BA / BA (Hons) bogføring Pathway

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

GCU- Pathways

Pathway studerende tilmelder sig bachelor BA (Hons) regnskab ved Glasgow Caledonian University. I de første to år studerer du HND Accounting ved Glasgow Clyde College, mens du forbereder dig til år 3 og 4 (til Honours) på graden ved GCU.

BA (Hons) Revisionsuddannere nyder fremragende karrieremuligheder som professionelle regnskabsfolk, udarbejder regnskaber og registrerer forretningstransaktioner, sporer økonomiske resultater og deltager i fusioner, erhvervelser og kvalitetsstyring.

Vælg Bogføring undersøgelse Pathway , hvis:

 • du er interesseret i økonomi, regnskab og økonomi
 • du ønsker at blive en vigtig del af erhvervslivet
 • du nyder praktisk praktisk arbejde
 • du arbejder bedst med masser af interaktion fra forelæsere
 • du kan lide at arbejde mod klare mål med en følelse af præstation i slutningen af hvert studieår

Hvad du vil studere

 • År 3: Revision, Aktuelle problemer, Offentlige finanser, Strategi, Forskning
 • År 4: Omfatter specialfag, avancerede regnskabs- og finansemner, valgmuligheder fra et bredere fagområde plus Honours-afhandling i dit valgte område

"Mine tre søstre og bror deltog alle på GCU, og jeg valgte at studere regnskab her, da jeg altid har været fascineret og betaget af forretningsverdenen. Jeg nyder grundigt mit program, da der er sådan en række forskellige moduler, og jeg lærer altid forskellige ting. I sommer havde jeg et sommerpraktikophold hos BNP Paribas, hvilket føjede til min oplevelse. " Aminah Din, BA Regnskab

Adgangskrav

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

År 1

 • SQA Højere: BBC eller tilsvarende inklusive engelsk og matematik.
 • Bemærk: Pathway kurser er kun beregnet til skotsk bopæl

Progression

Fremskridt til år 3 fra Glasgow Clyde College med HND Regnskab med AAA i klassificerede enheder.

engelsk sprog

En akademisk IELTS-score på 6,0 (eller tilsvarende) uden element under 5,5

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder de engelsksprogede krav, er du muligvis kvalificeret til vores præsessionelle engelsk-program, der undervises på vores Glasgow-campus.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Studieafgift 2020/21

 • Universitetsbaseret: TBC
 • GCU-baseret: £ 1.820 *

* Studiegebyrer for skotske og EU-studerende er underlagt bekræftelse fra den skotske regering og kan ændres, når de er bekræftet.

Gebyrer kan ændres og offentliggøres her til vejledning. Gebyrer og refusion politik.

Som studerende på universitetet er der ekstra gebyrer og omkostninger, der måske eller måske ikke gælder for dig, men som du skal være opmærksom på.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Professionel akkreditering

Dette program er akkrediteret af de vigtigste britiske professionelle regnskabsorganer, herunder ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA og CIPFA.

Vurderingsmetoder

I de første to studieår deltager du i Glasgow Clyde College og følger retningslinjerne for undervisning og vurdering af HND-regnskab.

I år 3 og 4 vil du gennemføre studier på GCU. Som et professionelt akkrediteret program er vores tilgang til læring, undervisning og vurdering skræddersyet til erhvervets behov og de faglige instansers krav.

Vi bruger en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder for ikke blot at sikre, at vores studerende får den nødvendige viden og forståelse for regnskabsføring, men også for at udvikle deres intellektuelle og personlige færdigheder.

Undervisningsformer

I de første to studieår deltager du i Glasgow Clyde College og følger retningslinjerne for undervisning og vurdering af HND-regnskab.

I år 3 og 4 vil du påtage dig studier ved GCU.

Vi bruger forskellige lærings- og undervisningsmetoder for at sikre, at vores program er både erhvervsrelevant og fagligt udfordrende. Vores undervisning understøttes af en stærk rekord inden for relevant forskning, rådgivning og videnskabelig aktivitet.

Alle vores moduler bruger GCULearn, universitetets virtuelle læringsmiljø, der giver kursusmateriale, læseressourcer, vurderinger og feedback er alle tilgængelige online. Det bruges også til at gøre det muligt for studerende at udføre onlineaktiviteter og opgaver, lytte til podcasts, være involveret i online diskussionsgrupper og deltage i blogs og Twitter-baserede læringsaktiviteter. Denne tilgang blandes med mere traditionel forelæsning, tutorial og seminarkontakt. Vi inviterer jævnligt gæsteforelæsere fra industrien til at vise vores studerende den praktiske relevans af det faglige materiale, de dækker.

Vores pensum er designet til at fremme beskæftigelsesegnethed, med vores pensum udviklet i overensstemmelse med kravene fra faglige organer for at opnå akkreditering og fagfritagelser.

Programmet er også designet til at give kandidater adgang til en bred vifte af karriere inden for erhvervslivet og den offentlige sektor og inden for akademi.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Læs mere

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Minimer
Glasgow , London + 1 Mere Mindre