beslutningstagere

LIFE AT MAKERS

At være elev på Makers Academy er en meget følelsesladet rejse. Spise, sove og vejrtrækning kode bliver en stor del af dit liv, men ser efter dit velbefindende er også afgørende for at blive en stor udvikler. På stedet har vi Dana, vores Chief Joy Officer - en certificeret yoga instruktør, der kører daglige yoga og meditation klasser og er her for at passe dit velvære.

Det er også vigtigt at slappe af og bond socialt med din kohorte. Vi er omgivet af nogle af Londons quirkiest cafeer, yummiest gade mad og travleste pubber. Vi hoster også regelmæssige begivenheder såsom Petcha Kutcha lyn foredrag, spil nætter, karaoke nætter, samt afholdelse af gruppens aktiviteter som klatring, go-kart og gå i teatret.

Hvad du lærer

PRECOURSE Alt hvad du behøver for at blive klar til hovedretten I de fire uger forud for fuld tid kursus, er alle elever skal udfylde en (meget vigtigt!) Deltid PreCourse, der sikrer, at alle vores studerende kommer til at den nødvendige grundlæggende niveau af kompetence, når de indskrives på Makers Academy. I den første uge har vi fokus på fundamentet: først, kommandolinjen, som er nøglen til at navigere rundt din computer; sekunder, vil du tackle versionskontrol hjælp Git og Github. Dette efterfølges af lære Ruby syntaks gennem udfordringer. Den PreCourse kræver et minimum af 20 timer om ugen skal gennemgå, men jo mere tid kan du bruge på PreCourse, jo bedre. Hver fredag ​​i PreCourse, vi sender ud en udfordring at hjælpe størkne og fokusere elevernes læring og tjekke ind på deres fremskridt.

peer

UGE 1

Test-Driven Development og objektorienteret programmering De vigtigste emner uge 1 er test-drevet udvikling og objektorienteret programmering. Ved nu, de studerende har en vis erfaring med at skrive ren Ruby kode og er fortrolig med funktionaliteten af ​​centrale Ruby klasser. I denne uge starter vi skaber vores egne klasser i en test-drevet måde. Formålet med denne uge er at forstå, hvordan man kan strukturere kode ved hjælp objekter. Fredag ​​udfordring indebærer at skrive et simpelt objekt-orienteret system interagere klasser.

UGE 2 Yderligere TDD og OOP I denne uge bygger vi et spil med test-drevet udvikling og objektorienteret programmering for at sikre eleverne forstår disse vigtige begreber godt. Vi dækker også mere avancerede Ruby og programmering emner: lambdas vs procs, sammensætning vs arv, iteratorer og rekursion. Fredag ​​udfordring indebærer reimplementing nogle af de mere avancerede metoder fra Ruby core biblioteket.

UGE 3 Introduktion til Web Development Ved nu, er studerende trygge ved at bruge Ruby og skrive objektorienteret kode i en test-drevet måde. I uge 3 har vi fokus på de grundlæggende elementer i nettet: http protokoller, Sinatra rammer, HTML & CSS. Vi lærer også at implementere vores kode til Heroku og bruge udviklingsværktøjer i Chrome. Fredag ​​udfordring indebærer etablering af en Sinatra ansøgning og implementering det til Heroku.

UGE 4 Databaser og Brugerstyring Det er tid til at lære at tilføje en relationel database til en Sinatra program ved hjælp DataMapper. I denne uge taler vi om relationelle databaser, key-value butikker og SQL. Vi bruger også en masse tid på at diskutere korrekt forvaltning af brugerkonti: hashing og saltning, vælge passende hashing algoritmer og afbøde fælles sikkerhedsrisici. Eleverne skriver en bruger management system (tilmelde dig, skal du logge ind, logge ud, osv) fra bunden, med særlig vægt på de sikkerhedsmæssige aspekter. Endelig eleverne lærer også at bruge Capybara til test-drev webapplikationer. Fredag ​​udfordring fokuserer på relationelle databaser. Dette er en en vigtig milepæl, da de studerende nu har et fuldstændigt billede af webudvikling.

UGE 5 Front-end teknologier Nu, hvor de studerende kan bygge test-drevet, sikre, database-backed webapplikationer, er det tid til at begynde at tale om andre front-end teknologier: JavaScript, jQuery, AJAX og lydhør design. Studerende begynde at lære deres andet sprog: JavaScript, også kendt som sproget i nettet. Fredag ​​udfordring beder eleverne reimplement front-end af en af ​​de mest populære hjemmesider i verden.

UGE 6 Lab Week Dette er en mindre struktureret uge at give studerende mulighed for at konsolidere deres læring. Studerende kan vælge at revidere emner fra de tidligere uger, indhente ubesvarede arbejde eller udforske nye projekter.

UGE 7 node.js Studerende udvide deres kendskab til JavaScript ved at lære Vinkel (en populær front-end rammer) og Node (JavaScript for serveren), kombinere dem til at bygge stærke fuld stack applikationer. Fredag ​​udfordring er baseret på forfriskende din Ruby viden.

UGE 8 Ruby on Rails Basics I uge 8 starter vi arbejdet med Ruby on Rails. Ved nu studerende har en solid forståelse af Ruby, web (HTTP, HTML, JavaScript, osv) og har erfaring i at bruge databaser. Bevæbnet med al denne viden, de finder Rails let at forstå, da det blot automatiserer hvad de kan undvære det. I denne uge vi taler om ActiveRecord, aktivet pipeline, routing og Rails arkitektur. Fredag ​​udfordring fokuserer på det grundlæggende i Ruby on Rails.

hold

UGE 9

Avanceret Ruby on Rails Emner I denne uge taler vi om mere avancerede emner: WebSockets, HTML5 API'er, hjælp Bootstrap eller Foundation, der forbinder til forskellige API'er: Stripe, Twilio osv Udfordringen for denne uge sætter fokus på disse emner.

UGE 10 Det endelige projekt Ved nu studerende er tillid junior udviklere. For at sætte deres evner på deres test, de bygger et afsluttende projekt, der viser, hvor langt de er kommet, siden de startede. I denne uge introducerer vi færre nye emner og i stedet fokusere på at hjælpe de studerende til at bygge den første udgave af deres afsluttende projekt.

UGE 11 Graduation Tidligt på ugen erklærer vi en funktion fryse for at sikre den endelige projekter er så poleret som muligt. Dette er den mest intensive uge på Makers Academy, hvor alle hold holde sent forsøger at overgå hinanden til at skrive den mest imponerende kode. Der er ingen fredag ​​udfordring. I stedet har vi en graduering ceremoni, efterfulgt af en fest med deltagelse af venner, familier, leje partnere, personalekonsulenter, ex-studerende og potentielle studerende på Makers Academy.

UGE 12 Ansættelse Week I denne uge vores nye kandidater får personlig opmærksomhed vores ekspert placeringer team. De fokuserer på honing livslang læring færdigheder og forbereder sig på at komme ind på arbejdsmarkedet. Dette kunne omfatte tekniske prøver, der arbejder på open source kode eller endda arbejder på projekter for velgørende organisationer, at vi samarbejder med. For de studerende, der deltager Makers som iværksættere, er dette et godt uge at begynde at arbejde på din MVP!

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
16 uger
Fuldtid
Price
8,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date