Bagværk og bagværksteknikker
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøgleinformation
Campus placering
Turin, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
1 - 4 Dag
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 1.300 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* 4-dages kursus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
DE MODERNE TECHNIQUES APPLICED TO BAKERY AND PASTRY SECTORS
Kurset er rettet til fagfolk fra kulinariske industri, italienere og udlændinge, der ønsker at uddybe deres viden om specifikke emner eller forbedre deres færdigheder på de moderne teknikker, der anvendes til bageri- og konditorier .
Programmet på dette kursus omfatter emner som forberedelse af Panettone og Colomba, moderne kreative wienerbrød, gourmetpizza og glutenfri mad (brød, breadsticks, desserter og glutenfri hjemmelavet frisk og fyldt pasta).
Kurset har en varighed på 4 dage, og den er skabt specielt til fagfolk, der ikke kan komme væk fra arbejde i lang tid. Programmets fleksibilitet giver mulighed for at købe enkelte dage af kurset baseret på foretrukne emner.
Kurset afholdes på italiensk af vores lærere, som vil blive støttet af engelsktalende tolke .
VARIGHED
- 4 dages teoretiske og praktiske lektioner, fra mandag til torsdag på skolens hovedkvarter
Eller:
- Enkeltdage af lektioner valgt fra programmet
CERTIFIKAT
- ICIF certifikat efter afslutning af kurset
PROGRAM
Alle lektioner afholdes af anerkendte eksperter fra sektoren
Mandag
- Brød, breadsticks og glutenfri slik
- Glutenfri frisk og fyldt pasta
tirsdag
- Gourmet pizza (madlavning demo)
onsdag
- Panettone, Colomba og kandiseret frugt
- Nye teknikker anvendes til moderne kreative wienerbrød
torsdag
- Panettone, Colomba og kandiseret frugt
- Nye teknikker anvendes til moderne kreative wienerbrød
BETALING
- 4-dages kursus: 1.300,00 €
- Enkeltdage af kurset: 350,00 € (inkluderer frokost i skolens kantine)
Gebyret for det komplette kursus omfatter:
- 4-nætter indkvartering på ICIF guesthouse i små 2 soveværelser lejligheder med enkelt, twin eller triple værelser og et badeværelse
- Check-in søndag eftermiddag og udtjekning fredag formiddag
- Velkomstmiddag ved ankomst på søndag på ICIF Training Restaurant "La Barbera" i Costigliole d'Asti Slot
- Morgenmad fra mandag til fredag
- Måltider (frokost og aftensmad) i skolens kantine fra mandag til torsdag
- En komplet Chef'suniform med instituttets logo: jakke, bukser, forklæde og papirhue
- Bistand til ansøgningsproceduren Studentvisum (hvis nødvendigt)
YDERLIGERE TJENESTER
- Gruppe bus overførsel fra Milano Malpensa lufthavn til Costigliole d'Asti, pris: € 50
- Bistand ved køb og aktivering af et nyt simkort
- Bistand og tilrettelæggelse af mad og vinture og fritidsaktiviteter
- Bistand og organisering af overførsler til arrangementer og messer i fødevaresektoren