Associate of Science SKOVBRUG EMPHASIS

Associate of Science grad med vægt på skovbrug giver eleverne en introduktion til den tekniske og videnskabelige viden relateret til skovbrug og skovforvaltning. Dette sæt af klasser opfylder kravene til en associate of science grad og opfylder også de lavere division krav på Oregon State University (OSU) for en Bachelor of Science grad i Skovbrug. Der er en underskrevet artikulationsaftale med Skovbrugsafdelingen ved Oregon State University, der giver studerende, der gennemfører denne AS-grad og to ekstra kurser for at komme ind i OSU som junior i Skovbrugsprogrammet. Ud over AS-gradskravene skal eleverne tage skovbiologikursus (FOR 240) fra OSU, som kan gøres online. Derudover skal eleverne tage et fysik kursus, der ikke er baseret på beregninger. I øjeblikket, er SWOCC ikke tilbyde denne kurs.

Skovbrugsområdet forventes at have mange karrieremuligheder i løbet af det næste årti, da mange skovbrugs- og naturressourcepersonale går på pension i de kommende år. Hvis du nyder at arbejde udendørs og ønsker at have en karriere, der fokuserer på at forvalte vores værdifulde skovområder for at bevare og beskytte ressourcer samt producere værdifulde produkter til samfundet, er det en glimrende tid at overveje denne grad.

skovbrug

PROGRAM STUDENT Læringsudbytte

Efter en vellykket gennemførelse af dette program vil den studerende være i stand til at: • Integrere tekniske feltfærdigheder med analytiske færdigheder for at identificere vigtige skovforvaltningsudfordringer og identificere mulige løsninger til disse problemer.

• Forklare og diskutere vigtige aktuelle problemer og sociale og politiske komponenter i skovforvaltningen i USA og andre lande.

• Demonstrere grundlæggende færdigheder inden for skovovervågning, rekreativ styring, jordfag, teledetektion, geografiske informationssystemer og regneark applikationer.

• Identificer vigtige træarter i Stillehavet Nordvest.

Graduation Krav

Studerende skal gennemføre minimum 90 kredit timer med et minimum Grade Point Average (GPA) på 2,0 eller bedre. Alle kurser i dette program skal udfyldes med en 'C' eller bedre. 24 (24) kreditter skal udfyldes på SWOCC før AS-graden tildeles.

Dette uddannelsesprogram kan også opfylde kravene i AA / OT.

Kurser, der er udviklingsmæssige i naturen, der er udformet til at forberede eleverne på collegeoverførselskurser, gælder ikke for denne grad.

Udfyld ansøgningsprocessen på en semester inden udløbet af udløbsperioden (f.eks. Forårsstudenter skal anvende i løbet af vinterperioden).

Associate of Science NATURRESSOURCER EMPHASIS

Naturressourceprogrammet giver eleverne en introduktion til den tekniske og videnskabelige viden relateret til naturressourcepolitik og ledelse. Studerende vil få forberedelse til karriere inden for naturressourceplanlægning, ledelse, bevarelse og undervisningsroller med offentlige myndigheder, ikke-statslige organisationer og i uddannelsesmæssige rammer.

SWOCC har nu en formel artikulationsaftale med Oregon State University for at matche Associate of Science Natural Resources Emphasis grad med deres Natural Resources Bachelor of Science grad program med fokus på OSU Watershed Management option. Studerende, der gennemfører AS-graden med naturressourcer vægt på SWOCC, vil have opfyldt et stort flertal af de lavere divisionskurser, der kræves på OSU i deres Natural Resources grad med Watershed Management option.

Efter afslutningen af ​​AS Natural Resources Emphasis-graden ved SWOCC, skal den studerende overføre til OSU med 90 eller flere kredit timer (op til 124 kan overføres). Disse kurser vil alle blive formuleret fra SWOCC til OSU via artikulationsaftalen, der er blevet udarbejdet. Eleven vil overføre til OSU og have Junior som kun står for (1) de øverste division Synthesis og WIC krav fra Baccalaureate Core, som fortsat ville være afsluttet (alle kategorierne Færdigheder, Perspektiv og DPD ville have været afsluttet) og (2) de mest overordnede divisionskurser i forbindelse med naturressourceprogrammet.

Læreplanskabelonen på næste side viser de krævede kurser for AS-graden, som alle opfylder et obligatorisk kursus på OSU i det pågældende program og lister også på de ekstra kurser, der kan tages under SWOCC, som også er påkrævet hos OSU for Natural Resources grad med Watershed Management option. Med de klasser, der er taget på SWOCC, kan en studerende derefter indtaste OSU tæt på at være fuld junior status i Natural Resources Watershed option bacheloruddannelsen.

ns

PROGRAM STUDENT Læringsudbytte

Efter en vellykket gennemførelse af dette program vil den studerende kunne: • Integrere tekniske "field" færdigheder med analytiske færdigheder til at identificere vigtige naturressourceproblemer og begynde at identificere effektive løsninger på disse problemer.

• Indhente viden om en række naturressourcer aktuelle spørgsmål, sociale og politiske komponenter i ressourceforvaltning.

• Arbejde med eksperter inden for forskellige naturressourcer.

• Anvend principper og praksis for vandområdestyring til faktiske naturressourcer og problemer med at udvikle planer og løsninger.

Graduation Krav

Studerende skal gennemføre minimum 103 kredit timer med et minimum Grade Point Average (GPA) på 2,0 eller bedre. Alle kurser i dette program skal udfyldes med en 'C' eller bedre. 24 (24) kreditter skal udfyldes på Southwestern før AS-graden er tildelt.

Kurser, der er udviklingsmæssige i naturen, der er udformet til at forberede eleverne på collegeoverførselskurser, gælder ikke for denne grad.

Udfyld ansøgningsprocessen på en semester inden udløbet af udløbsperioden (f.eks. Forårsstudenter skal anvende i løbet af vinterperioden).

Program undervist i:
Engelsk
Southwestern Oregon Community College

Se 5 flere kurser fra Southwestern Oregon Community College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date