1

Lær at blive lærer på deltid undervisningsmæssige kvalifikationer. Din undervisning karriere er i sikre hænder, når du studerer hos os.

Vores resultater taler for sig selv. De succesrater for de fleste af vores kurser er højere end det nationale benchmark. Kurserne udbydes med City og guilds, Cambridge ESOL og Canterbury Christ Church University (CCCU)Blev disse gradueret Udestående på CCCU seneste Ofsted inspektion.

Der er mange grunde til, at undervisning er en stadig mere populært valg af karriere for en bred vifte af dygtige og talentfulde mennesker. Undervisning er en af ​​de mest givende erhverv og giver dig mulighed for at interagere med mennesker i alle aldre og baggrunde, giver det fantastiske karrieremuligheder og udviklingsmuligheder i tillæg til konkurrencedygtige finansielle fordele.

Kensington og Chelsea College tilbyder kurser, der vil hjælpe dig med at komme videre i undervisningen og udvikle dine færdigheder til klasseværelset.

Vi tilbyder undervisning kurser for dem, der søger at undervise i engelsk til taler andre sprog eller for dem, der gerne vil undervise i sektoren for livslang læring. Alle programmer vil give de studerende mulighed for at arbejde hen imod Kvalificeret Lærer Learning and Skills (QTL'er) og åbne porten til beskæftigelse i undervisningen af ​​voksne.

Kursusoversigt

Prisen i uddannelse og erhvervsuddannelse er designet til personer, der ønsker at begynde vejen mod at blive en lærer i Videreuddannelse og Post-Obligatorisk Sector (dvs. undervisning aldre 16 +). Prisen i uddannelse og erhvervsuddannelse giver grundlæggende forberedelse til folk ind i erhvervet i september 2007 eller dem uden QTL'er (kvalificeret lærer Learning and Skills) Status, der ønsker at begynde at arbejde hen imod dette.

Indholdet vil omfatte:

  • ansvar og grænser lærerrollen,
  • undervisnings- og læringsstrategier, kommunikationsevner,
  • skabe en effektiv læringsmiljø,
  • introduktion til vurdering,
  • refleksion, evaluering og feedback fra undervisningspraksis og / eller mikro undervisning.

HVORDAN SØGER:

Alle potentielle ansøgere skal deltage i en af ​​vores rådgivning & Vejledning sessioner. Disse månedlige begivenheder hostes af et medlem af læreruddannelse Team og give os mulighed for at forklare de forskellige muligheder. Det er også en mulighed for de tilstedeværende til at stille spørgsmål og udfylde en indledende vurdering. Ingen aftale er nødvendig og vores venlige receptionist vil lede dig efter din ankomst.

Bemærk venligst: Det er vigtigt, du ankommer straks i begyndelsen af ​​sessionen.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Mon 9:30 til 13:30 ELLER
  • Times: Tue 9:30 til 13:30
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
11 uger
Deltid
Price
756 GBP
Fuld gebyr £ 440; Ikke-EU Fee £ 756
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date