1

Frisørfaget sektion på Kensington og Chelsea College har et ry for en venlig og støttende miljø, hvor vores studerende studere NVQ niveau 1, 2 og 3 Frisør kurser.

Alle vores frisør kurser finder sted i vores veludstyrede salon, hvor du kan lære frisør færdigheder og klient procedurer i et professionelt miljø.

Vi har gode succesrate og en imponerende beskæftigelse rekord for vores tidligere studerende. Vi nyder stærke forbindelser til frisørbranchen industrien, giver os mange muligheder for praktikophold. Accept på vores videre uddannelse frisør kurser er ved individuel samtale, så vi kan bygge et personligt studieprogram under hensyntagen dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed til at studere. Vi tilstræber at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle studerendes behov.

Studerende får også mulighed for at arbejde med digitale medier studerende i deres projekter for at give begge kurser at drage fordel af andres succes.

Kursusoversigt

Begyndere Skæring og Finish - Kvinders Hår: ønsket nogensinde at lære at klippe hår? Denne korte kursus er meget hands-on og vil lære dig grundlæggende færdigheder, der kræves for at klippe og stil damer hår. Dette kursus gør en fremragende tilføjelse til dem, der studerer Introduktion til Frisør på niveau 1 og ideel til dem, der ønsker at lære at udføre en nøjagtig én længde hår klippe, en en længde Blow tør, lang eksamen, ensartet lag, og en gradueret bob. Alle elever er forpligtet til at købe en frisør kit fra kollegiet for dette kursus.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: ons 18:00 til 21:00
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
8 uger
Deltid
Price
454 GBP
Fuld gebyr £ 226; Ikke-EU Fee £ 454
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date