Associate Degree i kommunikation (Transfer)

University Transfer Program (2 + 2)

Universitetet Transfer Program tilbydes af American College i Spanien giver eleverne mulighed for at begynde deres første to års studier i vores Marbella universitetscenter ved at tage en stor del af de grundlæggende kurser, der kræves for en bachelorgrad fra amerikanske universiteter.

Når disse to første år er gennemført i Spanien, vil de studerende overføre deres kreditter til et universitet i USA, hvor de vil slutte deres sidste to års studier og tjene en bachelorgrad.

Dette system, kendt som 2 + 2, er en fagligt differentiere element, da det giver eleverne mulighed for at studere i to år i Spanien, og yderligere to år i Nordamerika, men med den store fordel at modtage en grad fra et universitet i USA (hvor den studerende vil fuldføre de sidste to år). Fordelen ved 2 + 2 metode er, at Det giver eleverne mulighed for gradvist at tilpasse til det amerikanske uddannelsessystem og sprog, med langt mindre finansielt pres for studerende og deres familie.

► BROWARD

2 år i SPANIEN og 2 år i U.S.A. (2 + 2)

1. og 2. År: Eleverne tager deres første to år af kurser i The American College i Spanien, hvilket svarer til at tage to år af kurser i et amerikansk universitet, da ACS følger Broward College pensum. De opnåede kreditter vil give studerende til at overføre og færdiggøre deres uddannelse i USA.

3. og 4. År: Studerende kan afslutte deres sidste to år på Broward College i Florida, Eller de kan søge om optagelse på et andet amerikansk universitet, der accepterer overførsel studerende for at opnå en Bachelorgrad.

studieområder

  • markedsføring
  • Public relations
  • journalistik
  • Reklame
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra The American College in Spain »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date