Bilakustik - Nvh

RWTH International Academy / RWTH Aachen University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bilakustik - Nvh

RWTH International Academy / RWTH Aachen University

Akustikområdet (støj, vibrationer, hårdhed) er meget vigtigt for udviklingen af ​​køretøjer. Årsager er på den ene side forudbestemte ydre støjniveauer udstedt af lovgiveren for registrering af køretøjer. Nu hvor de respektive retningslinjer er undergået revision, er der yderligere nedskæringer i afventning.

På den anden side viser bilkøbere og ejere også stigende krav med hensyn til vibrationer og lydkomfort. Måling op til disse krav er yderligere hæmmet af modstridende mål mellem akustik og andre kriterier som reduktion af både CO2 og brændstofforbrug (effektive motorer, nedskæring, nedsporing, letvægtsopbygning). Bortset fra det er akustikeren udsat for helt forskellige udfordringer med hensyn til elektriske og hybridbiler.

For at finde løsninger på disse opgaver kræver akustikerne en velinformeret forståelse af hele køretøjssystemet, som kun opnås ved hjælp af en betydelig indsats fra bilfabrikanterne og leverandørindustrien.

Dette kursus er designet til ingeniører og teknikere fra køretøjs- og leverandørindustrien, der gerne vil lære af en af ​​de mest erfarne specialister på fem intensive kursusdage.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 26, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Duration
Varighed
5 dage
Fuldtid
Price
Pris
2,750 EUR
Information
Deadline
Locations
Dates
Price
på anmodning