over16

Denne sjov pakket en uge introduktion til madlavning er perfekt for dem med en passion for mad og underholdende og ideelt for dem på vej til sjette form eller i arbejdslivet. Fyldt med praktiske tips og teknikker til spirende kok og slutter med en sjov og kreativ kok ud som studerende sætter deres nye fundne evner på prøve

Sample opskrifter:

  • Laks bagt med en raket pesto skorpe
  • Lamb wraps med harissa dressing og tzatziki
  • Chokolade roulade

Hvad er inkluderet:

  • En LEITHS forklæde
  • En LEITHS Sådan Cook bog
  • En opskrift hæfte
  • Alle ingredienser forudsat og afvejet for dig på forhånd
  • Frokost i dit eget øje

Hvad du skal medbringe:

  • Flade såler sko
  • Lange bukser og en langærmet top er tilrådeligt
  • En pude og blyant

Allergi og intolerans:

Vi er glade for at foretage justeringer, hvis det er muligt.
Nogle klasser er dog uegnet for mennesker med særlige intolerancer - hvor menuen vil være nødvendigt at være helt anderledes.
Vi har brug for 10 dages varsel til at være i stand til korrekt kontrollere klassen, justere ordre / skrive / justere opskrifter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Leiths School of Food and Wine »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 dage
Fuldtid
Price
705 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato