Læs den officielle beskrivelse

En avanceret grad i Human Resource Management vil lære dig at identificere og maksimere en virksomheds mest værdifulde aktiver: talent og evner hos sine medarbejdere.

Vores avancerede certifikatprogram tilbyder et forretningsbaseret, praktiseringsorienteret certifikat. Vi har designet vores program til at opfylde de universelt anerkendte højeste standarder for human resource management praksis, som fastsat af Society for Human Resource Management (SHRM) ®.

Det er ideelt for forretningsfolk, der ønsker at styrke deres human resource management viden og omsættelighed. Udstyret med et avanceret certifikat er de studerende forberedt på at fremme deres personaleorganisation som selvstændige konsulenter og pædagoger.

Studieforløb

Dette 15-kredit-5-kursussprogram omfatter kursusarbejde i erhvervsfonde og personaleledelsessystemer, arbejdsret, etik og ansvarlighed og forandringsledelse. Du tager de følgende kurser fra kandidatuddannelsen:

  • MBAN 607 Managing for Change
  • MBAN 620 Global Human Resource Management
  • MBAN 621 Global Employment Law
  • MSBN 605 Etik på den globale markedsplads
  • MSHN 620 Business Foundations for Human Resource Management

Skulle du beslutte at forfølge en MS i Human Resource Management eller MBA efter at have gennemført det avancerede certifikatprogram, kan du muligvis ansøge op til seks studiepoeng mod din kandidatgrad.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret January 7, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Price
685 USD
- pr. kredit
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date