Associeret grad i marine biologi

Southwestern Oregon Community College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Associeret grad i marine biologi

Southwestern Oregon Community College

Associate of Science (AS) Marine Biology Emphasis er designet til studerende, der har til hensigt at overføre til University of Oregon (UO) og fuldføre deres grad ved Oregon Institute of Marine Biology (OIMB), med hovedfag i marine biologi. Baggrunden, der tilbydes af denne majoritet, er imidlertid helt hensigtsmæssig til forberedelse til øvre division vægt på andre fagområder som medicinsk, tandlæge eller veterinærskole.

Denne AS-grad, som præsenteret, opfylder også kravene til en AA / OT for nem overførsel til UO. Ved at gennemføre generelle uddannelseskrav for AA / OT samt de anbefalede videnskabskurser, kan de studerende overføre til UO og fuldføre en BS i Marine Biology eller en BS i Biologi med Marine Biology Emphasis.

Karrieremuligheder for marine biologi kandidater omfatter job i staten og føderal regering, avanceret uddannelse til forskning og undervisning i marine videnskaber, og de fleste andre karriere til rådighed for bredt uddannede biologer.

Følgende programoversigt er en af ​​mange mulige kursuskonfigurationer, som vil opfylde kravene til en AS Marine Biology Emphasis og AA / OT overføringsgrad og også opfylde grundlæggende krav til eksamen fra UO. Hver elev skal mødes med en rådgiver for at bestemme passende rækkefølge af kurser, der skal tages, afhængigt af placeringsresultater, overføringspoint og andre faktorer. Efter færdiggørelse af AS Marine Biology Emphasis (og AA / OT) og overførsel til UO skal der tages yderligere kurser på Eugene campus. Disse kurser omfatter organisk kemi CH331 og CH335, BI214, og fysik (medmindre det blev taget på SWOCC) og øvre division Biologi kurser. Yderligere biologi kurser er derefter taget på OIMB (mindst tre fjerdedele er påkrævet hos OIMB i Charleston).

mb

PROGRAM STUDENT Læringsudbytte

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil den studerende kunne: • Opfylde de studerendes læringsresultater for en AA / OT eller en AS-grad • Deltag i anbefalede videnskabskurser, der kan omfatte introduktioner til oceanografi og havbiologi som forberedelse til overførsel til en marine biologi program.

• Forbedre videnskabsfærdigheder og tekniske undersøgelsesmetoder med anbefalede valgfrie kreditter.

Graduation Krav

Studerende skal gennemføre minimum 90 kredit timer med et minimum Grade Point Average (GPA) på 2,0 eller bedre. Alle kurser i dette program skal udfyldes med en 'C' eller bedre. 24 (24) kreditter skal udfyldes på Southwestern før AS-graden er tildelt.

Kurser, der er udviklingsmæssige i naturen, der er udformet til at forberede eleverne på collegeoverførselskurser, gælder ikke for denne grad.

Udfyld ansøgningsprocessen på en semester inden udløbet af udløbsperioden (f.eks. Forårsstudenter skal anvende i løbet af vinterperioden).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Coos Bay, Oregon
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Coos Bay, Oregon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen