1

Lær at blive lærer på deltid undervisningsmæssige kvalifikationer. Din undervisning karriere er i sikre hænder, når du studerer hos os.

Vores resultater taler for sig selv. De succesrater for de fleste af vores kurser er højere end det nationale benchmark. Kurserne udbydes med City og guilds, Cambridge ESOL og Canterbury Christ Church University (CCCU)Blev disse gradueret Udestående på CCCU seneste Ofsted inspektion.

Der er mange grunde til, at undervisning er en stadig mere populært valg af karriere for en bred vifte af dygtige og talentfulde mennesker. Undervisning er en af ​​de mest givende erhverv og giver dig mulighed for at interagere med mennesker i alle aldre og baggrunde, giver det fantastiske karrieremuligheder og udviklingsmuligheder i tillæg til konkurrencedygtige finansielle fordele.

Kensington og Chelsea College tilbyder kurser, der vil hjælpe dig med at komme videre i undervisningen og udvikle dine færdigheder til klasseværelset.

Vi tilbyder undervisning kurser for dem, der søger at undervise i engelsk til taler andre sprog eller for dem, der gerne vil undervise i sektoren for livslang læring. Alle programmer vil give de studerende mulighed for at arbejde hen imod Kvalificeret Lærer Learning and Skills (QTL'er) og åbne porten til beskæftigelse i undervisningen af ​​voksne.

Kursusoversigt

Kensington & Chelsea College har indført en fast track Award i uddannelse og erhvervsuddannelse kursus for dem, der har til hensigt at være lærere, undervisere eller instruktører af voksne. Kurset er også velegnet til dem, der i øjeblikket indtager disse roller og ønsker at forbedre deres praksis. Den "blended" metode til levering (3 in-house dage fordelt over en periode 8/9 uge kombineret med online-læring) har vist sig at være en meget populær mulighed for dem, der har svært ved at deltage i klassen på en ugentlig basis på grund til personlige forpligtelser. Dette By & Guilds akkrediteret Kurset udbydes niveau 3 og er minimumskravet for dem at undervise i den offentligt finansierede bestemmelse.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: fre 9:30 til 13:30
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Duration
Price
756 GBP
Fuld gebyr £ 440; Ikke-EU Fee £ 756
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date