1

Frisørfaget sektion på Kensington og Chelsea College har et ry for en venlig og støttende miljø, hvor vores studerende studere NVQ niveau 1, 2 og 3 Frisør kurser.

Alle vores frisør kurser finder sted i vores veludstyrede salon, hvor du kan lære frisør færdigheder og klient procedurer i et professionelt miljø.

Vi har gode succesrate og en imponerende beskæftigelse rekord for vores tidligere studerende. Vi nyder stærke forbindelser til frisørbranchen industrien, giver os mange muligheder for praktikophold. Accept på vores videre uddannelse frisør kurser er ved individuel samtale, så vi kan bygge et personligt studieprogram under hensyntagen dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed til at studere. Vi tilstræber at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle studerendes behov.

Studerende får også mulighed for at arbejde med digitale medier studerende i deres projekter for at give begge kurser at drage fordel af andres succes.

Kursusoversigt

Udvikle og forbedre dine opskæring færdigheder ved at tilmelde dig på den avancerede skære kurset. Inden opskæring kurset vil du genopfriske dine tidligere viden og opnå færdigheder i frakobling og asymmetriske stilarter. Lær teksturering og tilpasse alle dine klipninger. For dette kursus vil du have en niveau 2 Kvalifikation i opskæring hår og bliver nødt til at fremlægge dokumentation for din oplevelse.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Mon 10:00 til 16:00
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
10 uger
Deltid
Price
945 GBP
Fuld gebyr £ 465; Ikke-EU Fee £ 945
Deadline
Efter placeringer
Efter dato