Brewing Microbiology

Siebel Institute of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Brewing Microbiology

Siebel Institute of Technology

For at konkurrere mod andre bryggerier i den voksende internationale bryggeriindustri, skal virksomheder skabe øl, der udviser de højeste standarder for konsistens og stabilitet med hvert parti.

Siebel Institut Brewing Microbiology kursus er designet til at give de teoretiske viden og praktiske færdigheder, der kræves for at gennemføre et effektivt mikrobiologisk kvalitetskontrol / kvalitetssikringsprogram i en kort 2-ugers kursusvarighed. Uanset om du bygger et QC / QA kursus for dit bryggeri fra bunden, eller du er med i en etableret kvalitetskontrol

Adgangskrav

Alle studerende, der ansøger om et program, modul eller kursus, skal have lovlig alder.

Forudgående kendskab til brygningsproces basis gennem enten homebrewing (1 år) eller tidligere gennemført med succes er Executive Overview of Brewing Process kursus påkrævet.

Kursusdetaljer

Kurset skal informere den studerende om passende metoder til biologisk og hygiejnisk kontrol inden for bryggeriet og vil fremme forståelse af de væsentlige moderne værktøjer til effektiv mikrobiologisk evaluering af proces og produkt.

En detaljeret undersøgelse af de mikroorganismer, der sandsynligvis vil forekomme i de forskellige stadier af brygningsprocessen, vil blive gennemført. Laboratorieøvelserne giver mulighed for at erhverve færdigheder inden for mikrobiologi og mikroskopi. Praktisk arbejde vil styrke de teknikker, der kræves for at isolere og identificere mikroorganismer samt demonstrere nogle af de seneste udviklinger i bryggemikrobiologi.

Siebel Institute of Technology Brewing Microbiology kursus udføres hos vores afdeling i Siebel Institute Microbiological Services i Montreal, Quebec, Canada. Vores afdeling for Mikrobiologiske Tjenester er placeret på National Research Council Biotechnology Research Institute, en af ​​verdens førende gær

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret February 16, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Duration
Varighed
2 uger
Fuldtid
Price
Pris
4,520 USD
Information
Deadline
Locations
Canada - Montreal, Quebec
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Apr. 2019
Canada - Montreal, Quebec
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen