Associeret virksomhed i anvendt - bygning handler grøn teknologi

Southwestern Michigan College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Associeret virksomhed i anvendt - bygning handler grøn teknologi

Southwestern Michigan College

Byggeri handler Green Technology

Lektor i Applied Science Degree

Om Byggeri handler Green Technology

SMC tilbyder både en Associate i Applied Science og et certifikat i byggefagene grøn teknologi. Programmet er bygget i tre faser: certifikat fase, associeret grad fase og bachelorgrad fase.

 • Certifikatfasen er "hands-on" -fasen, hvor eleverne vil tilbringe et år at lære konstruktionsteknikker og kodeproblemer og anvende deres færdigheder i et lokalsamfundsprojekt som f.eks. Opførelse af et hus til Habitat for Humanity eller bygningskabiner til en drengesparkskamp . Studerende kan vælge at afslutte deres uddannelse efter nå certifikatet. De vil være kvalificeret til job som generelle bygningsarbejdere.
 • Fase to af programmet er Associate i Applied Science i Construction handler grøn teknologi. I denne fase, den studerende lærer videnskaben bag byggemetoder og de forretningsmæssige aspekter af ordregivende. Den associeret grad kvalificerer de studerende til jobs som en entreprenør, sikkerhed inspektør eller besætning leder.
 • Den valgfri tredje fase overfører til Ferris State University for en Bachelor of Science i Construction Management. På grund af SMC er artikulation aftale med Ferris, 100% af den tid, penge og kræfter en studerende investerer i overførslerne Byggeri handler Green Technology program til Ferris; ingen tid er spildt på klasser en elev ikke har brug for og de studerende ikke behøver at indhente kurser efter de overfører. En bachelor i byggeriet forbereder de studerende til kommercielle arbejde som projektledere superintendents, projektledere, projektingeniører eller ejerens repræsentant.
 • Studerende har også mulighed for at tage den nationale sammenslutning af hjem Selvbygger eksamen for at være en Certified Green Professional (CGP). SMC er en af ​​kun syv skoler i landet til at tilbyde dette nationalt anerkendt certificering. CGP betegnelsen er en yderst fremtrædende legitimation, der viser en persons kvalifikation til at opbygge effektive boliger uden at køre op til anskaffelsesomkostningerne.

Om dette program

Som kandidat i den CTGT programmet, vil du være helt parat til at bygge et hus fra grunden.

Du starter med at få en solid indføring i konstruktion felt med kurser, der vil lære dig det grundlæggende om sikkerhed, konstruktion værktøjer, fundamenter, indramning, tagdækning, Green Building, byggeri matematik, udskrive læsning og mere.

Dernæst vil du bygge videre på denne viden med mere dybtgående undersøgelser, læring logistikken i æglæggende fundamenter, mens overvejer jordtyper, ved hjælp af svejsebrændere at afstive fundamenter, bygge gulvsystemer og trapper, og installation af indvendige og udvendige finish såsom gipsvæg, maling , vinduer og døre, sidespor, gulvbelægning og kabinet.

Du vil runde ud dine færdigheder med kurser i el, vvs, VVS, sol-teknologi og grønt byggeri, Computer Aided Drafting and Design (CAD), design og planlægning og energiforbrug samt bevaring analyse.

Du vil også lære de forretningsmæssige aspekter af byggebranchen. Du vil lære, hvordan man forbereder et bud, skøn og omkostninger kontrol, planlægge projekter, skaffe materialer, føre registre, styre en besætning og vedligeholde REScheck, Michigan Unified Energy kode og International Energy Conservation Code overholdelse. Kurser i engelsk, matematik, teknisk skrivning, og offentlige taler vil uddanne dig til at blive et godt afrundet konstruktion professionel.

I løbet af hele programmet vil du blive anvende uddannelse, du får i klasseværelset til den virkelige verden projekter, både i vores state-of-the-art byggeri lab og i samfundet projekt som bygge huse for Habitat for Humanity. Den nødvendige praktikplads vil give dig CV-værdig oplevelse og lægge et solidt fundament for din karriere efter eksamen.

Hvorfor Byggeri handler hos tex Michigan College?

 • Eleverne lærer hands-on fra dag ét, både i laboratoriet og på reelle arbejdspladser.
 • Alle elever komplet praktikophold, hvoraf mange er betalt positioner.
 • Fokus på grønt byggeri; ikke bare lære at bygge et hus, men lære at bygge en effektiv hus.
 • State-of-the-art laboratorium med avanceret teknologi, herunder en Blower Door Apparater til afprøvning af en eksisterende hjem energieffektivitet og Department of Energy Software til bestemmelse af energieffektiviteten af ​​nye boliger.
 • Alle instruktører er professionelle med mange års erfaring med at arbejde i byggebranchen.
 • Fuld artikulationsaftale med Ferris State University: 100% af kurser overføres til Ferris 'Construction Management-program.
 • En af kun syv skoler i landet til at tilbyde Certified Green Professional (CGP) eksamen.

Job Gennemsnitlig. Løn Forventet vækst
Entreprenør $ 59.152 16% (hurtigere end gennemsnittet)
Felt Foreman $ 54.263 16% (hurtigere end gennemsnittet)
Bygning og sikkerhed inspektør $ 53.450 12% (gennemsnit)
Carpenter $ 39.940 24% (hurtigere end gennemsnittet)
Tørmur eller Gulvbelægning Installer $ 37.920 16% (hurtigere end gennemsnittet)
Byggeleder $ 84.410 15% (hurtigere end gennemsnittet)
Construction Equipment Operatør $ 40.980 19% (gennemsnit)
byggeri Laborer $ 29.160 25% (hurtigere end gennemsnittet)
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Dowagiac, Michigan
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Niles, Michigan
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Dowagiac, Michigan
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Niles, Michigan
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen