Læs den officielle beskrivelse

Program beskrivelse

Den Biotechnology Lab-certifikat er et certifikat mulighed for den bioteknologiske program. Dette omfattende program sikrer teoretisk og praktisk uddannelse i begreber og instrumentering er relevant for bioteknologi.

Den Bioteknologi Lab Certificate er at forberede de studerende til øjeblikkelig ansættelse på det bioteknologiske område som laboranter, laboranter og andre entry-level positioner. Certifikat indehavere kan finde beskæftigelsesmuligheder i akademiske eller industrielle forskningslaboratorier, og biofarmaceutiske produktionsfaciliteter.

De studerende kommer ind dette program ikke behøver at tage accuplacer eksamen at gøre kurserne i dette program. Studerende skal opfylde kollegium computer literacy krav for at fuldføre certifikatet. LSS kurser i programmet kan ikke overdrages til Associate og andre højere grader.

Job Beskrivelse

De Biotechnology Lab Certificate (M405) indehavere kan finde beskæftigelsesmuligheder i akademiske eller industrielle forskningslaboratorier, og biofarmaceutiske produktionsfaciliteter som:

  • Laborant assistent
  • laborant
  • Laboratorium support arbejdstager
  • Environmental tekniker
  • obduktion tekniker
  • Materiale handleren
  • Bioproduktion arbejdstager
  • Biomanufacturing arbejdstager.

Karriere muligheder og Beskæftigelse Outlook

Den Biotechnology Lab-certifikat er en karriere-program har til formål at forberede de studerende til øjeblikkelig ansættelse på det bioteknologiske område som laboranter, laboranter og andre entry-level stillinger som miljøtekniker, obduktion tekniker, materialhåndteringsmaskine, bioproduktion eller biomanufacturing arbejdstager. Disse job kan være til rådighed i universiteternes forskningslaboratorier, biotek og produktionstjenester selskaber samt statslige agentur laboratorier.

Pr forventes US Bureau of Labor Statistics (US Department of Labor) ansættelse af biologi laboratorieteknikere til at vokse 14 procent fra 2010 til 2020 [1].

[1] Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Occupational Outlook Handbook, 2012-13 Edition

nødvendige færdigheder

De bioteknologiske laboranter eller assistenter ventes at oprette, drive og vedligeholde laboratorie instrumenter og udstyr, overvåge eksperimenter, lave observationer, og beregne og registrere resultater. De kan være nødvendigt at analysere organiske stoffer, såsom blod, mad og lægemidler. De kan være involveret i biomanufacturing, kvalitetskontrol og kvalitetssikring.

Ansøgning Process

For at gælde for BCCC følge disse trin: 1.Submit en udfyldt indlæggelser ansøgning med en $ 10 ansøgningsgebyr.

2.Submit en udfyldt Maryland Residency Verifikation formular.

3.Submit passende akademiske akkreditiver til Admissions Office: a. Officiel gymnasium udskrift (viser bevis for eksamen); b. GED eksamensbevis (med en kopi af din score); c. Officiel kollegium udskrift (hvis overførsel fra en anden skole) 4. Deltag i New Student Orientering session, enten online eller in-person.

Bemærk: Ansøgere under 16 år skal mødes med direktøren for Admissions til særlige adgangskrav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Baltimore City Community College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
96 USD
/ Kredit timer for Maryland beboere. $ 195 / kredit timer for Out of State og udenlandske ikke-Immigrant beboere
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date