Den ECE / CD-program er designet til at opfylde de lavere enkeltes behov planlægger en karriere eller i øjeblikket arbejder med børn fødsel til ca. 8 år, i pleje og uddannelse indstillinger tidligt uden en formel elementære lønklasse skole indstilling division uddannelse.

En uddannelse i Early Childhood Education er en fremragende start på en sti til en tilfredsstillende karriere. Mens mange studerende i programmet planen at være pædagoger og tidlige barndom specialister, planlægge andre studerende til at arbejde inden for tidlig undervisning, mens de fortsætter deres uddannelse som forberedelse til en karriere inden for elementær og specialundervisning, børnepsykologi, rådgivning, strafferetlige, familie support og en række andre barn fokuseret kald.

VORES FILOSOFI: Barnet, fra fødslen gennem skolealderen, er det primære fokus for kurser og aktiviteter, børns typisk og atypisk vækst, udviklingsmæssigt passende praksis, kulturel mangfoldighed, familie support og faglig udvikling inden for ECE felt er store dele af programmet. Aktuel forskning og praktiske anvendelser kombineres for at hjælpe eleverne i planlægningen af ​​deres mest effektive rolle med børn.

Program Type Total Units

  • Early Childhood Education: Børns Udvikling AS 60 enheder
  • Early Childhood Education / Child Development: CSU AS-T 60 enheder
  • Early Childhood Education / Child Development: UC AS-T 60 enheder
  • Early Childhood Education: Familier Development CERT 24 Units

Bemærk venligst, at de fleste / alle programmer er tilgængelige på alle vores tre gymnasier.

Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurser fra San Mateo Colleges of Silicon Valley »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date