Btec certifikat i kunst & design niveau 3 - smykker

Kensington and Chelsea College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Btec certifikat i kunst & design niveau 3 - smykker

Kensington and Chelsea College

1

Følgende Kunst & Design Kurser er for studerende, der ønsker at foretage en omfattende program for undersøgelse i en af ​​de ovennævnte discipliner. Ved ansøgning, eleverne har brug for at vælge, hvilke specialist område, de ønsker at studere.

Uanset hvad du vælger; Keramik, Skulpturelle Keramik, Smykker, sølv-, Interiør design, Multimedia, farves eller Kiln dannede Glass, vil du finde vores kurser udfordrende og bemyndigelse. Vi vil hjælpe dig i gang på niveau med kursus, der er rigtigt for dig og giver dig mulighed for at komme videre til den næste fase, og i arbejde eller videregående uddannelse. På alle kurser, er projekterne designet til at spejle branchen og tage dig gennem designprocessen, mens du udvikler et højt niveau af dygtighed og professionel praksis. Du vil nyde godt vores prestigefyldte team af forelæsninger personale.

Udstillinger, afholdt på forskellige stadier af året, giver mulighed for studerende at vise deres arbejde i en offentlig sammenhæng.

Specialiserede workshops er fuldt udstyret med maskiner, værktøj og materialer egnede til fagområdet. Du vil også være i stand til at købe væsentlige redskaber og materialer fra kollegiet.

Kursusoversigt

Denne ene dag om ugen Smykker kursus giver de studerende, der har opnået niveau 2 eller tilsvarende, med en mulighed for at udvikle deres design ideer og udvide Smykkefremstilling færdigheder. Projekterne vil fremme tilliden til håndtering og forståelse af materialer, teknikker og processer. Visuel forskning og udvikling af originale ideer er et vigtigt aspekt af kurset med vægt på at producere arbejde med en stærk personlig sprog. Kurset vil kræve nogle uafhængige forskning skal gennemføres uden for undervises kursus timer. Præsentation og portefølje bygning færdigheder, vil hjælpe med progression til universitet eller selvstændig virksomhed. Studerende bliver opkrævet et årligt studie gebyr og vil betale for nogle materialer.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Thu 10:00 til 16:00
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
34 uger
Deltid
Price
Pris
3,306 GBP
19 Plus £ 1645; Ikke-EU Fee £ 3306
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen