Læs den officielle beskrivelse

1

Følgende Kunst & Design Kurser er for studerende, der ønsker at foretage en omfattende program for undersøgelse i en af ​​de ovennævnte discipliner. Ved ansøgning, eleverne har brug for at vælge, hvilke specialist område, de ønsker at studere.

Uanset hvad du vælger; Keramik, Skulpturelle Keramik, Smykker, sølv-, Interiør design, Multimedia, farves eller Kiln dannede Glass, vil du finde vores kurser udfordrende og bemyndigelse. Vi vil hjælpe dig i gang på niveau med kursus, der er rigtigt for dig og giver dig mulighed for at komme videre til den næste fase, og i arbejde eller videregående uddannelse. På alle kurser, er projekterne designet til at spejle branchen og tage dig gennem designprocessen, mens du udvikler et højt niveau af dygtighed og professionel praksis. Du vil nyde godt vores prestigefyldte team af forelæsninger personale.

Udstillinger, afholdt på forskellige stadier af året, giver mulighed for studerende at vise deres arbejde i en offentlig sammenhæng.

Specialiserede workshops er fuldt udstyret med maskiner, værktøj og materialer egnede til fagområdet. Du vil også være i stand til at købe væsentlige redskaber og materialer fra kollegiet.

Kursusoversigt

Denne ene dag om ugen Keramik kursus giver de studerende, der har opnået niveau 2 eller tilsvarende, med en mulighed for at udvikle deres design ideer og udvide Keramiske gør færdigheder. Projekterne vil fremme tilliden til håndtering og forståelse af materialer, teknikker og processer.

Visuel forskning og udvikling af originale ideer er et vigtigt aspekt af kurset med vægt på at producere arbejde med en stærk personlig sprog. Kurset vil kræve nogle uafhængige forskning skal gennemføres uden for undervises kursus timer. Præsentation og portefølje bygning færdigheder, vil hjælpe med progression til universitet eller selvstændig virksomhed. Studerende bliver opkrævet et årligt studie gebyr og vil betale for nogle materialer og brænding.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Forskellige
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
35 uger
Deltid
Price
3,306 GBP
19 Plus £ 1645; Ikke-EU Fee £ 3306
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date