Barcelona Corporate Finance Sommerskole

Barcelona Graduate School of Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Barcelona Corporate Finance Sommerskole

Barcelona Graduate School of Economics

Barcelona Corporate Finance Summer School tilbyder en dybdegående analyse af den aktuelle tilstand af forskningen i de vigtigste områder af empirisk og teoretisk corporate finance.

Formålet med skolen er at bringe eleverne ajour om den aktuelle debat i teoretisk corporate finance, og for at illustrere den bedste praksis til analyse af empiriske problemstillinger i corporate finance.

På grund af den korte karakter af kurset vil fokus være primært på centrale begreber snarere end på tekniske detaljer.

Hvem vil drage fordel af dette program?

Kurserne er designet til en blanding publikum af mestre og studerende, og praktikere, der ønsker at udvide deres viden inden for corporate finance. Niveauet af kompleksitet er sammenlignelig med en ph.d..

Kursus tidsplan

Tidsplanen for Barcelona Corporate Finance Summer School er designet til at give studerende mulighed for at deltage i alle udbudte kurser. Dog kan kurser også tages enkeltvis.

dyil

adgangskrav

  • Stærk baggrund i økonomi eller beslægtede områder
  • Arbejde kendskab til engelsk

Der er begrænset plads i Barcelona GSE Summer School kurser. Blandt de ansøgere, der opfylder kriterierne for støtteberettigelse, vil Barcelona GSE udvælge dem med mere udestående faglige og / eller akademiske karriere.

Optagelse Proces

Interesserede ansøgere skal gælde inden den 30. maj. Efter denne frist, kan din plads ikke garanteres. Kapacitet af kurserne er begrænset. Nogle kurser lukke inden den 30. maj afhængigt af efterspørgslen.

Ansøgningerne vil blive vurderet af de studieledere og kandidater vil blive informeret om deres beslutning. Et dokument vil blive knyttet til vores reaktion med betalingsoplysninger. Før du anvender, skal du læse sommerskole afbestillingsregler og andre regler for.

FERIEBOLIGER

En bred vifte af kortsigtede bolig er til rådighed i nærheden campus for Barcelona GSE Summer School deltagere. Studerende og deltagerne kan drage fordel af de tilbagediskonterede tilbud ved at booke indkvartering med en af ​​vores boliger partnere. Disse partnere vil være i stand til at levere forskellige overkommelige overnatningsmuligheder skræddersyet til forskellige behov, herunder: lejligheder, vandrerhjem og hoteller, delte lejligheder og studerende haller.

CERTIFIKAT

Ved afslutningen af ​​sommerskoler, vil deltagerne modtage et certifikat for det antal timer, deltog. Alle Barcelona GSE kurser kræver et gennemsnit af dobbelt så forelæsning timer for aflæsninger, pre-læsninger og klasse forberedelse. Interesserede studerende bør tjekke med deres universiteter for at se, om disse timer kan overføres i ECTS-point.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 - 10 dage
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen