Vær opmærksom på, at du skal tilmelde dig som fuldtidsstudent ved The American College of Norway, og det betyder at du skal studere 5 af vores kurser (Totaling 15 credits). Vi vil kommunikere med dig for at diskutere hvilke af vores andre kurser du gerne vil medtage.

Dette kursus vil blive formet omkring en samtale om socialt iværksætteri og den rolle, som sociale iværksættere spiller for at skabe positive sociale forandringer i vores hurtigt udviklede globale samfund.

Regeringer og ofte store veletablerede ngo'er er langsomme til at tilpasse sig og kæmper for at levere de nødvendige tjenester, som millioner af marginaliserede og dårligt stillede mennesker desperat har brug for.

Og det er her, hvor sociale iværksættere kan afhjælpe sløret. I løbet af dette kursus vil eleverne identificere sociale spørgsmål, som de føler sig lidenskabelige om og lære, hvordan disse spørgsmål kan afhjælpes ved hjælp af socialt iværksætteri. Alle studerende vil oprette en forretningsplan for et fiktivt socialt venture, der på en eller anden måde løser et socialt problem.

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra American College of Norway »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Jan 2020
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019, Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019, Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date