at udvikle en strategi for værdiskabelse

London Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

at udvikle en strategi for værdiskabelse

London Business School

Programoversigt
"Få de værktøjer, bryde reglerne, gør en forskel"


Dette forretningsstrategi program vil introducere dig for en bred vifte af strategi værktøjer og rammer, som giver dig mulighed for at udforske deres anvendelse i en bred vifte af konkurrencedygtige situationer.


Men dette forretningsstrategi program går videre. Grundlæggende kompetence i at bruge strategiske rammer er ikke nok for dig til at lykkes. Som industrien grænser forandring, er nye teknologier, der indføres og markeder er liberaliseret, virksomhederne nødt til at se ud over de traditionelle kilder til fordel. Ud over at konkurrencen om eksisterende værdi, vil vi diskutere strategier for at bryde reglerne, at de fleste virksomheder tager for givet, og overveje, hvordan man kan udvikle nye kilder til værdi.

For at sikre at du har en reel indflydelse på at vende tilbage til din egen organisation, vil du blive bedt om at dele med os en reel forretningsmæssig udfordring at du står i dit firma og gradvist ved hjælp af de værktøjer, du erhverver i ugen, skitsere et svar på netop din virksomhed udfordring.

Indhold


Dette forretningsstrategi Programmet er baseret på en unik tilgang - at få de værktøjer, bryde reglerne og gøre en forskel. Disse tre centrale temaer behandles i hele programmet.

  • Kom Værktøjer
  • At bryde reglerne
  • Gør en forskel
  • Læringserfaring

Målgruppe


At udvikle en strategi for værdiskabelse er for ledende medarbejdere eller direktører, der ønsker at få erfaring med at bruge strategiske redskaber og rammer. Det er ligeledes hensigtsmæssigt for ledende funktionelle ledere eller dem, der arbejder inden for den strategi team af en stor organisation.

Afgørende, bør du have et element af ansvaret for at bidrage til den fremtidige retning for din organisation og dens strategiske udvikling. Du bør også være parat til at drøfte en forretningsmæssig udfordring, som du står over for i arbejdet


Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
6 dage
Deltid
Price
Pris
5,450 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen