Boring ressourcer og sprængning

Fleming College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Boring ressourcer og sprængning

Fleming College

Faktum er, at vores skole er den eneste kollegium program i Canada tilbyde uddannelse i Boring og sprængning - og vi er det eneste program i verden tilbyder undervisning i så mange af de forskellige typer af boring. Tilføj til, at de mange sektorer, der er afhængige af boring og sprængning færdigheder, og dette program åbner dørene til store muligheder, mange arbejdsgivere, og muligheder for at vælge, hvilke felter bore du vil fokusere på. Vores gradienter er i høj efterspørgsel. Hvert år, nationale og internationale arbejdsgivere rekrutterer på vores on-campus jobmesser, og mange af vores elever har beskæftigelsesmæssige tilbud, før de er færdiguddannede.

I øjeblikket disse felter tilbyde beskæftigelsesmuligheder for boring og sprængning karriere:

 • Byggeri Boring og sprængning
 • Geoteknisk Drilling
 • Environmental Boring
 • Water Well Drilling
 • Ressourcer Boring, herunder mineraler og olie og gas
 • Vandret Directional Drilling

I vores program, vil du lære de fundamentale teori, teknikker og metoder vedrørende hvert af disse typer af boring, med vægt på sikker arbejdspraksis, mens du lærer at betjene en bred vifte af boreudstyr hands-on.

Hvorfor Boring og Sprængning Skills i Demand?

Folk kan antage, at boring ressourcer, såsom mineraler og olie- og gasefterforskning, er den sektor, hvor de fleste kandidater finder arbejde. I virkeligheden er der mange typer af boring kræves for en række forskellige brancher og projekter, med fremragende jobmuligheder:

 • Geoteknisk Drilling er nødvendig, før ethvert stort byggeprojekt kan begynde. Dette indebærer underjordiske undersøgelser for at vurdere ejendomme til infrastrukturudvikling, boring efter jordprøver, bestemmelse af jordtype og dybde, og jordbundsforhold.
 • Byggeri Boring omfatter boring fundamenter og forankring pæle til broer, vejarbejde, eller for nogen stor bygning eller udvikling.
 • Environmental Boring indebærer få prøver af jord og grundvand, for at kontrollere eller afhjælpe forureninger. Steder såsom brændstof tankstationer, lossepladser, minedrift eller forladte infrastrukturer undersøges, enten overvåge eller at genvinde den jord til andre formål.
 • Boring færdigheder er afgørende for vand godt design, installation og overvågning.
 • Vandret Directional Drilling bruges til at bore nedenunder strukturer såsom veje, fonde, eller andre egenskaber, eller under søer, floder eller vandløb. Målet er at skabe en under jorden ledning, der giver en transport løsning for vandledninger, elektriske ledninger, rørledninger, eller fiberoptiske kabler, for eksempel.
 • Geotermisk Boring, at installere jordvarme eller kølesystemer, er et andet voksende område.

De færdigheder, du behøver for at lykkes

Vores godt afrundet program giver kurser og hands-on erfaring, du har brug for at begynde en karriere i denne spændende og afvekslende sektor. En fuld 80% af programmet består af praktiske læring sessioner - i vores state-of-the-art, on-campus Parnham Training Centre, og off-campus på området. Du vil også blive udfordret til at tænke på dine fødder og bruge dine færdigheder til problemløsning.

 • Du vil arbejde på en bred vifte af boreudstyr i vores fem servicestationer bugter.
 • Fire specielt udstyrede klasseværelser / laboratorier har alt fra en boring simulator til hands-on boreaktiviteter.
 • Kursus arbejde omfatter en introduktion til nye områder - såsom geotermiske industrien.
 • Du får industrien anerkendelse for dine studier - vores gradienter er fritaget fra at tage den obligatoriske Ontario Miljøministeriet 10-dages Water Well Konstrueret Course. (Ontario forordning 903 kræver en vellykket gennemførelse af denne uddannelse til nye såvel teknikere.)

Hvorfor vælge Fleming

Vores unikke program byder på en sjælden kombination af teknisk uddannelse, teori og hands-on erfaring. På grund af vores stærke forbindelser med industrien, og vores geografiske placering, er programmet godt positioneret til at placere kandidater i hele Nordamerika og globalt. Arbejdsgiverne kender vores gradienter har et godt fundament af teori og praksis, samt fremragende overføres færdigheder til at trække på for enhver udfordring på arbejdspladsen.

Fælles First Semester

Studerende i vores skolens diplomuddannelser tage de samme kurser for første semester efter at vælge og blive accepteret i en af ​​vores programmer. Denne fælles fokus udsætter dig til en bred vifte af karrieremuligheder og andre programmer. Du vil have frihed til at udforske og få en tværfaglig perspektiv, mens du får en base af viden og grundlæggende færdigheder.

Selvom eleverne accepteres i et særligt program for deres første semester, den fælles første semester giver dig mulighed for at ændre retning, hvis du finder et andet program eller karriere-området er mere tiltalende. Når du har gennemført den fælles første semester, kan du komme ind i programmet efter eget valg i andet semester, med forbehold af indskrivning kapacitet.

ERHVERVSERFARING

Efter dit første semester, vil du begynde at udforske specialuddannelse i boring og sprængning. Som nævnt, vil du tilbringe det meste af din tid i laboratorier eller marken klasser, at sætte din uddannelse til at arbejde og raffinering dine færdigheder. Du vil også tage del i marken opgaver i de lokale stenbrud og job-relaterede aktiviteter. Praktisk erfaring i semester fire er underlagt en strafferegistre kontrollere som krævet felt placering site management.

Er det dig?

Du har fået til at elske at arbejde udenfor, nyde hands-on arbejde, være villig til at betjene udstyr, og være uafhængigt minded. Der er muligheder for både mænd og kvinder - flere hjerner end råstyrke er forpligtet til at være kompetent på området. Nogle af de personlighedstræk og færdigheder afgørende for din succes, omfatter:

 • god motorik og fysisk sundhed
 • fleksibilitet (især med hensyn til arbejdstider)
 • interpersonelle færdigheder
 • analytiske og kreative tænkning
 • mekanisk aptitude
 • evne til at løfte 40 kg
 • stand til at stå i 12 timer
 • i stand til at læse og forstå sikkerhed etiketter

Karrieremuligheder

Fakultetet rapporterer, at anmodningerne om kandidater efter branche ofte overstige antallet af studerende, der gennemfører dette program. Efter eksamen vil du finde dig selv i stillinger som driller eller hjælper. Du kan arbejde i et byområde, et landdistrikt, eller en mere fjerntliggende område, i hele Canada, Nordamerika, eller rundt omkring i verden. Mindst ti globale industrier er åbne for dig for beskæftigelsespotentialet, herunder: Byggeri Boring, Geoteknisk, Miljø, Blast-hul boring, sprængning, Mineral Exploration og Minedrift (overflade og metro), Vandret retningsbestemt boring, Geotermisk, Vand Wells Construction Drilling, og olie- og gasindustrien.

Du kan flytte op ad stigen til ejer en virksomhed, eller arbejde i salg, teknisk support eller forvaltning med større virksomheder. Din beskæftigelsespotentialet er fremragende som en afgangselev fra vores one-of-a-kind-program. Den gennemsnitlige start årlige indkomst er $ 52,000.00, men du kunne gøre meget mere end det inden for få år efter endt uddannelse. Selv som en sommer studerende ansat, er det muligt at tjene $ 20,000.00 til $ 30.000,00.

Minimum Adgangskrav

OSSD med størstedelen af ​​kreditter på College (C) og Open (O) niveau, herunder:

 • 2 College (C) engelske kurser (Grade 11 eller Grade 12)
 • 2 College (C) Math kurser (Grade 11 eller Grade 12)

Når (C) er den mindste kursus niveau for optagelse, (U) eller (U / C) kurser er også accepteret.

Modne Studerende

Hvis du er 19 år eller ældre, før klasser starter, og du behøver ikke have en OSSD, kan du skrive den canadiske Adult Achievement Test til at vurdere din berettigelse til optagelse. Det kan være nødvendigt yderligere prøvning eller akademisk opgradering til at opfylde specifikke naturligvis krav til dette program.

 • Studerende, der starter i januar er forpligtet til at deltage i undervisningen i løbet af sommeren semester.

Pathway Programmer

Kandidater fra de to-semester Sprængning Teknikker program er berettiget til adgang til semester to af ressourcer Boring og sprængning. De generelle Kunst og Videnskab - Environmental and Natural Resource Studies Option er et andet program til at overveje, hvis du ikke opfylder kravene for optagelse på Resources Boring og sprængning. Kandidater i dette program tjener også kredit for første halvår af ressourcer Boring og sprængning.

Yderligere omkostninger

Planlægger at bruge omkring $ 1300 i det første år og $ 100 i det andet år for bøger, forsyninger, udstyr og lejre sikkerhed. Omtrentlige omkostninger til ekstra kurser, som er valgfri, men anbefales: WHIMIS $ 30 online; Fall Arrest $ 105; Transport af farligt gods $ 108; Arc Welding $ 130; Førstehjælp $ 135 (Peterborough); H2S $ 200; DZ licens 995 dollar.

Obligatoriske Udstyr studerende har brug for at give / Køb

 • CSA Godkendt Reflective Striping Vest eller CSA Godkendt Reflective Striping Jacket
 • Overalls eller Coveralls (anbefalede orange med CSA Godkendt Reflective Striping)
 • Arbejdshandsker
 • CSA Godkendt 8 "(minimum) Work Boots
 • Pocket Notesbog
 • Blyant (ikke pen)
 • Se eller anden Time Holde Device

Obligatorisk udstyr leveret af College (udgifter, der indgår i studerendes Undervisning / gebyrer betalinger)

 • CSA Godkendt Hard Hat klasse E (leveres i fælles First Semester)
 • Folding Jack Knife (leveres i fælles First Semester)
 • Målebånd (leveres i fælles First Semester)
 • Sikkerhedsbriller (leveres i andet semester)
 • Høreværn (leveres i andet semester)
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
1,995 CAD
per semester
Information
Deadline
Locations
Canada - Cobourg, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Lindsay, Ontario
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Minden, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Peterborough, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Canada - Lindsay, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Canada - Peterborough, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Lindsay, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Minden, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Cobourg, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen