Avanceret certifikat i kulinarisk kunst
Northern Lights College
Nøgleinformation
Campus placering
Dawson Creek, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 9.710
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Advanced Certificate in Culinary Arts er et 35-ugers program designet til at omfatte ITA niveau 1 og 2 i Professional Cook-træning, med et 30-timers Capstone-kursus i slutningen.
Studerende vil udføre alle faser af køkkenaktiviteter, herunder forberedelse og præsentation af grøntsager, supper, saucer, kød, fisk og fjerkræ; kolde køkkenartikler; desserter, bagning, wienerbrød; grundlæggende menuplanlægning/omkostninger samt viden om sikkerhed, sanitet og opbevaring af mad.
Studerende får også værdifuld viden om kundeservice, som gør dem i stand til at blive ledere inden for deres område. Niveau 1 starter i et fuldt overvåget miljø og udfører grundlæggende madlavnings- og madlavningsopgaver, mens niveau 2 -miljøet giver eleverne en delvist uafhængig rolle i at udføre de samme opgaver.
I slutningen af hvert kursusniveau er der en ITA Certificate of Qualification (C of Q) eksamen. Efter afslutningen af Professional Cook 1 får eleverne 600 timers arbejdsbaseret træning. De resterende 400 af de krævede 1000 timer kan opnås ved ansættelse i et eksternt bureau, der leverer mad, mens du tager programmet Advanced Certificate. Efter en vellykket gennemførelse af Professional Cook 2 får eleverne yderligere 240 timers arbejdsbaserede timer.
Studerende er kun berettigede til at skrive deres C of Q for Professional Cook 2 efter afslutningen af deres fulde 1000 arbejdsbaserede uddannelsestimer.
Capstone -projektet (30 timer) er designet til at demonstrere og evalueres som en kulmination af alle ting, der læres gennem de to niveauer. Aktiviteterne vil omfatte en spisebegivenhed, der demonstrerer hver enkelt persons færdigheder i menuplanlægning, spisningssætning, spisningsservice, tilberedning af kvalitetsmad, leveringstid og oprydning af spisesteder.
Vellykket gennemførelse af begge niveauer af Professional Cook -studier og eksamener vil resultere i en ITA Level 2 Professional Cook -kvalifikation. Med den yderligere gennemførelse af Capstone -projektet vil NLC tildele et Advanced Certificate of Culinary Arts.
Studerende, der vælger at arbejde samtidigt, mens de deltager i klasser, har tilstrækkelig tid til at fuldføre de 400 timer, der kræves for at skrive C af Q i slutningen af niveau 2 (arbejder ca. 15 timer/uge).
En læseuge (30 timer) er inkluderet mellem PCOI 101 og 202. Disse timer er ikke inkluderet i de samlede programtimer.
Tilknytninger/partnerskaber: Industry Training Authority
Go 2 (brancheuddannelsesorganisation, der overvåger al uddannelse af gæstfrihedstypen for ITA)
Northern Alberta Institute of Technology (NAIT)
Skoledistrikterne 59, 60, 81 og 87
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Programmet er berettiget til studielån i Canada. Besøg StudentAid BC for at ansøge om økonomisk bistand online. Bemærk, at dual credit studerende ikke er berettiget til studiestøtte.
Læreplan
Påkrævede kurser:
- PCOI 101 Professionel kok 1 Institutionel adgang
- PCOI 202 Professional Cook 2 Institutionel adgang
- PCOI 290 Culinary Arts Capstone
Karrieremuligheder
Professionelle kokke arbejder i en række forskellige miljøer, herunder: lejre, institutionskøkkener, familierestauranter, hoteller, krydstogtskibe, færger, resorts, plejehjem, hospitaler, cateringvirksomheder og flyselskaber.