennesker. Du kan deltage en gang eller hele dit semester.

Praktikophold

Interning, mens du studerer i Buenos Aires giver dig en givende joboplevelse med et væld af langvarige karrierefordele. Du vil:

 • Tilføj international erhvervserfaring til dit CV
 • Få ægte erhvervserfaring og færdigheder
 • Byg din tillid

Alle vores praktikophold overvåges og tjener IES Abroad kredit. Du deltager i et seminar, der supplerer den praktiske oplevelse du får under praktikopholdet.

Personlige placeringer

Når du viser din interesse for en praktikplads, arbejder vi sammen med dig for at finde den ideelle praktikplacering, som opfylder dine akademiske og karriere mål. Vi har placeret eleverne med en bred vifte af organisationer og virksomheder. Hvis vi ikke arbejder i øjeblikket med en virksomhed eller organisation i dit interesseområde, søger vi efter en placering, der passer til dig.

Placeringseksempler

Tidligere studerende har interneret sig på følgende områder. Kan du ikke se dit felt opført her? Bare tale med din IES Abroad Advisor-nye praktikophold bliver altid tilføjet.

 • Arts
 • Forretning
 • Uddannelse
 • Journalistik
 • Folkesundhed

Udflugter

Selvom dit eventyr starter i Buenos Aires, tager vores feltture dig ud over byen for at opdage kulturen og traditionerne i dit værtsland. (Nogle af disse ture kræver muligvis en ekstra omkostning.) IES Abroad arrangerer også mere end 30 kulturelle begivenheder og ture hver sigt.

Mulige destinationer kan omfatte:

Jujuy

4 dage | Efterår

Oplev Jujuy-provinsen, nær den bolivianske grænse, og deltag i aktiviteter som vandring i Andes foden og saltlejlighederne i Salinas Grandes. Mens du er der, kan du nyde det unikke lokale køkken og kultur, herunder den lokale folklore musik og dans.

Colonia

1 dag | Efterår

Rejse over flodpladen til Uruguay for at besøge den 300 år gamle by Colonia. Et af UNESCOs verdensarvssteder, det historiske kvarter i Colonia, afspejler de gamle spanske og portugisiske kolonistilarter, med sine smalle brostensbelagte gader og rester af dets oprindelige fort og overspændt med maleriske caféer, nogle med udsigt over floden mod Buenos Aires i den fjerne afstand.

Luján

1 dag | Efterår

Besøg byen Luján med dens berømte katedral, hvor pilgrimme kommer fra hele landet. Nyd de åbne marker i den større Buenos Aires-provins, og tilbring derefter den følgende dag på en estancia (kvægranch).

San Isidro

1 dag | Efterår

Tour San Isidro, en af Buenos Aires smukkeste forstæder kendt for sin rigdom og tradition. Tag en guidet vandretur gennem det største bytorg med dens nygotiske katedral og kunsthåndværksmesse. Tag en rundvisning i Villa Ocampo-museet, huset til forfatteren Victoria Ocampo og et af UNESCOs verdensarvsteder.

Bemærk: IES Abroad feltrejse destinationer, aktiviteter og opholdets længde kan variere afhængigt af sigt og tilgængelighed.

Kursusrelaterede ture

Kursusrelaterede ture er akademiske ture forbundet med kurser. De er organiseret for at supplere IES Abroad kurser og bidrage til en generel viden om argentinsk kultur og samfund. Deltagelse er baseret på kursusregistrering.

Tidligere eksempler på korte kursusrelaterede ture inkluderer:

 • Urban graffiti gåtur
 • Nøglemuseer i Buenos Aires
 • Historiske kvartersture
 • Teatre i Buenos Aires, herunder operahuset Colón
 • Et besøg i Palacia Paz

Udvidet kursusrelateret tur

Studerende i kurset Making of Patagonia rejser til byen Bariloche i Patagonia, en region i det sydlige Argentina, der er berømt for sin maleriske skønhed i form af ørkener, stepper og græsarealer. I løbet af denne multiday, kursusrelaterede tur - som er tilgængelig mod et ekstra gebyr - studerer studerende oprindelige samfund og kulturer i regionen.

Daglig liv

En del af at få dig til at føle dig hjemme i Buenos Aires gør vores bedste for at hjælpe dig med at føle dig tryg og plejet. Uanset om det er et orienteringsprogram, der får dig til at føle dig forberedt, boliger, der er godt placeret og behageligt, eller feltrejser, der fører dig til steder væk fra den slagne vej - vi handler om vores studerendes tjenester.

Orientering

Programmet begynder med en orientering, der introducerer dig for vores Buenos Aires-personale, dine medstuderende og byen Buenos Aires.

Sprogundervisning og en introduktion til sprogligt spansk i Argentina er yderligere komponenter i orienteringen.

Du modtager også akademisk rådgivning og tilmelder dig IES Abroad og partneruniversitetskurser.

Vores omfattende orientering

Boliger

Vi ønsker at sikre, at din største udfordring er at bestemme hvilke landemærker du skal se først eller opdage den bedste café - ikke at finde et sted at bo hvor du har det godt. Vi gør vores bedste for at finde boliger, der afspejler, hvordan de lokale studerende lever. Vores mål er, at når du forlader Buenos Aires, vil det føles som hjemme.

Homestays - Du bor med en familie eller señora i en privat homestay. Disse boliger er centralt beliggende i hele Buenos Aires. At bo i en homestay er en fantastisk måde at forbedre dit sprogligt flydende og fordybe sig i den lokale kultur. Der serveres tolv måltider om ugen, og hver studerende har sit eget værelse.

Ekskursive aktiviteter

opdagelser

Omdefinere måden du bor og lære i Buenos Aires gennem vores kulturelle begivenheder og aktiviteter, såsom:

 • Et besøg på et livligt lokalt marked i kvarteret Mataderos
 • Gæsteforelæsninger om historie, politik og nutidige spørgsmål
 • Ture i San Telmo, Recoleta og Teatro Colón
 • En spændende aften på Madero Tango Dinner og Tango Show

Koste

Overvej disse priser som udgangspunkt. Vi opfordrer dig til at kontakte din studie i udlandet kontor for at bestemme de faktiske omkostninger til dig, når du factoring i økonomisk støtte, stipendier, din hjemme skole politikker og andre faktorer.

Sommeren 2020

Semester Undervisning Boliger Forsikring Total
Sommer 2020 $ 13.345 $ 3.155 $ 230 $ 16.730

Akademi år

Semester Undervisning Boliger Forsikring Total
Akademi år $ 23.530 $ 6.180 $ 550 $ 30.260

Stipendier

Programspecifikke stipendier

John Gearen Behovsbaseret Dublin eller Stipend til udviklingsregioner

Op til $ 1.000; tildelt 2 studerende hvert år.

John Gearen, medlem af IES Abroad Bestyrelse i mange år og tidligere bestyrelsesformand i seks år, er en førende ejendomsadvokat og Rhodes Scholar, der er involveret i adskillige filantropiske årsager. Mr. Gearen har generøst etableret dette stipendium til at støtte studerende, der har interesse i at studere på et IES Abroad Center i en udviklingsregion i verden (Argentina, Chile, Kina, Ecuador, Irland, Marokko eller Sydafrika).

Dr. William Louis Gaines Behovsbaseret historie eller Internationalt Relations-stipendium

Op til $ 1.875; tildelt 4-6 studerende hvert år.

Dette stipendium er navngivet til ære for Dr. William Louis Gaines, præsident for IES Abroad fra 1974-1992. Dr. Gaines var dedikeret til at styrke IES Abroad 's faglige rammer, udvide rækkevidden af IES Abroad placeringer og sikre det økonomiske fundament i organisationen.

Åben for studerende med hovedfag i historie eller internationale relationer.

Adelyn Dougherty Leander Behovsbaseret stipendium om urbane problemer

Op til $ 3.000; tildelt 4-6 studerende hvert år.

Åben for studerende, der har interesse i bystudier (en hovedfag i bystudier er ikke påkrævet).

William E.

Spænder op til $ 1.000; tildelt 4-6 studerende hvert år.

Disse stipendier er beregnet til studerende, der er interesseret i at studere i et spansktalende land.

Kathleen Kervin Diamond tildelt stipendium

Op til $ 2.000 hver; tildelt 4-6 studerende hvert år.

Kathleen Diamond er konsulent, iværksætter og forretningsleder inden for sprogservicesektoren. I 1979 grundlagde hun Language Learning Enterprises, Inc. (LLE®), et sprogfirma med fuld service med base i Washington, DC. Hun er anerkendt som en tidlig pioner inden for telefontolkning og lancerede LLE-LINK i de tidlige 1990'ere. I løbet af de næste 20 år, under hendes ledelse, voksede virksomheden til et dynamisk multimillion-dollarselskab, der betjente en lang række kunder, både i den private og den offentlige sektor, overalt i USA og over hele verden. I 2009 sagde Ms.

Vores center

IES Abroad Buenos Aires Center ligger i centrum af Buenos Aires inden for gåafstand fra Plaza San Martin og Recoleta Cemetery.

Funktioner inkluderer:

 • Klasseværelser
 • Studielounge
 • Bibliotek og gruppe studieværelse
 • Tekøkken
 • Personalekontorer
 • Højhastighedsinternet og printeradgang
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Læs mere

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Minimer
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milano , Nagoya , Nantes , New York , Pæn , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Rom , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wien , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Mere Mindre