Brand Design graduate

Branding er stadig vigtigere. I den aktuelle situation, vil kun de mærker, der er blevet forvaltet med en klar strategi lykkes i de mange mærker og produkter i verden.

Branding omfatter ikke kun det visuelle aspekt, det går meget længere: det forvaltes som et brand vil opleves. Det betyder at arbejde strategisk med henblik på at få, definere dens egenskaber, ikke kun den grafiske udtryk, dække alle øjeblikke af kontakt, at det interagerer med publikum.

Den kandidat foreslår en holistisk vision om at specialisere sig i brand design og udviklingsbehov udtryksformer heraf.

MÅL UDDANNELSE

Indtast designeren i processen med at skabe et brand, fra koncept gennem navngivningen, grafisk repræsentation og de forskellige applikationer.

CURRICULUM

Strategi og brand management, kreative værktøjer til udviklings- og brand byggeprojekter: kurset omkring 3 hovedområder udvikler sig.

Hvert af disse områder vil blive udviklet i løbet af en organiseret i moduler, der kombinerer teori og praksis parallelt. Konkret de organiserer konferencer med specialister i vigtige og aktuelle emner afsluttede postgraduate uddannelse, som afsluttes med en afsluttende Studies Project.

  • Modul I - Strategi og brand management
  • Modul II - Kreative Værktøjer
  • Modul III - Projekter af bygning mærker (5 workshops)

DATA ARK

Problem: 6. udgave

Kvalifikation: Brand Design kandidat fra University of Vic-UCC. Studerende uden universitetsuddannelser vil modtage en Folkeuniversitetet Studies Diploma.

Credits: 30 ECTS

Skoleperiode: Af 19 oktober 2015 til maj 2016. Præsentation PFE: Juni 2016

Åbningstider: Mandage og onsdage fra 19h til 22h

Modalidad: Klasseværelse

Sprog: Spansk

Pris: 3.690 €

Adgang: Kandidater og / eller kandidater. Højere kandidater. Højere uddannelse niveau cyklusser af plastisk kunst og design, og professionelle familier: Interior design, grafisk design, industrielt design og kunsthåndværk tøj. Fagfolk uden særlige kvalifikationer sektor, kan dokumentere erhvervserfaring. Adgang til kurset er bestemt af en udvælgelsesproces.

Bemærkninger: Spansk intensivt kursus i september for udenlandske studerende, der ønsker at tilmelde sig Masters (valgfrit kursus).

Program undervist i:
Spansk

Se 14 flere kurser fra Bau Design College of Barcelona »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
3,690 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist