Read the Official Description

Banner-kurser-Hoteleria

Omsætningen avancerede lederkursus, hotel rentabilitet og mersalg og krydssalg

Kurset Advanced Revenue Management: hotel rentabilitet, mersalg og krydssalg (RMA) er et program, primært rettet mod ledere på grund af deres høje grad af ekspertise. Det henvender sig især til fagfolk, der ønsker at udvide deres færdigheder eller lære nye teknikker til hotel rentabilitet.

Det er et kursus, der er udviklet med oplevelsen af ​​ti års evolution og raffinement, meget fokuseret på omsætning og behandling teknikker marketing management og salg resultat af evolution og efterspørgsel inden ansvar Revenue Manager og hotelbranchen.

Programmet design blev iværksat efter en grundig analyse af uddannelsesprogrammer i Revenue Management, der tilbydes af nogle af de bedste internationale universiteter i turisme uddannelse, som vi har tilføjet den erhvervserfaring af hverdagen af ​​erhvervet, få integrere virkeligheden i vores hotel sektor i klasseværelset. Alt under vejledning og samarbejde med Revenue Managers prestigefyldte nationale og internationale (se anmeldelser af vores vejledere og samarbejdspartnere).

Styrker din professionelle fremtid med avanceret Omsætningen avancerede lederkursus, hotel rentabilitet og mersalg og krydssalg

Alle kurser bliver undervist ved hjælp af en online-metode. Alle primært baseret på at løse praktiske sager, gennem brug af simuleringer med vores parameteriserede Tools, det giver ikke blot gennemføre alle lærte begreber (studerende arbejder individuelt og i grupper og handle som de indtægter visse ledere af hoteller, med daglige situationer, der simulerer virkeligheden), men at analysere de bedste resultater, der stammer fra de trufne beslutninger.

RMA er det program, enhver hotelvirksomhed professionel og Revenue Manangement der vil administrere rentabiliteten af ​​en turist etablering fra et avanceret niveau og ophold i et arbejdsmarked med stor efterspørgsel efter dygtige fagfolk.

Kort sagt, en omfattende uddannelse, specialiseret og tilpasset behovene i sektoren. Hvad det giver dig mulighed for at være på det højeste niveau i fremtiden erhverv i hotel management. Sørg ophold på forkant med Revenue Manager med de bedste lærere, de mest avancerede tekniske ressourcer og innovativ simulation platform.

Hvad du har fået, når du fuldføre din uddannelse i Revenue Management Advanced

Dette kursus kræver de studerende at have et avanceret niveau i den operationelle forvaltning af indtægter inden for hotel etablering. Fra denne videnbase udvikler hele programmet:

  • At lære at styre hotellet rentabilitet fra et andet perspektiv ved at anvende en anden kundesegmentering. Formålet er at analysere rentabiliteten af ​​kundetype. Så dykke ned i værdiskabelsen for hotellet gennem Business Revenue Intelligence, dynamisk prognoser og optimering booking og pris kompression.
  • Udvikle som det vedrører Revenue Management fra denne position med markedsføring og finansiering. Således har vi rykke i forvaltningen af ​​kanaler og markeder, tilpasning til priselasticiteten ved hjælp af avancerede økonometriske teknikker, der anvendes til omsætningen, på den mest hensigtsmæssige konkurrencedygtige sæt.
  • Redesign mix af tjenester orientere højere omsætning, kontrol af virkningerne på rentabiliteten af ​​hotellet. også analysere de virkelige problemer på de grupper og deres effekt på resultatopgørelsen, og vejer virkningerne og omfanget af forekomsten af ​​stordriftsfordele.
  • Opret og udvikle incitamenter og kampagner up-selling, krydssalg og Down-Selling med en effektiv gennemførelse af Total Selling i hoteller.
  • Aktiver komme i kontakt med de bedste fagfolk i Revenue Management og Kommunikation Sector 2.0, kan oprette din egen professionelle netværk.

Karrieremuligheder

Det klare mål med dette kursus er at give en overlegen og Revenue Management Advanced viden, der kan være nyttige for:

  • Ansvarlig, direktør og manager hoteller og hotelkæder.
  • Revenue Manager, direktør for Marketing og Finansielle, der ønsker at fremme kendskabet til Superior Revenue Management, står beslutninger med strategisk vision.
  • Pure Revenue Management Specialist.

Titel

Dette træningsprogram giver den studerende den korrekte titel Nebrija Business School i Madrid, hvor alle detaljerede kursusindhold.

Varighed og kreditter

Den Revenue Management Advanced Course har en varighed på 120 timer og en udvidelse af 4ECTS (egen titel Nebrija University). Den samlede vurdering af programmet vil blive fastlagt under hensyntagen til den løbende evaluering og løsning af praktiske sager.

modalitet

Det er udført i online-mode med støtte fra vores lærere og eksperter i hvert af de områder af professionelle program indhold.

Placeringer

CESAE har aftaler med mere end 150 enheder i tilknytning til turistsektoren og gæstfrihed. Alle vores elever har adgang til praktikophold i virksomheder til at supplere deres uddannelse. Vores system er åbne og fleksible praksis og anmoder studerende, der udfører dem i forhold til deres tid tilgængelighed og geografiske placering.

økonomiske aspekter

CESAE Business & Tourism School giver eleverne mulighed for at finansiere alle uddannelsesprogrammer, således at de økonomiske aspekter er ikke en hindring for at gøre nogen uddannelse.

Vores træningsprogrammer kan støttes via trepartsudvalg Foundation.

Du kan se alle modaliteter for finansiering eller bonus betingelser for trepartsudvalg Foundation CESAE kontakter på telefonen 912 977 166 eller skriv til e-mail info@cesae.esThis e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se. Uden kompromis.

Program taught in:
Spansk

See 4 more programs offered by CESAE Business & Tourism School »

This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Mar. 2019
Duration
120 timer
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date