Kombinerer kreativitet med den praktiske verden af bygningskonstruktion

Fremtidens bygninger har brug for kvalificerede og inspirerede arkitekter i dag. Fanshawe's Architectural Technology-program kombinerer kreativitet med den praktiske verden af konstruktion og introducerer dig til den dynamiske, spændende og altid efterspurgte verden af byggedesign.

Potentialet for vækst og karriere tilfredshed på arkitektonisk område er høj. Med dit avancerede eksamensbevis lærer du designprincipperne og fokuserer dine ideer på projekter, der har potentiale til at lykkes. Desuden lærer du om moderne byggemetoder og struktur- og miljøteknik i vores arkitekturteknologi kurser. Med den lovende vækst af miljømæssigt bæredygtige bygninger vil vores teknologifokuserede program give dig viden om de nyeste arkitektoniske tendenser og teknikker. Gennem vores bygningsinspektørkurser kan du følge dine lidenskaber og finpudse de færdigheder, der spænder dig.

Praktisk læring i vores arkitekturteknologi kurser

Du vil også få praktisk viden om, hvordan bygninger skabes fra deres start til færdiggørelse og deres inspektion ved at arbejde på realistiske bolig-, industrielle, kommercielle og institutionelle projekter. Alt dette vil blive toppet med fire betalte co-op arbejdsvilkår.

Når du er færdiguddannet, vil du være kvalificeret til at arbejde som planlægger eksaminator, bygningsinspektør, ordfører, facilitetschef eller endda som teknisk salgsrepræsentant. Dine lidenskaber og styrker bestemmer din karrierevej i dette mangfoldige felt.

Dette program er akkrediteret af Co-operative Education and Work Integrated Learning Canada. Denne akkreditering repræsenterer den højeste standard for opnåelse af kooperative uddannelsesprogrammer i Canada og anerkender Fanshawe's engagement i excellence.

Adgangskrav

OSSD med kurser fra College (C), University (U),
University / College (M) eller Open (O) stream MED:
- Enhver grad 12 engelsk (C) eller (U)
- Matematik ET AF:
- Grad 12 Matematik til College Technology (C) (foretrukket)
- Grade 12 Advanced Functions (U)
- Grade 12 Calculus og Vectors (U)
- Grad 12 Matematik af datastyring (U)
- Grunde 12 Grundlag for College Mathematics * (C) (Bemærk: Mindste endelig karakter kræves er 60)
ELLER
Academic and Career Entrance Certificate (ACE)
ELLER
Pre-Technology Ontario College Certificate
ELLER
Ontario High School Equivalence Certificate (GED) OG:
- Matematik ET AF:
- Grad 12 Matematik til College Technology (C) (foretrukket)
- Grade 12 Advanced Functions (U)
- Grade 12 Calculus og Vectors (U)
- Grad 12 Matematik af datastyring (U)
- Grunde 12 Grundlag for College Mathematics * (C) (Bemærk: Mindste endelig karakter kræves er 60)
ELLER
Moden ansøger med stående i de krævede kurser og karakterer angivet ovenfor

Bemærk:

 • Ansøgere, der mangler krævede kurser, kan optages til programmet under forudsætning af passende forudgående opgradering.
 • * Studerende, der indtaster med Grade 12 Foundations for College Mathematics (C) vil blive forpligtet til at tage yderligere forberedende matematik som en del af deres studieprogram.

Engelsk Sprogkrav

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, skal være påkrævet for at demonstrere færdigheder på engelsk ved en af følgende metoder:

 • En Grade 12 College Stream eller University Stream engelsk kredit fra en Ontario Secondary School, eller tilsvarende, afhængigt af programmets Adgangskrav
 • Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) test med en minimums score på 550 for den papirbaserede test (PBT) eller 79 for den internetbaserede test (iBT) med testresultater inden for de sidste to år
 • International English Language Testing System (IELTS) Akademisk test med en samlet score på 6,0 uden score mindre end 5,5 i en af de fire bands, med testresultater inden for de sidste to år. SDS-programkrav
 • Kanadisk Academic English Language (CAEL) test med en samlet score på 60 uden score mindre end 50 i nogen af de fire bands med testresultater inden for de sidste to år
 • Pearson Test af engelsk akademisk (PTE) med en minimum score på 53, med testresultater inden for de sidste to år
 • En Cambridge engelsk test (FCE / CAE / CPE) med en samlet score på Cambridge English Scale of 169 uden sprogfærdigheder mindre end 162, med testresultater inden for de sidste to år
 • En engelsk sprogevaluering (ELE) på Fanshawe College med en minimumscore på 70% i alle dele af testen med testresultater inden for de sidste to år
 • Fanshawe College ESL4 / GAP5 studerende: Mindste klasse på 80% i ESL4 / GAP5 Level 8, 75% i ESL4 / GAP5 Level 9 eller 70% i ESL4 / GAP5 Level 10

Anbefalet faglig forberedelse

 • Grade 11 funktioner og applikationer (M)
 • Grade 11 eller Grade 12 Construction Engineering Technology (C)
 • Grade 11 eller Grade 12 Physics (C) eller (U)
 • Grade 11 eller Grade 12 Chemistry (C) eller (U)
 • Sekundærskole (U) niveau kurser vil forberede ansøgeren til program instruktion
 • Word Processing og Computer Application Færdigheder
 • Det anbefales, at elever i ACE-programmet tager en teknisk eller lærlingskursematik inden for ACE-programmet.

Avanceret Stående

 • Kreditter for et kursus i programmet vil blive givet til studerende, der kan påvise, at de har de nødvendige færdigheder til at opfylde kursets mål.

Ansøgers udvælgelseskriterierHvor antallet af støtteberettigede ansøgere overstiger de ledige pladser i programmet, vil ansøgernes udvælgelseskriterier være:

 1. Præference for fastboende i Ontario
 2. Ansøgning af ansøgning senest den 1. februar (Efter denne dato vil Fanshawe College overveje ansøgere på først til mølle, indtil programmet er fuld)
 3. Opfyldelse i adgangskraveneBemærk:
 • Adgang til Fanshawe College Pre-Technology programmet garanterer ikke optagelse i et efterfølgende år til Arkitektonisk Teknologi-programmet. En vellykket gennemførelse af Fanshawe College Pre-Technology-programmet gør det imidlertid muligt for den studerende at få yderligere hensyn, når man ansøger om arkitektonisk teknologi. Pre-Technology-programmet er det foretrukne udpegede forberedende program for adgang til arkitektonisk teknologi.

Karrieremuligheder

Den kandidat kan finde karrieremuligheder med professionelle arkitektoniske og ingeniørfirmaer, byggefirmaer, industrielle og kommercielle virksomheder og offentlige myndigheder. Efter den egnede erfaring vil kandidater være kvalificeret til stillinger som; arkitektonisk assistent / tekniker, jobkaptein, senior ordfører, projektkoordinator / leder, fagleder, specifikationskriver, kontorist for arbejde, inspektør, teknisk repræsentant og selvstændig beskæftigelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurser fra Fanshawe College »

Senest opdateret July 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
7,023 CAD
Canadisk Undervisningsgebyr: $ 1,360.26 Internationalt Undervisningsgebyr: $ 7,023.00
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date