Read the Official Description

Den ECE / CD-program er designet til at opfylde de lavere enkeltes behov planlægger en karriere eller i øjeblikket arbejder med børn fødsel til ca. 8 år, i pleje og uddannelse indstillinger tidligt uden en formel elementære lønklasse skole indstilling division uddannelse.

En uddannelse i Early Childhood Education er en fremragende start på en sti til en tilfredsstillende karriere. Mens mange studerende i programmet planen at være pædagoger og tidlige barndom specialister, planlægge andre studerende til at arbejde inden for tidlig undervisning, mens de fortsætter deres uddannelse som forberedelse til en karriere inden for elementær og specialundervisning, børnepsykologi, rådgivning, strafferetlige, familie support og en række andre barn fokuseret kald.

VORES FILOSOFI: Barnet, fra fødslen gennem skolealderen, er det primære fokus for kurser og aktiviteter, børns typisk og atypisk vækst, udviklingsmæssigt passende praksis, kulturel mangfoldighed, familie support og faglig udvikling inden for ECE felt er store dele af programmet. Aktuel forskning og praktiske anvendelser kombineres for at hjælpe eleverne i planlægningen af ​​deres mest effektive rolle med børn.

Program Type Total Units

  • Early Childhood Education: Børns Udvikling AS 60 enheder
  • Early Childhood Education / Child Development: CSU AS-T 60 enheder
  • Early Childhood Education / Child Development: UC AS-T 60 enheder
  • Early Childhood Education: Familier Development CERT 24 Units

Bemærk venligst, at de fleste / alle programmer er tilgængelige på alle vores tre gymnasier.

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by San Mateo Colleges of Silicon Valley »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date