Read the Official Description

over16

Denne sjov pakket en uge introduktion til madlavning er perfekt for dem med en passion for mad og underholdende og ideelt for dem på vej til sjette form eller i arbejdslivet. Fyldt med praktiske tips og teknikker til spirende kok og slutter med en sjov og kreativ kok ud som studerende sætter deres nye fundne evner på prøve

Sample opskrifter:

  • Laks bagt med en raket pesto skorpe
  • Lamb wraps med harissa dressing og tzatziki
  • Chokolade roulade

Hvad er inkluderet:

  • En LEITHS forklæde
  • En LEITHS Sådan Cook bog
  • En opskrift hæfte
  • Alle ingredienser forudsat og afvejet for dig på forhånd
  • Frokost i dit eget øje

Hvad du skal medbringe:

  • Flade såler sko
  • Lange bukser og en langærmet top er tilrådeligt
  • En pude og blyant

Allergi og intolerans:

Vi er glade for at foretage justeringer, hvis det er muligt.
Nogle klasser er dog uegnet for mennesker med særlige intolerancer - hvor menuen vil være nødvendigt at være helt anderledes.
Vi har brug for 10 dages varsel til at være i stand til korrekt kontrollere klassen, justere ordre / skrive / justere opskrifter.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Leiths School of Food and Wine »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
5 dage
Fuldtid
Price
705 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date