Read the Official Description

Programoversigt
"Få de værktøjer, bryde reglerne, gør en forskel"


Dette forretningsstrategi program vil introducere dig for en bred vifte af strategi værktøjer og rammer, som giver dig mulighed for at udforske deres anvendelse i en bred vifte af konkurrencedygtige situationer.


Men dette forretningsstrategi program går videre. Grundlæggende kompetence i at bruge strategiske rammer er ikke nok for dig til at lykkes. Som industrien grænser forandring, er nye teknologier, der indføres og markeder er liberaliseret, virksomhederne nødt til at se ud over de traditionelle kilder til fordel. Ud over at konkurrencen om eksisterende værdi, vil vi diskutere strategier for at bryde reglerne, at de fleste virksomheder tager for givet, og overveje, hvordan man kan udvikle nye kilder til værdi.

For at sikre at du har en reel indflydelse på at vende tilbage til din egen organisation, vil du blive bedt om at dele med os en reel forretningsmæssig udfordring at du står i dit firma og gradvist ved hjælp af de værktøjer, du erhverver i ugen, skitsere et svar på netop din virksomhed udfordring.

Indhold


Dette forretningsstrategi Programmet er baseret på en unik tilgang - at få de værktøjer, bryde reglerne og gøre en forskel. Disse tre centrale temaer behandles i hele programmet.

  • Kom Værktøjer
  • At bryde reglerne
  • Gør en forskel
  • Læringserfaring

Målgruppe


At udvikle en strategi for værdiskabelse er for ledende medarbejdere eller direktører, der ønsker at få erfaring med at bruge strategiske redskaber og rammer. Det er ligeledes hensigtsmæssigt for ledende funktionelle ledere eller dem, der arbejder inden for den strategi team af en stor organisation.

Afgørende, bør du have et element af ansvaret for at bidrage til den fremtidige retning for din organisation og dens strategiske udvikling. Du bør også være parat til at drøfte en forretningsmæssig udfordring, som du står over for i arbejdet


Program taught in:
Engelsk

See 22 more programs offered by London Business School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
6 dage
Deltid
Price
5,450 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date