Associate i Kommunikationsstudier

OlympicCollege01

Venligst tjek vores e-brochure!

Olympic College er en toårig offentlig college i staten Washington, der tilbyder mere end 70 forskellige grader og certifikater i akademisk overførsel og professionel tekniske programmer. Campus i Bremerton er placeret på en 33 acres indrammet af udsigt over Olympic Mountains, Mt. Rainier, saltvand fjorde, og Cascade Mountains.

Den Kommunikationsstudier program på Olympic College er studiet af forskellige former for menneskelig kommunikation i kulturelt mangfoldige sammenhænge. Programmet fokuserer på de grundlæggende færdigheder og kritisk tænkning er nødvendig for at overføre til fire-årige uddannelser. Studier i kommunikation og kultur hjælpe os med at fokusere på, hvordan folk forhandle deres identitet og stemmer i relationer og samfundet. Kurser også udsætte studerende for banebrydende teori og teknologi som forberedelse til en karriere i de hurtigt voksende kommunikation felter. Programmet giver et solidt grundlag for studerende, der ønsker en overførsel grad at anvende mod studier i kommunikation eller andre samfundsvidenskabelige og humanistiske områder. Afdelingen giver et fundament for at forstå, hvordan retorik, overtalelse, og beskeder forme verden omkring os. I sidste ende, studier i kommunikation hjælpe studerende lykkes i et stadig mere multikulturelt, medieret og foranderlig verden.

Der er seks numre til rådighed for studiet i programmet Kommunikationsstudier på Olympic College. Disse spor er designet til at hjælpe i den direkte overførsel af AA kredit fra Olympic College til tre typer af Communications programmer i Washington State fireårige University system. Udvalgte Kommunikationsstudier studerende har også mulighed i løbet af deres tid på Olympic College for at tjene kursus og værdifuld erhvervserfaring gennem praktikophold, både lokalt og nationalt. Disse spor er:

  • journalistik
  • Public relations
  • Retorik og Kultur
  • Populære Kultur og Medievidenskab
  • Relationel og Organizational Communication
  • Offentlig Advocacy

Studerende, der ønsker at overføre bør arbejde tæt sammen med en rådgiver på studentereksamen institution de planlægger at overføre til, før du færdiggør deres uddannelse plan

OlympicCollege02

Hvorfor vælge Olympic College?

1.. Personlig opmærksomhed og små klasser 2. Prisbillig undervisning og værtsfamilie tre. Residential hal til rådighed på campus fire. Bekvemt beliggende tæt på Seattle 5. TOEFL ikke påkrævet 6. Intensivt engelsk Program 7. Gratis samtalepartnere 8. International Student Club 9. On-campus beskæftigelse 10. 4-og 6-ugers sommer sessioner Intensiv engelsk 11. Garanteret universitet transfer optagelse til udpegede fire-årige universiteter 12. Små internationale studerende befolkning giver muligheder for at tale engelsk 13. Muligheder for at blive involveret i campus liv og gøre livslang venner

Undervisning & Typiske omkostninger: Ikke-resident
Undervisningen / Gebyrer $ 4053
Bøger / Varer $ 1095
Andre $ 3355
Værelse / board $ 9828
ALT $ 18,231

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Olympic College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
18,231 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date