Nu hvor du har styr fundamentet tekniske og kunstneriske elementer af digital filmproduktion, er det tid til at tage dine evner og visioner til næste niveau-en professionel produktion og kunstnerisk niveau. Eleverne lærer de nyeste avancerede teknikker og industrien software. Studerende vil også blive undervist aldrig vist før metoder til, hvordan at engagere publikum og sikre, at de ikke er passive observatører. Dette er et afgørende kunstnerisk teknik udelukkende udviklet af DFA direktør til at hjælpe dig med at omdanne beskueren fra bare 'publikum' til 'dit publikum «.

Også I dette program, vil de studerende lære cinematografi hjælp RED Cinema kameraer. Studerende vil også fremme deres retningsgivende færdigheder ved at lære avancerede teknikker med henblik på effektivt at manipulere publikum. Filmproducenter færdiggøre deres egne filmprojekter fra undfangelsen til screening.

  • Eleverne får en professionel Certificate in Advanced Digital Filmmaking.
  • 24-30 timer om ugen (instruktion + labs).
  • Fuld tid, 900 timer / 50 samlede bevillinger
  • Forudsætning: Afslutning af et år Program eller tilsvarende erfaring. For at demonstrere din nuværende erfaring niveau, kan du kontakte vores Admissions Department at anmode om en portefølje formular, som du kan udfylde og returnere til os til gennemgang.

Hvorfor DFA?

Digitale Film Academy: På forkant med uddannelse DFA fortsætter med at være innovative og føre an i digital film og medieundervisning. Det er derfor, Digitale Film Academy er ofte kopieret, men aldrig svarede.

Etårige Production Medlemskab for kandidater DFA kandidater får en etårig Production Medlemskab efter afslutning af en digital filmproduktion program. Hvad betyder dette? Fortsat adgang til DFA udstyr og anlægget gratis! Den Medlemskab er blevet brugt af alumner til at fortsætte deres uddannelse, skyde deres næste projekter, og begynde at tjene penge som selvstændige filmskabere! Med Medlemskab, DFA kandidater har en fuld produktion selskab ved hånden! For mere information om medlemskab, besøg DFA online på www.digitalfilmacademy.com og klik på "Medlemskab".

Specialiseret i Digital Media - 21st Century Technology DFA er den eneste film skole i New York, der har specialiseret sig i 100% digital film og medieundervisning. Hvorfor er det vigtigt? Fordi i modsætning til andre filmskoler, DFA sætter alle sine ressourcer og fokus til digitale film og medier programmer. Hvis du er interesseret i digital film eller medietræning, Digitale Film Academy er stedet at være.

State-of-the-Industry Training og Hands-on programmer DFA arbejder med fagfolk og undervisere i branchen til at skabe hands-on, medrivende programmer. Curriculum, er udstyr, og software løbende opdateret og forbedret til gavn DFA studerende! Uanset om du er interesseret i at tage en kort digitale medier kursus for at finde ud af, om film eller digitale medier er karrierevalg for dig, eller en fuldtids-program for at få de nødvendige færdigheder til at begynde at arbejde i branchen, eller om du har brug for at oprette en portefølje for at ansøge om et Masters program på et universitet, DFA har et program til at passe dine mål, tidsplan og budget. Eleverne har gode muligheder for at arbejde med udstyr og til at fremme deres færdigheder ved at udfylde digitale filmprojekter.

Ubegrænset Lab Time Kun DFA har ubegrænset brug af udstyr og redigering / computerlokaler under kurser. Hvor ellers kan en person blive dygtige på teknisk dygtighed? Dette er nøglen til din succes, og det er i dine hænder ... så brug den! Yderligere Edit lab tid efter kurset, når du tilmelder dig i et Digitale Film Academy Filmmaking Programmet eller Digital Media kursus, vil du modtage to til fire ugers ekstra redigere lab tid efter kurset for at afslutte arbejdet med eventuelle klasse projekter og til at udvikle din hjul. Den ekstra redigering lab tid under og efter dit kursus lig med mere praksis, bedre færdigheder og dygtighed udvikling.

Instruktører er Professionals DFA instruktører er pædagoger og arbejder fagfolk i film, tv, video og medieindustrien. Instruktører give værdifuld feedback om branchen og få ansat!

DFA er seriøs omkring din træning Som en DFA kandidat fra et digitalt Filmmaking program eller værksted, har du mulighed for re-tage en klasse eller emne. Dette er en af ​​de mange måder DFA understøtter din træning, hvis du oplever problemer gribe et emne eller sprunget en klasse. DFA kan planlægge dig til at revidere en klasse eller emne uden ekstra gebyr inden en fremtidig kurs dato.

Mentorskab & Portefølje Builder "Besætningsliste" er en mentorskab program for vores studerende skabt og udviklet af direktøren for det akademiske område. Nye DFA-studerende kan modtage yderligere hjælp fra mere erfarne DFA studerende og tidligere studerende! DFA kandidater fortsætte opbygningen af ​​deres porteføljer, mens der opholder en del af DFA-fællesskab!

Fortsat støtte til Graduate s karrieremål Ud over den One Year Production Medlemskab, DFA understøtter eleverne karrieremål ved at give de studerende flere muligheder for vækst efter kursets afslutning. DFA kandidater får mulighed for at forbedre deres færdigheder på andre DFA studerendes film og projekter efter endt uddannelse! I denne kreative og tekniske industri, hands-on træning er nøglen.

Små klasser DFA begrænser klassestørrelser til mellem 10 og 15 elever. De fleste klasser gennemsnit mellem 6 til 12 elever. Det betyder, at du vil have flere hands-on tid med udstyr og mere en-til-en tid med din instruktør.

Placering DFA er bekvemt placeret kun en blok fra den verdensberømte Times Square underholdning distrikt i New York City. Det er krydset af underholdningsindustrien og det bedste sted at lære digital filmproduktion og medier!

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Digital Film Academy and Code Immersives »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
16,750 USD
plus $ 810 i gebyrer
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date