Read the Official Description

Formålet med Advanced Diploma i Financial Markets er at udvikle den studerendes viden om disciplin af de finansielle markeder og handel. Programmet består af en fokuseret pensum at forberede de studerende til en karriere på de finansielle markeder. Studieordningen omfatter ti emneområder spænder fra Introduktion til finansielle markeder til Theory of Corporate Events til handel på de finansielle markeder og Afsluttende Financial Market Transaktioner. Mastering af pensum vil give de studerende med evnen til at syntetisere principperne finansielle markeder og anvende finansielle instrumenter på en professionel måde. Grundlæggende viden om de globale investeringer er relevante for det finansielle marked industrien vil blive opnået så den adgangsgivende studerende til at arbejde i dagens verden af ​​professionelle finansielle markeder industri. Programmet lægger vægt kompetence, integritet, og anvendelse af etik i et professionelt miljø. Den succesfulde studerende vil få en global og sydafrikanske finansielle overslag marked og en dybdegående forståelse af markedet, der vil give dem en konkurrencemæssig fordel for beskæftigelsen.

adgangskrav

Adgangskravet til dette program vil holde sig til Johannesburg Universitet politik for optagelse og udvælgelse. En studerende skal have et af følgende: NEW / OLD NQF niveau 6 kvalifikation med 3 års relevant erhvervserfaring på de finansielle markeder; NEW / OLD NQF niveau 6 kvalifikation i Finance; eller 5 års relevant erhvervserfaring på de finansielle markeder. Desuden er Grade 12 matematik med et minimum APS score på 4 ønsket.

Studerende med en APS under 4 eller med grad 12 Matematisk literacy vil kun overvejes efter afslutningen af ​​de matematik for Diplom studerende modul udbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet på universitetet i Johannesburg.

Ansøgningsfristens udløb

31 oktober årligt i undersøgelsen i det følgende år.
31 August årligt for internationale studerende.


Ansøgningsskemaer og oplysninger kan fås fra den relevante afdeling.
Forberedende undersøgelse og en optagelsesprøve kan kræves af den relevante afdeling.

Program taught in:
Engelsk

See 67 more programs offered by University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date