Associeret grad i netværk administration og sikkerhed

Western Iowa Tech Community College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Associeret grad i netværk administration og sikkerhed

Western Iowa Tech Community College

Den Netværk Administration og sikkerhed program er en omfattende studieforløb. Studerende vil blive uddannet til PC reparation og vedligeholdelse, operativsystemer installation og fejlfinding, computer netværk og systemadministration og sikkerhed. Gennem både teori og hands-on instruktion, vil de studerende opnå en grundig forståelse af design, installation, vedligeholdelse og fejlfinding af computere, operativsystemer og kabelforbundne / trådløse netværk.

Specifik netværk instruktion omfatter LAN / WAN system design, installation, konfiguration, administration og fejlfinding. Netværk og system sikkerhedsspørgsmål vil blive behandlet, da de vedrører det enkelte kursus.

Ved afslutningen af ​​denne grad, vil de studerende være bedre forberedt til at tage nationale certificering eksamener, der kan træffes på campus på den vestlige Iowa Tech Test Center. Kurset gebyrer for de fleste klasser omfatter udgifter til den nationale eksamen voucher.

Computer netværk er blevet en integreret del af erhvervslivet, og efterspørgslen efter disse arbejdere vil stige som virksomhederne fortsætter med at investere i nye teknologier. Den omfattende brug af elektronisk handel og den stigende indførelse af mobile teknologier betyder, at flere virksomheder vil bruge internettet til at drive forretning online. Denne vækst udmønter sig i et behov for systemadministratorer, der kan hjælpe organisationer bruger teknologi til at kommunikere med medarbejdere, kunder og forbrugere.

witcc113

Relaterede Karriere

  • Computer og Information Systems manager
  • Security Management Specialist
  • Netværk og Computer Systems Administrator
  • Computer Network Architect
  • Computer User Support Specialist
  • Computer Network Support Specialist
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 uger
Fuldtid
Price
Pris
12,075 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Sioux City, Iowa
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Sioux City, Iowa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen