Læs den officielle beskrivelse

2

Følgende Kunst & Design Kurser er for studerende, der ønsker at foretage en omfattende program for undersøgelse i en af ​​de ovennævnte discipliner. Ved ansøgning, eleverne har brug for at vælge, hvilke specialist område, de ønsker at studere.

Uanset hvad du vælger; Keramik, Skulpturelle Keramik, Smykker, sølv-, Interiør design, Multimedia, farves eller Kiln dannede Glass, vil du finde vores kurser udfordrende og bemyndigelse. Vi vil hjælpe dig i gang på niveau med kursus, der er rigtigt for dig og giver dig mulighed for at komme videre til den næste fase, og i arbejde eller videregående uddannelse. På alle kurser, er projekterne designet til at spejle branchen og tage dig gennem designprocessen, mens du udvikler et højt niveau af dygtighed og professionel praksis. Du vil nyde godt vores prestigefyldte team af forelæsninger personale.

Udstillinger, afholdt på forskellige stadier af året, giver mulighed for studerende at vise deres arbejde i en offentlig sammenhæng.

Specialiserede workshops er fuldt udstyret med maskiner, værktøj og materialer egnede til fagområdet. Du vil også være i stand til at købe væsentlige redskaber og materialer fra kollegiet.

Kursusoversigt

Denne ene dag om ugen Glas kursus giver de studerende, der har opnået niveau 2 eller tilsvarende, med en mulighed for at udvikle deres design ideer og udvide glas gør færdigheder. Projekterne vil fremme tilliden til håndtering og forståelse af materialer, teknikker og processer. Visuel forskning og udvikling af originale ideer er et vigtigt aspekt af kurset med vægt på at producere arbejde med en stærk personlig sprog. Præsentation og portefølje bygning færdigheder, vil hjælpe med progression til universitet eller selvstændig virksomhed. Kurset vil kræve nogle uafhængige forskning skal gennemføres uden for undervises kursus timer. Studerende betaler for glas og andre materialer, og et studie gebyr også opkræves for året.

Hvad forløbet involverer:

Et intensivt studieprogram, struktureret, så du kan videreudvikle både dit design og gøre færdigheder i glas og til at forberede dig til anvendelse på højere niveau undersøgelse.

Vægten vil blive lagt på at udforske din kreativitet og få en dybere forståelse af materialer, teknikker og processer, hvilket gør arkitektoniske og ovn dannede glas arbejde.

Visuel forskning og udvikling af idéer er en vigtig del af kurset. Du vil blive forpligtet til at holde skitse og tekniske notesbøger. Ligeledes vil du blive forventes at udføre nogle uafhængige forskning og design udvikling hjemme og besøge museer og gallerier i din egen tid.

Der vil være en mulighed for studerende til at udstille deres arbejde på vores slutningen af ​​året viser.

Vores værksted er veludstyret med de nødvendige specialværktøj og udstyr. Vi lagerfører basale materialer, som du kan købe til kostpris efter behov. Du bliver nødt til at give dine egne beskyttelsesbeklædning, filer og skitsebøger.

Kurset Team udgør lærere, som også praktiserende fagfolk inden for glas og relaterede kunst og design emner. Mens enkelte tutorer kommer fra en bestemt baggrund og har specialiserede færdigheder eller viden; holdet er etableret for at give den bredeste og mest kreative dynamik til undervisning og læring. Kurset Holdet er her for at lære, tilbyder personlige tutorials og støtte dig i dine studier inden for et venligt voksen miljø.

Hvad baggrund og kvalifikationer har du brug for at deltage?

Hvis du er 16-18 om året for indrejse: Du skal have en BTEC First HD i kunst og design med mindst M bedømmelse (forudsagt eller opnået) eller en AS-niveau kvalifikation i kunst og design med et C eller derover klasse. Engelsk og matematik i lønklasse C eller derover foretrækkes, men hvis du ikke har disse vil du blive studere dem sammen med din Interiør Design kursus. Du skal medbringe at interviewe en portefølje af arbejde og skitsebøger viser udvikling af dine ideer. Hvis du er 19 år og derover: Du skal medbringe din skitsebog og eksempler på glas arbejde, du har produceret på tidligere kurser eller selvstændigt. Du skal også udfylde en personlig erklæring til støtte for dine grunde til at anvende. Entusiasme og engagement i emnet er afgørende.

Du bliver nødt til at anvende online kursus, og du kan e-maile det til m.zulueta@kcc.ac.uk~~V til en samtale.

Bemærk dette kursus undervises både ved hjælp af traditionelle og moderne glas teknikker.

Hvad betyder kurset fører til?

På en vellykket afslutning studerende vil opnå en BTEC Certificate in Kunst og Design Niveau 3. Studerende, der ønsker at fortsætte med deres studier kan deltage Glas Avanceret værksted.

Du vil få en BTEC-certifikatet i kunst og design (30 Credits)

Hvor vil jeg studere?

Kensington Centre, tredje etage værelse 302g

Hvad er de faciliteter og udstyr ud?

Formål bygget klasseværelse

Hvor meget skal jeg studere uden klasse?

Du bliver nødt til at forpligte sig til at studere uden de guidede læring timer at fuldføre kurset.

Hvordan kurset vurderes?

Kurset vurderes baseret på afslutningen af ​​projektarbejdet, der dækker de enheder, der er angivet af BTEC. Du får en karakter for dit arbejde, som du fremskridt og en endelige karakter i slutningen af ​​kurset.

Er nogle af kursusmaterialer på linje?

Ikke på nuværende tidspunkt.

Hvilke bøger og udstyr har jeg brug for?

Du skal bruge en grundlæggende kit af art udstyr: blyanter, kuglepenne, skitsebøger, blæk, maling, portfolio etc.

Hvad skal jeg købe? Hvilke ekstra omkostninger er der?

Der vil være et studie gebyr på £ 25 per år, og derudover skal du betale for anvendte materialer. Disse er tilgængelige fra studiet og omkostninger vil variere afhængigt af typen og antallet af stykker lavet.

Hvad har jeg brug på min første dag?

Sketchbook, notesbog, blyanter, tegning penne Learner aftalen:

  • Alle studerende er optaget til kollegiet på de grundlag:
  • Enig at overholde KCC student adfærdskodeks
  • Giv original dokumentation, der bekræfter, at målene skal opfyldes af de angivne adgangsbegrænsninger fx eksamensresultater spilresultater glide eller certifikater
  • Mød de nuværende krav kursus adgangskrav som detaljerede på KCC kursus faktablade og hjemmesider undersøge organer

Give oplysninger, så der kan opnås en skole eller college reference, hvis du er mellem 16-19 år.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Forskellige
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
34 uger
Deltid
Price
3,306 GBP
19 Plus £ 1645; Ikke-EU Fee £ 3306
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date