Avanceret engelsk program

Tel Aviv University - International Office

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Avanceret engelsk program

Tel Aviv University - International Office

Programmet er beregnet til studerende, der gerne vil forbedre deres engelsksprogede færdigheder inden de begynder deres bachelor-eller kandidatuddannelser på Tel Aviv University eller andre steder. Om sommeren tilbydes to spor:

  • 1. Akademisk engelsk - læsning og skrivning (2 akademiske timer).
  • 2. Akademisk engelsk - Lytte og tale (2 akademiske timer).

Studerende kan registrere sig for begge kurser eller hver enkelt individuelt.

Programmet er beregnet til studerende, der gerne vil forbedre deres engelsksprogede færdigheder inden de begynder deres bachelor-eller kandidatuddannelser på Tel Aviv University eller andre steder. Studerende skal have et højt mellemprodukt til avanceret niveau færdigheder på engelsk (hvis efterspørgslen er tilstrækkelig, vil kurser tilbydes på lavere færdigheder også).

Programmet fokuserer på læsning, skrivning, lytning og talevidenskaber i akademiske sammenhænge. Emner dækket omfatter opbygning af akademisk ordforråd, læsning mere effektivt, skrivning af akademiske artikler, lytning til foredrag og notering, deltagelse i seminar diskussioner og aflevering af mundtlige præsentationer.

Studerende vil også blive styret i bibliotek og forskning færdigheder. Kurserne undervises af kvalificerede og erfarne lærere, der specialiserer sig i at undervise engelsk til akademiske formål. Kurserne undervises i små klasser.

Indlæggelser

Studerende, der er godkendt eller planlægger at deltage i et kandidatuddannelsesprogram, der undervises på engelsk på Tel Aviv Universitet eller andetsteds, og som har høje mellem- eller avancerede engelsksprogede færdigheder, kan søge om programmet. For dem med standardiserede engelske testresultater er entry level B1 på CEFR, hvilket svarer til 57-88 på TOEFL og 4-5 på IELTS.

Omkostninger

Omkostningerne er $ 800 (USD) pr. Spor.

Undervisningen omfatter:

  • Spændende sociale aktiviteter og ture
  • Studerende sygesikring

Studerende har mulighed for at opholde sig i vores moderne fuldt møblerede sovesale støder op til Tel Aviv Universitetets pulserende campus.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
6 uger
Fuldtid
Price
Pris
800 USD
Information
Deadline
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen